İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayh yaaaa temam uleeeem beni de baştan çıkarcaksınız, alayım bir kırmızılar da utanırım ben yahu:)
seher yaaaa güzel kızının güzel inatları, burdaki teyzeleri gibi inatçı işte maşallah minigine, ama küçültmeyi biri göstersin artık sehere, ekrana 20 metre öteden bakmak gerekiyo selencik net olmuyo, ama kırkbir kere maşallah, inşallah sıkıntıları atlatırsınız canım benim

yaaaa mervecim izmir gibi yere kız verilmez mi yaaa, hem biz de gelecek planlarımızda izmire yerleşmeyi hayal ediyoruz aman yaa oglun mu kıymetli naz mı anlamadım, güzelim kızımı vermişim daha neyerimsenibenlülülülülülü

razişcim maşallah kocişine, sinirin de adet sendromudur nolcak. gelsin artık şu bebeler de yaaaalkisalkisalkis

seher çok tatlı yaa... maşallah kuzuma..bende kel bebelere bayılırım adaşım...en son 1 ay önce gittiğimde dra 1310 gr dı..bakalım ne kadar oldu danacık?
ben gülsüm gelmeden kahvaltımı yapayım kızlar....karnım acıktı demeye korkuyom valla o varkene :)))

:roflol::roflol: canım benim dilerim bende senin gibi olurum daha ne isterim.merve sen kırmızıları giydiğin gece kuzey gelmiş bende kırmızıları giydiğim gece geri gelmedi.:kedi::kedi:

ayşee al al kız biz kırmızının faydasını gördükkk diyim sanaa lülülülülülü

emelcimm teyzecimmm allah hayırlıı uğurlu etsinnnn dualarımda ikiz beben olsunn yolundaa ..allahım emeklerini boşa çıkarmıcaktır inşallahhh..

emeeeel canım benim, inşallah bebegin sımsıkı tutunur sana, sorunsuz sıkıntısız bebişini görelim inşallah, çok sevindim canım benim, sana hiç kızar mıyız bir sürü şeyle ugrastın, iş güç, ablan rahatsızlandı sonra eşin sonra bi de bu bebek belik işleri, canım benim o kadar sevindim ki ,duacıyım sana güzelim benim:)
asişiiiim inşallah hepimiz bulucaz bir gün sincapı
gülsümcüm hoşgeldin cnaım günaydın herkeslerekaydirigubbakcemile3

kızlar herkese günaydın.raziş hayırlısı olsun güzelim.
günaydın gülüm görememişim seni gözlerim kamaşmış galiba kaydirigubbakcemile3

emelcim hadi inşallah hayırlısı canım..tüm kalbimle dua ediyorum senin için...gelecek meleğin bu yaz sana..

günaydın asiyecim...nasılsın...

yaaaa mervecim izmir gibi yere kız verilmez mi yaaa, hem biz de gelecek planlarımızda izmire yerleşmeyi hayal ediyoruz aman yaa oglun mu kıymetli naz mı anlamadım, güzelim kızımı vermişim daha ne

naz olurmu hiç hayatım..kaderi anasına kaynanasına benzemesin dedim şimalin...oh ne güzel gelin valla hep beraber yanalım yazın burda sıcaktan...

kızlar ben accık kayboluyom...malum...acıktıııııııııııkkkkkkkk...

oyy kocaman olsunn ay bizimkilerinde 3 kilo takıntısı gene başladı ilk zamanlar bebeği kaybetme korkusundan bişi diyemiyorlardı şimdi gene başladı 3kilonun üstünde doğsun diyip duruyolar... 3001 gr doğurcammm inşallahhhh.. aslında sağlıklı olsunda hiç farketmez 2800 olsa nolcakk ben de 2900 doğmuşummm..ay dün gittiğim doktor başka doktordu ya benim doktorum form doldurdu herşeyi yazdı.şimdi doktor aldı eline baktı kilo 42,9 yazıyoo bana baktı utanmıyo musun bu ne dedi :jeyyar: sorada alt kısımda 2.gebelik canlı doğum - çekilmiş tabi sordu.doktorda inşallah busefer kucağına alırsın bebeğini dedi duygulandımmm :çok üzgünüm: amiiiiiiinnnn

afıyet olsun merve kuzey tombık tombık olsun inşallah
kız oynak beyi akşam pişpirikmi oynadın naptın ne bu uykusuzluk

afıyet olsun merve kuzey tombık tombık olsun inşallah
kız oynak beyi akşam pişpirikmi oynadın naptın ne bu uykusuzluk

lmaz:lmaz: aksine koçişte bende yatağa bi düştük koçiş diyo yatmak gibisi varmı.bende yattım oohh allahım iyiki uyumayı yaratmışsın dedim:roflol::roflol: yani pişpiriği düşünmedik bilemm:umursamaz:

ay canıııım bebişini sağlıklıca alınca kucagına tüm acıalrın dinecek inşallah:) hem gercekten de utanmıyo musun sen 42-43 kilo olmaya:roflol:
valla yatmak gibisi var mı da, ayh yaaa kızlar var ya ameliyattanm önce ben sol kasıkta hep agrım olurdu ilişki sırasında, artık olmuyo, allahım diyorum agrısız ilişki, sancısız adet, ne güzel şeylermişsositososito

ay seher yaaaa eşine de kızına da maşallah, hakikaten babaya çok benziyomuş, ikisini de allah bağışlasın sana canım benim:)

maşallah sehercim kocanı bebeğini Allah ım sana bağışlasın ayırmasın hiçççç
baba kız iyi poz vermişlerde kızçen durgun gözüküyo babayı görünce sakinlemiş mi ne

valla öle baba duşkunu cumartes pazar evde eşim o gunler selen çok sakın geceleride eşim geldikten sonra uyur babacı benım kız anneye alerjısı var

utanıyorumm ya alıcam inşallah senağlama oh çok güzel demekki iyileşti kız ağrı çekmediğine göreee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…