tamaaaaam yemekten sonra yeni takvimler geliyo, ama ben yemege cıkmaya cok eriniyorum sivas soguk bugün
ayyyyy canım benim kızım saygıdan deil senin gibi annesi oldugu için sevgiden yemegini yapar yedirir içirir bakar sana:) sen gurbette diye ezmessin ki onu hiç... hem de izmir kızı olursa zaten süsü püsü kendi öğrenirkabul kız...güzel olsun kaynanayada sen gibi saygılı olsun..daha ne isterim...bana da hasta falan olursam yemek yapıp getrir artık şimal kızım opuyorumnanaktan...
ne güzel yazın soğuk güzel olurkaydirigubbakcemile3
ayyyyy canım benim kızım saygıdan deil senin gibi annesi oldugu için sevgiden yemegini yapar yedirir içirir bakar sana:) sen gurbette diye ezmessin ki onu hiç... hem de izmir kızı olursa zaten süsü püsü kendi öğrenir
aslında evet, akşamları bayagı serin oluyo da öölenleri bi yemege cıkıcaz soguktan cıkamadım, gerci dısarı iyi gibi de kapalı, ama binalar buz gibi,acıkcası yemege de yanıma arkadas bulamadım biraz ondan cıkmıyorum:)
dogrusun mervecim ama işte dediğin gibi idrak edene:) var yaaa izmir diye anırıyorum bu aralar da maddi krizdeyiz ya tatil hayal bizecanımsınn...ezermiyim hiç....benim kaynanam çok iyiydi allah rahmet eylesin...onun kadar olabilsem keşke...hepimizi bi anne doğurdu canı gibi baktı büyüttü...bunu idrak eden her anne, anne olur gelinine kaynana değil...
gel kuzuuuu şımarık kuzu:)ben geleyim.opuyorumnanaktan
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende kızı uyuttum bakalım kaç dakka
kızlar bu arada biz yarından sona yokuz kaynvaldemi memleketine götürcem kızceyle beraber pazara kadar kalıcaz aklımdayken diyeyimde
yoook taktı valla bana taktı bu:) kızım ne beni öne sürüyon be:roflol: bak mervecim kendi için bişiii istemiyo gülsümcüm sen sadece bana yap takvimsırnaşık şeyben geeellldüüüüüümmmmmmm.merve hadi gelde şu ayşenin takvimini güncelle.
canım arabayı kullanıcak kişi ben olduğum için mecburen ben götürücem başka kullanan yokta
yok o kadarda değil glsüm tamam laf söyler sinirlendirir ama o kadarı olmaz
bencede olmaz allah uzun ömür versin.sen bakma o gülsüme kırmış o.sengözlerimebaksanab
oy canıııım memleket neresi? köy falan olmasın, yaaaa sen bırakıp dönsen ya, o da otobüsle geri döner, kızının huysuzlugu falan tutmasın allah muhafaza yaaa ne oynuyosun yerinden senhoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende kızı uyuttum bakalım kaç dakka
kızlar bu arada biz yarından sona yokuz kaynvaldemi memleketine götürcem kızceyle beraber pazara kadar kalıcaz aklımdayken diyeyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?