İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar acayip uykum var ya yorgunum bıraksalar bilgisayar başında uyuyacağım
oooy asişim bir de bana sor, kaç haftadır yatıyordum sabah işe gelmek öyle zor oldu ki vallaa

canım gün aşırı bir gece pişpirik oynuyosun bir gece film izliyosun öle. :roflol: benim doktorumda gün aşırı önermişti.

ayşem bizede doktor günaşırı dedi kalite açısından önemliymiş
e o zaman benim düdük doktorum 3 gün veriyo ardarda:uhm:

benden aynı canım ilaçlarımla barışık yaşıyorum işte.şükürler olsun.zemuszemus
canıııım yarasın lop lop bebiş belik olsun inşallah

3 gün cüüüüüüüükkkkkkk arda arda senin dr dan daha bilgili olduk valla.canım yumurtalarına baksında se bi 5-6 gün yada ne kadar istersen gün aşırı yap.

selam kızlar ben geldim
ayşecim hoşgeldin demek başladınız çalışmalara:kedi:
bizde haftasonu kocişle sinemaya gittik birazcık da olsa gezdiksositososito

selam kızlar ben geldim
ayşecim hoşgeldin demek başladınız çalışmalara:kedi:
bizde haftasonu kocişle sinemaya gittik birazcık da olsa gezdiksositososito

eferim size.ben hafta sonu koçişi sattım tabi oda beni.kaydirigubbakcemile3ben arkadaşlarımla oda arkadaşıyla vakit geçirdi..:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 yok yemek yemedim...1 kocaman tabak meyve yedim...başım geçti gibi...ama sersemlik var üstümde...hep yatasım var nedense...hamişşmiyim acaba sositososito

allahtan yemedinhaa yesen ne yerdin allah bilir.:roflol: kessiiinnn hamişsin test yap. laelaelaelaelae

yaa şimdi kızlar günaşırı mı her gün mü yaaa? doktorum takvim yaptığı zaman her gün diyo, napsam ki?

ayrıca asişim gülsümcüm aylincim sizde ne var ne yok? hamişler ve annişler nerelerde?
sağol gülüm nolsun
sen dr.un ne diyosa öyle yap bence
kızlar acayip uykum var ya yorgunum bıraksalar bilgisayar başında uyuyacağım
hamile misin kızz
canım gün aşırı bir gece pişpirik oynuyosun bir gece film izliyosun öle. :roflol: benim doktorumda gün aşırı önermişti.
çatla bu kız yaaa:roflol:
kaydirigubbakcemile3 yok yemek yemedim...1 kocaman tabak meyve yedim...başım geçti gibi...ama sersemlik var üstümde...hep yatasım var nedense...hamişşmiyim acaba sositososito
:roflol: bunlar hamilelik belirtisi ben söliyim

allahtan yemedinhaa yesen ne yerdin allah bilir.:roflol: kessiiinnn hamişsin test yap. laelaelaelaelae

kızım meyve yemekten sayılmaz...karnım doymuyo ki... zemuszemus oooff suyumuz yine kesik...hattı değiştiriyolar...daha yemek yapmadım...gelse bir an önce...karnım acıkıyoooo... ben bi test alayım bence de kaydirigubbakcemile2

yok be aylincim ev taşıyoruz ya baya yoruluyorum ondan sanırım bu hafta çalışma haftamız hamiş değilim yani

slm herkese kızlar bana yardımcı olun lütfen cycl kullanırken hamile kalan yada kullandıktan sonra hamile kalan tanıdıüını yada bu ilaçla ilgili bilgisi olan varmı

slm herkese kızlar bana yardımcı olun lütfen cycl kullanırken hamile kalan yada kullandıktan sonra hamile kalan tanıdıüını yada bu ilaçla ilgili bilgisi olan varmı

canım ilacın ismi tam olarak bumu nasıl bir ilaç biraz bilgi versene.sanki benim ilaca benziyo.dr neyin tedavisi için verdi sana.

kızlar ben geldim bebeğim ii ama henüz boyu 5 cme ulaşmadığından ikili test için yeterli görmedi doktor haftaya gene çağırdı tabi benim aklıma takıldı kendi doktoruma sordum oda olabilir cnm takma dedi..büyüsüün kocaman olsun haftaya inşallahhh

inşallah bak merve sen çok evham yapıyosun ondan çocuk etkileniyo bırak canım büyür ooo.sosisopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…