oooy asişim bir de bana sor, kaç haftadır yatıyordum sabah işe gelmek öyle zor oldu ki vallaakızlar acayip uykum var ya yorgunum bıraksalar bilgisayar başında uyuyacağım
canım gün aşırı bir gece pişpirik oynuyosun bir gece film izliyosun öle. :roflol: benim doktorumda gün aşırı önermişti.
e o zaman benim düdük doktorum 3 gün veriyo ardarda:uhm:ayşem bizede doktor günaşırı dedi kalite açısından önemliymiş
canıııım yarasın lop lop bebiş belik olsun inşallahbenden aynı canım ilaçlarımla barışık yaşıyorum işte.şükürler olsun.zemuszemus
merveler nerede ki?
merveler nerede ki?
cacerin kontrolu vardı dr gitti.nicol kessinn yemek yiyo.yada başı ağırıyodu dinleniyo.
selam kızlar ben geldim
ayşecim hoşgeldin demek başladınız çalışmalara:kedi:
bizde haftasonu kocişle sinemaya gittik birazcık da olsa gezdiksositososito
kaydirigubbakcemile3 yok yemek yemedim...1 kocaman tabak meyve yedim...başım geçti gibi...ama sersemlik var üstümde...hep yatasım var nedense...hamişşmiyim acaba sositososito
yaa şimdi kızlar günaşırı mı her gün mü yaaa? doktorum takvim yaptığı zaman her gün diyo, napsam ki?
sağol gülüm nolsunayrıca asişim gülsümcüm aylincim sizde ne var ne yok? hamişler ve annişler nerelerde?
hamile misin kızzkızlar acayip uykum var ya yorgunum bıraksalar bilgisayar başında uyuyacağım
çatla bu kız yaaa:roflol:canım gün aşırı bir gece pişpirik oynuyosun bir gece film izliyosun öle. :roflol: benim doktorumda gün aşırı önermişti.
:roflol: bunlar hamilelik belirtisi ben söliyimkaydirigubbakcemile3 yok yemek yemedim...1 kocaman tabak meyve yedim...başım geçti gibi...ama sersemlik var üstümde...hep yatasım var nedense...hamişşmiyim acaba sositososito
allahtan yemedinhaa yesen ne yerdin allah bilir.:roflol: kessiiinnn hamişsin test yap. laelaelaelaelae
:roflol: bunlar hamilelik belirtisi ben söliyim
sağol gülüm nolsun
sen dr.un ne diyosa öyle yap bence
hamile misin kızz
çatla bu kız yaaa:roflol:
:roflol: bunlar hamilelik belirtisi ben söliyim
slm herkese kızlar bana yardımcı olun lütfen cycl kullanırken hamile kalan yada kullandıktan sonra hamile kalan tanıdıüını yada bu ilaçla ilgili bilgisi olan varmı
slm herkese kızlar bana yardımcı olun lütfen cycl kullanırken hamile kalan yada kullandıktan sonra hamile kalan tanıdıüını yada bu ilaçla ilgili bilgisi olan varmı
kızlar ben geldim bebeğim ii ama henüz boyu 5 cme ulaşmadığından ikili test için yeterli görmedi doktor haftaya gene çağırdı tabi benim aklıma takıldı kendi doktoruma sordum oda olabilir cnm takma dedi..büyüsüün kocaman olsun haftaya inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?