valla gülüm ben temmuzda hamileyim, o yüzden beni listeden çıkarsanız da olur:roflol:laelaelaelaelaeeveeett şimdi razişten sonra kim vardı günü yakın olanlar.
kolay gelsin asişim öptüm senikızlar az işim var gene gelirim öptüm sizi
hepinize çokkk teşekkür ederim kızlar.. Allah hepinizin gönlüne göre versin..inşallahh en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz...
valla gülüm ben temmuzda hamileyim, o yüzden beni listeden çıkarsanız da olur:roflol:laelaelaelaelae
kolay gelsin asişim öptüm seni
günaydın kızlar nasılsınız
hiç valla bu liste bile anlamsız çünkü önümüzdeki aya herkes hamişkaydirigubbakcemile5:icecream:bende kesin bu ay hamileyim benide listeden çıkarsa olur yani boşuna duruyom orda:içelim:
ay yaaa inşallah sehercim inşallah, selene kuzen dogurcaz işte bir sürüyerimsenibeninşallah eyşecim temmuzda hepinizin bebişleri olur patlama yaparsınız
çok geçmiş olsun razişim yaaaa inşallah kısa sürer ağrın offf kuzum benim, agrı kesici alabiliyosan bir buscopan majezic falan al :sm_confused:kızlar ben eve geldim büroda duramadım buraya gelincede azaldı sankim ağrım ama kusma tehlikesi eçirdim gelir gelmez şimdilik iyiyim miğdem bulanmazsa daha iyi olcam biraz dinleneyim sonra tekrar gideceğim işe görüşürüz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?