İnatla bir gün ANNE olacağım !

merve2 haziran 29 da benim velet ilaç bitiyo sende tüp bebeğe adım atıyosun dilerim ikimizde hayırlı sonuçlarla karşılaşırız.

kızlar yaaa bi de yazmısınız ya baybpol mu ne gülmeyin ama o ne ki?

babydol altı şort kısacık üstüde askılı atlet gibi..işte öyle bi çeşit gecelik gibi... zemuszemus

merve2 haziran 29 da benim velet ilaç bitiyo sende tüp bebeğe adım atıyosun dilerim ikimizde hayırlı sonuçlarla karşılaşırız.

:uhm: ben mi?

kızlar hızınıza yetişemiyorum başka topiğe bakayım dedim yine çok şeyler paylaşmışsınız

ben de mumu

kızlar bende soru sorabilirmiyim

imzalarınızın anlamı ne demek

hamişler de 40 hafta yazıyor

siznkilerde 36 ne demek bilemedim cahilliğime verin

kızlar bende soru sorabilirmiyim

imzalarınızın anlamı ne demek

hamişler de 40 hafta yazıyor

siznkilerde 36 ne demek bilemedim cahilliğime verin

onlar bizim takvimlerimiz canım.hamişlerin kaç aylık olduğunu, hamiş olmayanların ise yumurtlama zamanımızı gösteriyor.

babydol altı şort kısacık üstüde askılı atlet gibi..işte öyle bi çeşit gecelik gibi... zemuszemus

:uhm: ben mi?

saol mervecim:)
gülsüm sıyırdı, hamileler üzerinde tüp bebek çalışmalarına başladı denek olarak da seni uygun gördü:roflol::roflol:

ya deil aslında, artık 24-25 günde bir oluyorum, nasıl düzeltcemi de bilmiyorum duruyo ööle:roflol:

helal sana bilim irfan insanı, başarılı kişilikkaydirigubbakcemile5:smiley-cool:

merveden rica edelim güncellesin. öleyimdir huyum kurusun buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…