İnatla bir gün ANNE olacağım !

:roflol: OYNAK BEYİİİİİ h a m i ş l erimizi baskı altına alma, mervecim normal gülüm ben de acıkırdım aynını yesem,meyve karın doyurur mu ya, oynak beyimizi de görcez inşallah:CüvCüv::roflol:

:1shok::1shok:CADIARZU

hepinizi çok seviyorum hep yanımda oldunuz sağolun umarım sizlerinde güzel haberlerini alıcaz hamişler sağlıkla doğuracak hamiş olmayanlar hamiş kalacak inşşş

razişim benim hiçbir belirti olmadı diyebilirim henüzde yavrucum bana bi rahatsızlık vermiyo sadece belim ağrıyo oda sürekli oturmaktan büyük bi ihtimalle bence kimse kendinde belirti aramasın bazen belirtiler insanı hamile gibi kandırıyo ama bakın hamileyim çok şükür ve bi belirtim yokk beni örnek alın hepinizin bebişi gelecek sadece kafaya takmayın düşünmeyin canlarımmm

tabi gülüm ondan,dr. bunun hesabıyla uğraşmaz, sen doğru düşünmüşsün.. doktorlar herkesi aynı kalıplara göre değerlendiriyo,erken ya da geç döllenmeyi dikkate almayıp konuşuyolar,bizlerin endişelenebileceğini düşünmüyolar.
aylin bizim burda delirdimin başka bir deyişide kırdım.kaydirigubbakcemile3
yani sıyırdım gibi bişey,o da güzelmişşalkisalkisalkis
:1shok::1shok:CADIARZU
bak şimdi girişi yaptı bile:roflol:

oy taze h amişiiim,aminopuyorumnanaktan
hepimiz kucaklarız sağlıkla bebişlerimizi inşallah

kızlar giydiğim bluz robadan dikişli,altı pilili,hamile gibi oldum benn:CüvCüv:
zaten hafif göbeğim vardır,kesin etraftan hamile sanmışlardır:roflol:
hep hamile kalırsam baya bi zaman göbeğim büyümez,buraya sığar bebişim diye dalga geçerim kendimlee
işin komik yanı ben de öyle hissettim şimdi yaaaa:asigim::roflol:

inşallah o hislerin gerçek olur canım ya.opuyorumnanaktan

aylincim inşallah bundan sonra da göbeğin bebek yüzünden büyür
Kız gülsüm etme aklına mukayet ol sen bize lazımsın
Beyzacım aslında bi bakıma iyi belirtin fazla olmaması rahat geçirirsin iyi olur hamişlik zamanını.
Raziyecm inşallah sıra sende bu sefer bizim listemiz nerde ya topik sahibi mervecim bi bakaydık günü kimin yakın

yok yok kırdım kıracamdelikafaduldendelikafadulden

inşallah o hislerin gerçek olur canım ya.opuyorumnanaktan

inşallah göbişe bebiş gelir canım aylin

amin kızlar,Allah hepimize versin sağlıklı bebişler,olanları da Allah bağışlasın,aminn

yaaaaa ne kadar sıkıcı bir gün... demin bir arkadaşa eşine börek yaptır da getir ayşe hamile olmuş da istemiş de dedim:) ameliyat olmuş diycektim, ayh allah mı söyletiyo bugün bize kızlar yaaa, hepimiz tek tek hamiş olalım yaaa tek en son ben olayım ama hepimiz o günü görelim inşallah

haaa bakın aklımdayken sölim gün aşırı çalışacak olanlar.kırmızı ve dantelli transparan iç kıyafetler giyin.kaydirigubbakcemile3

ayşe gel anlaşalım önce ben hamiş olayım çünkü daha fazla kırarsam bebeği bakamam.:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…