İnatla bir gün ANNE olacağım !

yalancı meme canım doktor dedi alıştır gaz için o tukuruyo ben tıkıyom ağzına o tukuruyo ben tıkıyom bakalım galip kim gelicek

canım benim...sen şu çizelgendeki kutucukları sağ salim geçip meleğini al kucağına daha ben ne isterimki...ama öpücüğe hayır demem bak opuyorumnanaktan

yalancı meme canım doktor dedi alıştır gaz için o tukuruyo ben tıkıyom ağzına o tukuruyo ben tıkıyom bakalım galip kim gelicek

haaa...anladım...aman senin kızçenin de maşallahı var anacım...inat ki ne inat :umursamaz:

ah cnm benim allah razı olsun inşallah hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımızaa ay adaşım az kalmış 7 haftannn kalmış resmenn.. enson kaç kilo çıkmıştı kuzey ?

valla bende kırmızıyaa siyaha bayılırım hemde en dantellisiiindenn olsunnn öle masumlar olmaz kocalara bak sen gel dinle benii ayşeee :kedi: ama artıkkk nerdeee paslancaklar

seher ayy yerim ben onuuu kel bebelerede bayılıyorummmmm benimkide kel olsun kaydirigubbakcemile3
kız şunu küçültmeyi öğren zor bakıyorum bilsem anlatıcamda ben eklenti ekleden yapıyorumm

günaydınn canlarımmm...

raziyecim hay allah hayırlısı tabiki ama sen genede kürleri bırakma cnm devam et ki faydası artsın cnmm..
adaşım günaydınnnn.. var mı yakında kontrolün?
günaydın mervecim evet herşeyin hayırlısı elbet bırakmıyorum dün kociş bal getirmiş ben demeden adam olcak bu haftasonu hadi gezelim diye çıktık akşam sinemaya götürdü ben demeden :kedi: bu kürlerin faydası olur inşallah:Saruboceq:
günaydın ayşecim öle oldu zati karnım ağrıyor ve sinirliyim neden böle oluyor anlamıyom akşam kocişe kızmasam barikaydirigubbakcemile3 hadi bakalım sende başladın çalışmalara gelsin artık bebişler şenlensin topiğimiz
bizde renkler belli anacım lila pembe beyaz siyah ve mavi eşim kırmızıdan nefrte eder bide utanmadan söyler kaydirigubbakcemile3
ben her renk giyiyorum ama üstümde kalmıyorki:kedi: giyiyorum denmez yani deniyormuş gibi bişey oluyorsırnaşık şey

Kızlarrr hepinizin günü aydın olsun :))))))))
Bu sefer Selin Hanımı yakaladım.. Maşallahhh maşallahhhhhh...
Hayırdır kızlar sabah sabah danteller kırmızılar felan :))))))))))
Raziyecim hayırlısı olsun canım hakkımızda...
umarım hepiniz iyisinizdir.. Geçmişi okuyamadım.. Kaç gündürde gelemiyorum özür :)))
Ama bahanemi duyunca hak vereceksiniz.. 29 haziranda Allahımın izni ile tüp bebek için iğnelerime başlıyorummmm :))))))))))) Bugünde gideceğim hastaneye.. Eğer rapor işinde bir sorun çıkmazsa regliden önce başlıyorum kızlar.. Dualarınıza ihtiyacım var...

sehercim maşallah selenciğimize kocaman kız olmuş allah nazarlardan saklasın bende küçükken kelmişimkaydirigubbakcemile3 beş altı aylıkken ancak çıkmış maşallah ama şimdi çok babannem anneme kızarmış sen kabak yedin hamileyken bu çocuk ondan kel oldu diye :roflol:

inşallah emelcim bi sorun çıkmaddan başlarsın çok sevindim hayırlısı inşallah

Sehercim maşallah selencime yavrum nasıl da bakıyo şaşkın şaşkın Allah ım nazarlardan saklasın
Razişim kart göstermiş hakem dövelim biz bu hakemi gözüne gözlük diyelim :))))
Ayşede gece sincap aramış inşallah bulmuştur

günaydın gülsümcüm hayırlısı tabiki
emlcim günaydın çok sevindim hayırlısı olsun inşallah kavuşacaksın inşallah bebişine hem uzamayacak maşallah hemen başlıyorsun:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…