ayh yaaaa temam uleeeem beni de baştan çıkarcaksınız, alayım bir kırmızılar da utanırım ben yahu:)adaşımmm bekliyoruzz kuzey beyin profilden resmini bak ayşede şimal için akşam aramalara başlamış hadiii hayırlısıı ayşecimmm arada değişik renklerde iyidir anacımm sen kırmızıyıda denee kaydirigubbakcemile3
seher yaaaa güzel kızının güzel inatları, burdaki teyzeleri gibi inatçı iştegünaydın kızlar
razişim kartının gelmesine üzüldüm canım ya ama kısmet bidahaki aya inşallah
mervecim 2 valla kız ruya tabiri gibin oldun
merve 50 alrında cıkarsa kız anacım bende 44 çıktıydı
sinem dikkat et hapları unutma kız sende
hadi bakalım ayşe sincaplar sana bebeii getirsin artık
bizde selen hanımla kavga ediyoz ayaklarımda sallıyorum bi yandanda meme kavgası ediyoz
yaaaa mervecim izmir gibi yere kız verilmez mi yaaa, hem biz de gelecek planlarımızda izmire yerleşmeyi hayal ediyoruzinşallah ayşecim...isimleri de pek hoş uyuyo...ama sen kızını gurbete gelin vercen mi? ben olsam veremem..kendimden biliyom mafoldumbenmafoldumben
ayşecim benim kırmızı çok masum penyeden bi babydol idi..sen de renkelere takılma derim..dene bence de...
razişcim maşallah kocişine, sinirin de adet sendromudur nolcak. gelsin artık şu bebeler de yaaaalkisalkisalkisgünaydın mervecim evet herşeyin hayırlısı elbet bırakmıyorum dün kociş bal getirmiş ben demeden adam olcak bu haftasonu hadi gezelim diye çıktık akşam sinemaya götürdü ben demeden :kedi: bu kürlerin faydası olur inşallah:Saruboceq:
günaydın ayşecim öle oldu zati karnım ağrıyor ve sinirliyim neden böle oluyor anlamıyom akşam kocişe kızmasam barikaydirigubbakcemile3 hadi bakalım sende başladın çalışmalara gelsin artık bebişler şenlensin topiğimiz
ben her renk giyiyorum ama üstümde kalmıyorki:kedi: giyiyorum denmez yani deniyormuş gibi bişey oluyorsırnaşık şey
seher çok tatlı yaa... maşallah kuzuma..bende kel bebelere bayılırım adaşım...en son 1 ay önce gittiğimde dra 1310 gr dı..bakalım ne kadar oldu danacık?
ben gülsüm gelmeden kahvaltımı yapayım kızlar....karnım acıktı demeye korkuyom valla o varkene :)))
emeeeel canım benim, inşallah bebegin sımsıkı tutunur sana, sorunsuz sıkıntısız bebişini görelim inşallah, çok sevindim canım benim, sana hiç kızar mıyız bir sürü şeyle ugrastın, iş güç, ablan rahatsızlandı sonra eşin sonra bi de bu bebek belik işleri, canım benim o kadar sevindim ki ,duacıyım sana güzelim benim:)Kızlarrr hepinizin günü aydın olsun :))))))))
Bu sefer Selin Hanımı yakaladım.. Maşallahhh maşallahhhhhh...
Hayırdır kızlar sabah sabah danteller kırmızılar felan :))))))))))
Raziyecim hayırlısı olsun canım hakkımızda...
umarım hepiniz iyisinizdir.. Geçmişi okuyamadım.. Kaç gündürde gelemiyorum özür :)))
Ama bahanemi duyunca hak vereceksiniz.. 29 haziranda Allahımın izni ile tüp bebek için iğnelerime başlıyorummmm :))))))))))) Bugünde gideceğim hastaneye.. Eğer rapor işinde bir sorun çıkmazsa regliden önce başlıyorum kızlar.. Dualarınıza ihtiyacım var...
asişiiiim inşallah hepimiz bulucaz bir gün sincapıSehercim maşallah selencime yavrum nasıl da bakıyo şaşkın şaşkın Allah ım nazarlardan saklasın
Razişim kart göstermiş hakem dövelim biz bu hakemi gözüne gözlük diyelim :))))
Ayşede gece sincap aramış inşallah bulmuştur
günaydın gülüm görememişim seni gözlerim kamaşmış galiba kaydirigubbakcemile3kızlar herkese günaydın.raziş hayırlısı olsun güzelim.
