İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
28 haziran......asiş
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
17 temmuz... raziş
.................... alabama
.................. ...rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:
amanınnnn adaşımmmmmmmmmmmm yerim senin göbüşüünüüü bennn yerimmmmmmmmm maşallahh maşallahh cnm benim

hiihhh merveeee maşallaaaaah, biz de bööle olalıııım yaaa dua edin tamam mı:) canım benim nasıl özendim şimdi bak, ben de şişmek istiyom ben de ben de zaman su gibi geçsin allah bir nefeste kurtarsın cnaım benim, ne kadar güzel görünüyosun, maşallah:)

kızlar verin bakayım son tarihleriniiziiiiiiiiiiii hepinizin son olsunnn inşallahhhhhhhhhh
inşallaaaaah:) ellerine sağlık mervecim

mşallah mervecim masallah
kız ayşe nerden bildin valla kucakta uyudu gene sıpa
valla canımcım durup da yazmadıgın zamanlar anlıyoruz ki kızçen kucuşunda, ağırlık çalışıyosun valla kas yapcak kolların

gülsümüm neden agrrıyo ki gögüşlerin, adetine daha var da, tutturdun mu acep bu ay yoksa ilacın etkisi mi?

sağolun kızlar..pazar düğüne gidiyoduk o zaman çekildi..üstüme mavi şifon bi bluz giydim tabi...böyle koca göbek çıkmadım...

gülsümüm neden agrrıyo ki gögüşlerin, adetine daha var da, tutturdun mu acep bu ay yoksa ilacın etkisi mi?

yok yok ilaçtan değil ya dedimya kessin bu ay tutturdum.:roflol::roflol: ilaçtan ya korkuyorum bitmeden regl olcamda baştan başla ilaca dicek dr efendi.

merveee ya sana zahmet ediyoz ama ayşe yazsın son adet tarihinide takvimini güncelle o utandı sölemeye:roflol:

yok yok ilaçtan değil ya dedimya kessin bu ay tutturdum.:roflol::roflol: ilaçtan ya korkuyorum bitmeden regl olcamda baştan başla ilaca dicek dr efendi.

iyi düşün iyi olsun gülüm...inşallah hakikatten tutturmuşsundur...hem kırmızılar varkene geri gelmemişti dimi? :kedi:

demıcek gulsum demıcek bebiş gelcek bu ay ondandır ondan

he heeee bende öle diyom.kızlar ya rüyamda annemi önce ölü görüyorum ben nasıl ağlıyorum başında nasıl.sonra yüzünü seviyorum annem annem diye o sırada gözlerini açıyo kızım yok yok ölmedim biraz hastaydım iyiyim şimdi diyo.nasıl seviniyorum.arayacam öğle arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…