inşallah bak merve sen çok evham yapıyosun ondan çocuk etkileniyo bırak canım büyür ooo.sosisopuyorumnanaktan
:kedi: elde değil kız yapım malesef anama çekmişimm kaydirigubbakcemile3
görcemmmm seniiii az kaldı azzzayy çok gülüyorum siz hamilelere.ayyy ben hamile olsaydım hiç evham yapmazdım hatta yapmıcam.:1closedeyes:
olsun mervecim iyiymiş ya önemli olan o haftaya yaptırırsın testi bazen çocuklar geri olsalar bile hafta olarak sonradan kapatıyorlarmış haftaya bi bakmışsın kocaman olmuş vermiş testini.
ne kıracan gülüm:uhm:aylin bakalım hamile kalana kadar ne kadar daha kıracam.:roflol:
o zaman haftaya ha miş ol inşallah:CüvCüv:yok be aylincim ev taşıyoruz ya baya yoruluyorum ondan sanırım bu hafta çalışma haftamız hamiş değilim yani
selam canım,benim de bilgim yok..slm herkese kızlar bana yardımcı olun lütfen cycl kullanırken hamile kalan yada kullandıktan sonra hamile kalan tanıdıüını yada bu ilaçla ilgili bilgisi olan varmı
annesi o çabucak büyicek Allahın izniyle merak etmekızlar ben geldim bebeğim ii ama henüz boyu 5 cme ulaşmadığından ikili test için yeterli görmedi doktor haftaya gene çağırdı tabi benim aklıma takıldı kendi doktoruma sordum oda olabilir cnm takma dedi..büyüsüün kocaman olsun haftaya inşallahhh
başladı bizim deli hamiş adayımız kocaman konuşmayaaaaayy çok gülüyorum siz hamilelere.ayyy ben hamile olsaydım hiç evham yapmazdım hatta yapmıcam.:1closedeyes:
teyzelerimmm ben geldimm
kızlar kesemizi gördük çok şükür iyiyiz 2 hafta sonra da bebişi görmeye gidicez inş
sinemcim canım geçmiş olsunn
teyzelerimmm ben geldimm
kızlar kesemizi gördük çok şükür iyiyiz 2 hafta sonra da bebişi görmeye gidicez inş
hihoyyyt:dance:teyzelerimmm ben geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?