İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervecim güzel haberlerle gel inşallah cnm benim
Aylincim mesela ben adetime yakın kullanıyorum başka zaman akıntı falan varsa havlu kağıtlardan koyuyorum küçük o daha iyi oluyo pedler kaşıntı yapıyo maalesef

mervecim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
sinemcim kaynanayı kaynar kazana atmadım anacım sadece eve çağırmıyorum artık keyfi oluyosa geliyo eşimde öle dedi anacım geldi sağolsun

mervem hayırlı haberlerle gel inşallah
mervecim hadi dinlenin bakalım kuzey beyle biraz
sehercim en iyisi boşver dediğinden utanır elbet
ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun

ayy kızlar hafta sonu başıma gelenleri anlatayım.hafta sonu eşimin köyüne gidilecekti tarla kazılacaktı.ayrıca öss sınavıda vardı benim bi akrabam gelcekti misafir.eltilerim dediki biz gidelim tarlayı yapalım madem misafirin gelcek sende çocuklara göz kulak ol.tamam dedim.biri kız biri erkek.anam ikisi bir olunca bir canavarlaşıyolar anlatamam.kızla yemek yeme savaşı verirken kafasının arkasıyla ağzımın üstüne sen bi vur anam neye uğradığımı şaşırdım.sarma sarıyorum bi sarma sarıyombi balkona koşuyorum ay kabus gibiydi.kızlar ben ikizlerden vaz geçtim rabbim hayırlı uslu sağlıklı evlatlar versin ama teker teker gelsinler.:roflol:

ben celdüüüüm, ne var ne yok kızlar? geçmişi okumaya güç yetmez, ne kaynatıyosunuz bu aralar maşallah:)
benim adetim dün bitti, çalışmalara başladık, yarın ya da ertesi gün de doktoruma gitcem yumoşlarıma baksın da bir takvim yapıveesin bize, fuzuli çalışmayalım:)

eferim sizeeeeee.hadi rastgele. :roflol: opuyorumnanaktan

:roflol:
hoşgeldiin,hadi hayırlı uğurlu olsuuun

ayşecim hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah hemencecik tutar bebeğin sağlıklı çalışın ha günaşırı ya dikkat yani....

valla gülsümcüm ikizler gelirse halin duman. eşimin abisinin 1 yaş 3 aylık bir kızı var, ilk ve tek torun, o gün kayınvalideye gittiğimizde 6 yetişkine kök söktürdü, istediği olmayınca çıglık atıyo, biberon elinde sallıyo halılar hep süt meyve suyu olmuş, gerçi tek diye çok şımartıyolar ama yine de edepsizlik diz boyu, bi de bunu çarp ikiyle!!!! allahım ne veriyosa hayırlısını versin de zor yani:)

yaa şimdi kızlar günaşırı mı her gün mü yaaa? doktorum takvim yaptığı zaman her gün diyo, napsam ki?

ayrıca asişim gülsümcüm aylincim sizde ne var ne yok? hamişler ve annişler nerelerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…