ben celdüüüüm, ne var ne yok kızlar? geçmişi okumaya güç yetmez, ne kaynatıyosunuz bu aralar maşallah:)
benim adetim dün bitti, çalışmalara başladık, yarın ya da ertesi gün de doktoruma gitcem yumoşlarıma baksın da bir takvim yapıveesin bize, fuzuli çalışmayalım:)
:roflol:ayy kızlar hafta sonu başıma gelenleri anlatayım.hafta sonu eşimin köyüne gidilecekti tarla kazılacaktı.ayrıca öss sınavıda vardı benim bi akrabam gelcekti misafir.eltilerim dediki biz gidelim tarlayı yapalım madem misafirin gelcek sende çocuklara göz kulak ol.tamam dedim.biri kız biri erkek.anam ikisi bir olunca bir canavarlaşıyolar anlatamam.kızla yemek yeme savaşı verirken kafasının arkasıyla ağzımın üstüne sen bi vur anam neye uğradığımı şaşırdım.sarma sarıyorum bi sarma sarıyombi balkona koşuyorum ay kabus gibiydi.kızlar ben ikizlerden vaz geçtim rabbim hayırlı uslu sağlıklı evlatlar versin ama teker teker gelsinler.:roflol:
hoşgeldiin,hadi hayırlı uğurlu olsuuunben celdüüüüm, ne var ne yok kızlar? geçmişi okumaya güç yetmez, ne kaynatıyosunuz bu aralar maşallah:)
benim adetim dün bitti, çalışmalara başladık, yarın ya da ertesi gün de doktoruma gitcem yumoşlarıma baksın da bir takvim yapıveesin bize, fuzuli çalışmayalım:)
yaa şimdi kızlar günaşırı mı her gün mü yaaa? doktorum takvim yaptığı zaman her gün diyo, napsam ki?
ayrıca asişim gülsümcüm aylincim sizde ne var ne yok? hamişler ve annişler nerelerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?