İnatla bir gün ANNE olacağım !

haaa bakın aklımdayken sölim gün aşırı çalışacak olanlar.kırmızı ve dantelli transparan iç kıyafetler giyin.kaydirigubbakcemile3
niya kız,spermler de boğalar gibi kırmızıya mı koşuyomuş:uhm:
ayşe gel anlaşalım önce ben hamiş olayım çünkü daha fazla kırarsam bebeği bakamam.:roflol::roflol:
:roflol: daha fazla kıramazsın korkma Şeniz

haaa bakın aklımdayken sölim gün aşırı çalışacak olanlar.kırmızı ve dantelli transparan iç kıyafetler giyin.kaydirigubbakcemile3
yaa ben giyemiyorum ööle şeyler, kendimi yani yanlış anlamayın da çok basit hissediyorum:1no2:
ayşe gel anlaşalım önce ben hamiş olayım çünkü daha fazla kırarsam bebeği bakamam.:roflol::roflol:
ayh yeter ki olsun hayırlısıyla al sıram da senin olsun

al bendende o kadar ayşe bende peki giyemem genelde kısa elbise tarzı gecelik giyerim ama dantelli mantelli giymem lmaz:

yaa ben giyemiyorum ööle şeyler, kendimi yani yanlış anlamayın da çok basit hissediyorum:1no2:
ayşem siyah olanlar hoş oluyo,siyah giy, gülsümün dediği boğalar siyahlarına da bayılıryerimseniben yine +18 e doğru gidiyoz haberiniz olsun

ayşeee giy dışarı çık demiyorum.kocana süslen diyorummmmm.ben giyiyorum valla çookk da güzel oluyooo.:asigim: kocam herşeyden özel.herşeyimle ona özel olma isterim.onada kendini özel hissettirmek isterim.:asigim:

slm kızlar beyza merviş haberler iyi maşallah allh kucağınıza almayı nasip etsin canlarım
sizler nasılısnız kızlar aylin asiş merviş ayşem gülsüm raziş seher
pınar nerelerde şeboda pek girmiyo

ay kızlar bende giyerim zaten normal hayatta giyemem ama kocama herşey mübah 5 dk .bile kalmıyo üstünde zaten :kedi:

al bendende o kadar ayşe bende peki giyemem genelde kısa elbise tarzı gecelik giyerim ama dantelli mantelli giymem lmaz:

heh işte, bööle saten spor spor gecelikler var, bir de bence beyaz her zaman en güzeli, bööle şeffaflıgın masumlugun simgesi

heh işte, bööle saten spor spor gecelikler var, bir de bence beyaz her zaman en güzeli, bööle şeffaflıgın masumlugun simgesi

heyyy allahım bi nediyoz bu şeffaflığın masumluğun simgesinden bahsediyo.neyse ben sustum benden bu kadar ahlakımı bozdunuz:1closedeyes:

sağol sinemcim,hoşgeldin
ayyy gidiyoz ne demek gittik tam ortasındayız +18 in
:roflol:
onlar da güzel, ben babydoll demiyorum zaten, spor denebilir ama biraz daha seksi...:kedi:

heyyy allahım bi nediyoz bu şeffaflığın masumluğun simgesinden bahsediyo.neyse ben sustum benden bu kadar ahlakımı bozdunuz:1closedeyes:
:roflol: ya aslında herkes -kendine ters düşmedikçe- biraz da kendi eşinin nabzına göre şerbet vericek tabir caizse...
ben cıkıyorum kızlar öptüm sizi iyi akşamlaaaar:)
öptüm canım,güle güle

:roflol: ya aslında herkes -kendine ters düşmedikçe- biraz da kendi eşinin nabzına göre şerbet vericek tabir caizse...

öptüm canım,güle güle

kesinlikle.eşimizin beğendiği hoşlandığı sevdiği şeyleri bizde bulmalılarki başka yerlere kayma olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…