İnatla bir gün ANNE olacağım !

olsun mervecim iyiymiş ya önemli olan o haftaya yaptırırsın testi bazen çocuklar geri olsalar bile hafta olarak sonradan kapatıyorlarmış haftaya bi bakmışsın kocaman olmuş vermiş testini.

ayy çok gülüyorum siz hamilelere.ayyy ben hamile olsaydım hiç evham yapmazdım hatta yapmıcam.:1closedeyes:
görcemmmm seniiii az kaldı azzz lmaz: ozaman bende sana dicemm lülülülülülü
olsun mervecim iyiymiş ya önemli olan o haftaya yaptırırsın testi bazen çocuklar geri olsalar bile hafta olarak sonradan kapatıyorlarmış haftaya bi bakmışsın kocaman olmuş vermiş testini.

evet cnm ya inşallah bakalım biraz beslenmeme dikkat edeyim inşallah kocamann olsun her evresi ayrı telaş allah sağlık versinnn :Saruboceq:

mervecim evham yapma canım bebişin seninle ya keyfini çıkar büyür annesi senin gibi çıtı pıtı olcak herhalde

aylin bakalım hamile kalana kadar ne kadar daha kıracam.:roflol:
ne kıracan gülüm:uhm:
yok be aylincim ev taşıyoruz ya baya yoruluyorum ondan sanırım bu hafta çalışma haftamız hamiş değilim yani
o zaman haftaya ha miş ol inşallah:CüvCüv:
slm herkese kızlar bana yardımcı olun lütfen cycl kullanırken hamile kalan yada kullandıktan sonra hamile kalan tanıdıüını yada bu ilaçla ilgili bilgisi olan varmı
selam canım,benim de bilgim yok..
annesi o çabucak büyicek Allahın izniyle merak etme
ayy çok gülüyorum siz hamilelere.ayyy ben hamile olsaydım hiç evham yapmazdım hatta yapmıcam.:1closedeyes:
başladı bizim deli hamiş adayımız kocaman konuşmayaaaa

mervem senin bıdık buyur hemen annesi merak etme benimde öle oldu bi sorun çıkmıyo canım benim
oynak beyi hep buyuk konuşuyo zate:)))
bende kırmızı kart yiyenlerden oldum bu gün anlamadım gitti zate bitmedi gitti ne zamandan beri yahu bi gidiyo bi geeliyo

ben ne zman muhabbete tam anlamıyla dahil olcam desem bi iş cıkıyo,anacım işler nasıl nasıl birikmiş, tekrar geçmişi okuyup dönüyorum da tabi merak ettiyseniz

teyzelerimmm ben geldimm

kızlar kesemizi gördük çok şükür iyiyiz 2 hafta sonra da bebişi görmeye gidicez inş

sinemcim canım geçmiş olsunn

adaşım bence geç döllenme olduğu için haftasına göre biraz küçük çıkıyo..yoksa herşeyi normal...takma kafana...sağlıklı olsun da...

teyzelerimmm ben geldimm

kızlar kesemizi gördük çok şükür iyiyiz 2 hafta sonra da bebişi görmeye gidicez inş

ohh hadi gözün aydın canım...en kısa zamanda pıt pıt kalbini de duy inşallah...

kızlar bişey dicem ama oynak beyi dalga geçicek gene benle...karnım acıktı yaaa...ama sabah 9 da kahvaltı ettim..bi de 2 gibi meyve yedim sadece...acıkmam normal yani...onun için mutfağa gidiyom ben...kuzişimin karnını doyurayım...

beyzacım çok sevindim cnm Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Aylincim ne güzel dua ettin inşallah günü yakın olanlar sırasıyla hamiş çıkar geçen yıl bu ayda patlama olmuştu

kızlar baktım netten ya benim bebek 19.gün yumurtladığımda tutmuş kesin artık çünkü hep 4 günlük fark çıkıyor buda ondan kaynaklı bakın şimdi

11+4 boyutu 49 mm
11 boyutu 41,7 mm

benimki şimdi 42 mm çıktı yanii 4gün geride bugün 11.deyim..buda 19.gün yumurtlamamdan geliyooo artık iice netleşti kafamdaaopuyorumnanaktan

teyzelerimmm ben geldimm

hihoyyyt:dance: ohh süper allah nazarlardan saklasın kalp atışlarınıdı duyalım inşallah tez zamanda:Saruboceq:
beyzam senin hamişlik belirtilerin ne canım merak ettim böğğ varmı sende:kedi:

yaaa bir sürü alıntı yaptım gitti(
beyzacım cok sevindim keseyi görmene, o keseee büyüsüüüün kocaman evlat olsun kucuşunda gör inşallah

cancer mervem haftaya demiş işte doktorun, daha kuzun ufak iyi beslen haftaya kocaman olsun canım benim takma kafanı da evhamını at çöpe

acıkan merve ne yiyosan fikir ver ben de açım
evde yatmak ne güzel yaaa ben çalışmayı sevmiyorum valla keşke ev hanımı olsam, sabahtan akşama kadar duvar kapı silip ütü yapsam sonra da çıksam alısveriş falan gezsem... aaaah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…