günaydın kızlar nasılsınız
merveee listeyi tazelermisin.
kızlar yaaa bi de yazmısınız ya baybpol mu ne gülmeyin ama o ne ki?
merve2 haziran 29 da benim velet ilaç bitiyo sende tüp bebeğe adım atıyosun dilerim ikimizde hayırlı sonuçlarla karşılaşırız.
kızım bi dur yaaa bizim gibi iki sıyrığa uyup da tüm listeyi silmesin mervemzemuszemus
babydol altı şort kısacık üstüde askılı atlet gibi..işte öyle bi çeşit gecelik gibi... zemuszemus
:uhm: ben mi?
ayyy yok sen değildin :roflol::roflol:ben cidden kırdım.kimdi tüp bebek yapacak olan ya.:kedi:
kızlar bende soru sorabilirmiyim
imzalarınızın anlamı ne demek
hamişler de 40 hafta yazıyor
siznkilerde 36 ne demek bilemedim cahilliğime verin
babydol altı şort kısacık üstüde askılı atlet gibi..işte öyle bi çeşit gecelik gibi... zemuszemus
:uhm: ben mi?
saol mervecim:)
gülsüm sıyırdı, hamileler üzerinde tüp bebek çalışmalarına başladı denek olarak da seni uygun gördü:roflol::roflol:
ayyy yok sen değildin :roflol::roflol:ben cidden kırdım.kimdi tüp bebek yapacak olan ya.:kedi:
ya deil aslında, artık 24-25 günde bir oluyorum, nasıl düzeltcemi de bilmiyorum duruyo ööle:roflol:ayşeee senin takvim güncellendimi doğrumu
helal sana bilim irfan insanı, başarılı kişilikkaydirigubbakcemile5:smiley-cool:denekimde maşallah başlar başlamaz tutturdum.:roflol::roflol:
saol mervecim:)
gülsüm sıyırdı, hamileler üzerinde tüp bebek çalışmalarına başladı denek olarak da seni uygun gördü:roflol::roflol:
denekimde maşallah başlar başlamaz tutturdum.:roflol::roflol:
ya deil aslında, artık 24-25 günde bir oluyorum, nasıl düzeltcemi de bilmiyorum duruyo ööle:roflol:
helal sana bilim irfan insanı, başarılı kişilikkaydirigubbakcemile5:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?