İnatla bir gün ANNE olacağım !

merveee ya sana zahmet ediyoz ama ayşe yazsın son adet tarihinide takvimini güncelle o utandı sölemeye:roflol:
kız çok komiksin, ben profilimn altındaki takvimden bahsediyorum deli:)))

iyi düşün iyi olsun gülüm...inşallah hakikatten tutturmuşsundur...hem kırmızılar varkene geri gelmemişti dimi? :kedi:
tuttu bu ay tuttu, biz de bulcaz sincabı
mervecim2 tam izmir gelinisin valla, çok tatlı olmussun:)

hayır olsun canım...anne görmek iyidir rüyada...

hayırdır inşallah canım annenin ömrü uzamış işte:)

öyle miii ben hep görürüm ki annemi:) bir de ben kafayı altınla mı bozdum nedir, gerçi hiç sevmem de geçen hafta iki kez altın gördüm rüyamda, birini anlatmıştım görümcemin kolunda kocaman altın bilezik, diğerinde de bana düğünde takılan ama bozdurmak zorunda kaldıgımız altınlar vardı onlar geri veriliyordu:) ne kadar mutlu oldum anlatamam:))))))))

evet baktım iyi.inşallah hayır olsun.bide koçişin tayini çıkıyo ama görevi ne bilmiyorum.farklı çok güzel bir köye.her taraf yemyeşil öyle güzel bir yerki ordaki herkes çok sevmiş beni güya.bide ben içimden geçiriyorumki inşalah burda hamiş kalırım.

inşallah canım.

merveee ya sana zahmet ediyoz ama ayşe yazsın son adet tarihinide takvimini güncelle o utandı sölemeye:roflol:

nee kız anladımmm.. he şimdi anladım kız allah iyiliğini söle kız düzenleyem son kez soraa hamişlik tablosu anlamam ben ona göre sincap arasınn söle ayşeyee

kız çok komiksin, ben profilimn altındaki takvimden bahsediyorum deli:)))

tuttu bu ay tuttu, biz de bulcaz sincabı
mervecim2 tam izmir gelinisin valla, çok tatlı olmussun:)

sağol hayatım...bak dünürünü gör diye koydum...anasına bak oğlunu al dimi ama?
sen benim kaynanamı görcektin..benimki süs mü? evde görsen bi elbise üstümde saçlar topuz...ama gelinim de süslü olsun kız accuk...

rüyalar hayra çıksın inşallah..herkes hamişş olsun...kocaman göbekleri olsun herkesin...

nee kız anladımmm.. he şimdi anladım kız allah iyiliğini söle kız düzenleyem son kez soraa hamişlik tablosu anlamam ben ona göre sincap arasınn söle ayşeyee
noluyo yaaa neden benle konuşulmuyo da araya aracı konuyo mervem deli bu gülsüm yaaa ben profil altındaki takvimden bahsediyorum da aslında ben de anlamadım ne deniyo ya da ne diyorum:roflol:
yaaa gelin bana çekerse süslü olmaz, babasına çekerse hiç olmaz, ama güzel olur allah var şimdi:) kabul mü?

ya ayşe ben şu bizim ovulasyon takvimlerimizden bahsediyorum ya iki aydır senin aynı.Çok üzgünüm çoook

ya ayşe ben şu bizim ovulasyon takvimlerimizden bahsediyorum ya iki aydır senin aynı.Çok üzgünüm çoook

anladık kiii gülsüm kendisi sıkılıvermiş ver kız tarihini yemekten sonra değiştirem yazlık takvime çevireyim süslüü püslüüü :CüvCüv::CüvCüv:

hadi yaaa hiç farkında deilim bakmıyorum ki
ya team ne kızdın gültüm bana yaaaa kim yapabiliyo biri yardımcı olsun ööleyse, 25 günde bşr adet oluyorum son adet tarihim de 8 haziran, haydi güzeller:)

oburrr olmak umuduyla benn yemeğeee çıkıyorumm çook acıktım ya acıkmasına acıkıyorumda yemek yerken birdenn geliveriyooo böğler gıcıklar

hadi yaaa hiç farkında deilim bakmıyorum ki
ya team ne kızdın gültüm bana yaaaa kim yapabiliyo biri yardımcı olsun ööleyse, 25 günde bşr adet oluyorum son adet tarihim de 8 haziran, haydi güzeller:)

ben yapcam kız ama yemek yiyemm nolurrrrr bayılırım bak aa bugün beyza gelmedi hiçç nerde bu kızzzCADIARZU

kabul kız...güzel olsun kaynanayada sen gibi saygılı olsun..daha ne isterim...bana da hasta falan olursam yemek yapıp getrir artık şimal kızım opuyorumnanaktan

oburrr olmak umuduyla benn yemeğeee çıkıyorumm çook acıktım ya acıkmasına acıkıyorumda yemek yerken birdenn geliveriyooo böğler gıcıklar

afiyet olsun adaşım..kış kışlayalım o bööğğğleri...ye güzelce mamanı...cokacimcoook yarasın bebene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…