İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar muhabbet koyu gene Allah bozmasın canlarım gülsümcüm geçen haftada benim çalışma vardı bana da öle olmuştu sanırım üşütüyoruz bu hafta tatildeyiz.

emelcim maşallah yiğite ne yakışıklı anam o
mervem üzüm gözlün çok tatlı maşallah nazar değmez inşallah
razişim senin bııcrıkta çok şeker
gülsüm anacım dikkat et üşütme sakın gün aşırıdan olmamıştır o bende öle çalışanlardandım :)
kızlar benim kız esin kel olacak ne mide ekşimesi ne yanması oldu herkes kel dio kızana:) aman olsun napan keltoşum olur oda benim

sehercim bende doğduğumda kelmişimkaydirigubbakcemile3 yedi sekiz ay hiç çıkmamış hatta babaannem anneme kızmış kabak yedin ondan böle oldu diye :roflol:şimdi maşallah 3 kişinin saçı var bende-tatlicadiarzu-

raziş anam o büyüyüğü nasıl yakışıklı ölee.ayy insanın ısırası geliyo.

seher hıç alakası yok eksımeyle fela ben allahım renıne ıçı ıçe bır hos oldum ama benım sıpam kel bırde dr.sordum yok oyle bırsey dedı

kız emel sabahtan beri coşturdun bizi, bu bebekleri gördükçe kimse ovulasyon falan dinlemeycek Allah ne verdiyse diyip atlıycak eşlerine bak haberin olsun)
razişim allah analı babalı büyütsün, darısı olmayanların başına, maşallah..

bakalım bizimki nasıl olcak bende öle diom alakası yoktur die çünkü benim baştan sona mide sorunum olmadı sadece son ayda sıpa buyudu yer kalmadı yemeği fazla kaçırınca tekme atıyo o kadar

bencede ayşe..

ay canım benimm raziye maşallahhh kız :))) darısı başınaa..ben hemen kendimide koyayım .

vallahi ma-şal-lah! uleeeem bugün güzeller geçidi, yemin ediyorum, ben de foto koyardım da burdaki bilgisayarımda yok fotom, zaten bu güzelliklerin eline su dökemem, hay maşallah

vallahi ma-şal-lah! uleeeem bugün güzeller geçidi, yemin ediyorum, ben de foto koyardım da burdaki bilgisayarımda yok fotom, zaten bu güzelliklerin eline su dökemem, hay maşallah

yok kızz duyduğuma göre sende güzel hatunmuşsunnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…