sehercim adaşım biliosun beni hamile görmüştü testi atmışım sora çöpten çıkarıp bakmışım çizgi çıkmış aynısına benzer harekette bulunmuştum oyüzdende bu rüyasıda çıkarsaaa artık adaşımmm napsam senin için bilemedimmm sana kocaman öpücük kuzeyedeee ciciii opuyorumnanaktan
yalancı meme canım doktor dedi alıştır gaz için o tukuruyo ben tıkıyom ağzına o tukuruyo ben tıkıyom bakalım galip kim gelicek
günaydın mervecim evet herşeyin hayırlısı elbet bırakmıyorum dün kociş bal getirmiş ben demeden adam olcak bu haftasonu hadi gezelim diye çıktık akşam sinemaya götürdü ben demeden :kedi: bu kürlerin faydası olur inşallah:Saruboceq:günaydınn canlarımmm...
raziyecim hay allah hayırlısı tabiki ama sen genede kürleri bırakma cnm devam et ki faydası artsın cnmm..
adaşım günaydınnnn.. var mı yakında kontrolün?
günaydın ayşecim öle oldu zati karnım ağrıyor ve sinirliyim neden böle oluyor anlamıyom akşam kocişe kızmasam barikaydirigubbakcemile3 hadi bakalım sende başladın çalışmalara gelsin artık bebişler şenlensin topiğimizgünaydın kızlaaaar, razişim kırmızı kartı görmüş galiba, sağlık olsun,sonrasında bebiş gelsin sağlıklı olsun:)
çamaşır konusuna gelince de dün son sözümü söylememişimkocam başkalarında görmeden bende görmeli mantıgı bana ters geliyo kızlar, zaten benle yetinmeli ki, yani o çamaşırları başka yerde görmesine bile ihtiyacı yok diye düşünüyorum.ayrıca benim hafif buldugum bir kıyafeti bende görmek istemesi bile beni soğutur, ben bu konuda çok ketumum galiba, çok şükür onun da bööle bir beklentisi olmadı çok şükür.
dün giydim krem gecelik sabahlıgımı, başladık sincapı aramaya
ben her renk giyiyorum ama üstümde kalmıyorki:kedi: giyiyorum denmez yani deniyormuş gibi bişey oluyorsırnaşık şeybizde renkler belli anacım lila pembe beyaz siyah ve mavi eşim kırmızıdan nefrte eder bide utanmadan söyler kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?