Kızlarrr hepinizin günü aydın olsun :))))))))
Bu sefer Selin Hanımı yakaladım.. Maşallahhh maşallahhhhhh...
Hayırdır kızlar sabah sabah danteller kırmızılar felan :))))))))))
Raziyecim hayırlısı olsun canım hakkımızda...
umarım hepiniz iyisinizdir.. Geçmişi okuyamadım.. Kaç gündürde gelemiyorum özür :)))
Ama bahanemi duyunca hak vereceksiniz.. 29 haziranda Allahımın izni ile tüp bebek için iğnelerime başlıyorummmm :))))))))))) Bugünde gideceğim hastaneye.. Eğer rapor işinde bir sorun çıkmazsa regliden önce başlıyorum kızlar.. Dualarınıza ihtiyacım var...
Sehercim maşallah selencime yavrum nasıl da bakıyo şaşkın şaşkın Allah ım nazarlardan saklasın
Razişim kart göstermiş hakem dövelim biz bu hakemi gözüne gözlük diyelim :))))
Ayşede gece sincap aramış inşallah bulmuştur
yaaaa mervecim izmir gibi yere kız verilmez mi yaaa, hem biz de gelecek planlarımızda izmire yerleşmeyi hayal ediyoruzaman yaa oglun mu kıymetli naz mı anlamadım, güzelim kızımı vermişim daha ne
alıntı yapmaya üşendim bana hoşgeldin diyenlere hoşbuldum diyorum.
noldu kız var sende bugün bi durgunlukkk opuyorumnanaktan
afıyet olsun merve kuzey tombık tombık olsun inşallah
kız oynak beyi akşam pişpirikmi oynadın naptın ne bu uykusuzluk
ay canıııım bebişini sağlıklıca alınca kucagına tüm acıalrın dinecek inşallah:) hem gercekten de utanmıyo musun sen 42-43 kilo olmayaoyy kocaman olsunn ay bizimkilerinde 3 kilo takıntısı gene başladı ilk zamanlar bebeği kaybetme korkusundan bişi diyemiyorlardı şimdi gene başladı 3kilonun üstünde doğsun diyip duruyolar... 3001 gr doğurcammm inşallahhhh.. aslında sağlıklı olsunda hiç farketmez 2800 olsa nolcakk ben de 2900 doğmuşummm..ay dün gittiğim doktor başka doktordu ya benim doktorum form doldurdu herşeyi yazdı.şimdi doktor aldı eline baktı kilo 42,9 yazıyoo bana baktı utanmıyo musun bu ne dedi :jeyyar: sorada alt kısımda 2.gebelik canlı doğum - çekilmiş tabi sordu.doktorda inşallah busefer kucağına alırsın bebeğini dedi duygulandımmm :çok üzgünüm: amiiiiiiinnnn
valla yatmak gibisi var mı da, ayh yaaa kızlar var ya ameliyattanm önce ben sol kasıkta hep agrım olurdu ilişki sırasında, artık olmuyo, allahım diyorum agrısız ilişki, sancısız adet, ne güzel şeylermişsositosositolmaz: lmaz: aksine koçişte bende yatağa bi düştük koçiş diyo yatmak gibisi varmı.bende yattım oohh allahım iyiki uyumayı yaratmışsın dedim:roflol::roflol: yani pişpiriği düşünmedik bilemm:umursamaz:
ay canıııım bebişini sağlıklıca alınca kucagına tüm acıalrın dinecek inşallah:) hem gercekten de utanmıyo musun sen 42-43 kilo olmaya:roflol:
valla yatmak gibisi var mı da, ayh yaaa kızlar var ya ameliyattanm önce ben sol kasıkta hep agrım olurdu ilişki sırasında, artık olmuyo, allahım diyorum agrısız ilişki, sancısız adet, ne güzel şeylermişsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?