günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim haplarımı gene annemlerde unutmuştum aldım sabah işe öyle geldim
ay herzamanki gibi uykum var yarın hasta olmam lazım canlarım hayırlısı bakalım
günaydın kızlar bende kocişimi gönderdim birazdan işe gidicem hepinizi öpüyorum bu arada biraz önce hakem yapı gene yapacağını mafoldumbenneyse sağlık olsunopuyorumnanaktan
günaydınn canlarımmm...
raziyecim hay allah hayırlısı tabiki ama sen genede kürleri bırakma cnm devam et ki faydası artsın cnmm..
adaşım günaydınnnn.. var mı yakında kontrolün?
günaydın canımmm...evet perşembeye buluşcam oğlumla..şimdiden tembih ediyorum dr teyzeye gidince yüzünü saklama diye...foto verirse koycam teyzelerine...
dün sana yazmıştım seninki geç döllenme diye...sonra kendinde ikna olmuşsun zaten...sağlıklı olsunda beben gersi boş...bu arada rüyama girmiş ikili testin...bhcg 34.20 çıkıyodu...ay artık işim gücüm gebelik oldu kaydirigubbakcemile3
ayyyy mervem yaaaa inşallah sağlıklıca görürsün kuzeyciğini, bak ben de kuzeye kız dogurayım, kızım olursa adını şimal koycam allah nasip ederse, kuzey kuzey gezerler
demee kız senin rüyalarına inanıyorum benn doğrudur ay gülüm benim etkilenmişsin demekki sendeopuyorumnanaktan
bhcg 50nin altında çıkınca kız mı oluyordu kaydirigubbakcemile3
adaşımmm bekliyoruzz kuzey beyin profilden resmini bak ayşede şimal için akşam aramalara başlamış hadiii hayırlısıı ayşecimmm arada değişik renklerde iyidir anacımm sen kırmızıyıda denee kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
razişim kartının gelmesine üzüldüm canım ya ama kısmet bidahaki aya inşallah
mervecim 2 valla kız ruya tabiri gibin oldun
merve 50 alrında cıkarsa kız anacım bende 44 çıktıydı
sinem dikkat et hapları unutma kız sende
hadi bakalım ayşe sincaplar sana bebeii getirsin artık
bizde selen hanımla kavga ediyoz ayaklarımda sallıyorum bi yandanda meme kavgası ediyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?