İnatla bir gün ANNE olacağım !

hepinize çokkk teşekkür ederim kızlar.. Allah hepinizin gönlüne göre versin..inşallahh en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz...

kızlar ben eve geldim büroda duramadım buraya gelincede azaldı sankim ağrım ama kusma tehlikesi eçirdim gelir gelmez şimdilik iyiyim miğdem bulanmazsa daha iyi olcam biraz dinleneyim sonra tekrar gideceğim işe görüşürüz canlarım

bende kesin bu ay hamileyim benide listeden çıkarsa olur yani boşuna duruyom orda:içelim:
hiç valla bu liste bile anlamsız çünkü önümüzdeki aya herkes hamişkaydirigubbakcemile5:icecream:
inşallah eyşecim temmuzda hepinizin bebişleri olur patlama yaparsınız
ay yaaa inşallah sehercim inşallah, selene kuzen dogurcaz işte bir sürüyerimseniben

çok geçmiş olsun razişim yaaaa inşallah kısa sürer ağrın offf kuzum benim, agrı kesici alabiliyosan bir buscopan majezic falan al :sm_confused:

raziyecim geçmiş olsun canım...dinlen ağrı kesici iç...geçer birazdan inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…