raziye canım hayırlısı olsun...günaydın kızlar bende kocişimi gönderdim birazdan işe gidicem hepinizi öpüyorum bu arada biraz önce hakem yapı gene yapacağını mafoldumbenneyse sağlık olsunopuyorumnanaktan
ayyy canım bekliyoz merak ilegünaydın canımmm...evet perşembeye buluşcam oğlumla..şimdiden tembih ediyorum dr teyzeye gidince yüzünü saklama diye...foto verirse koycam teyzelerine...
dün sana yazmıştım seninki geç döllenme diye...sonra kendinde ikna olmuşsun zaten...sağlıklı olsunda beben gersi boş...bu arada rüyama girmiş ikili testin...bhcg 34.20 çıkıyodu...ay artık işim gücüm gebelik oldu kaydirigubbakcemile3
şimal, güzelmiş yaa:asigim:ayyyy mervem yaaaa inşallah sağlıklıca görürsün kuzeyciğini, bak ben de kuzeye kız dogurayım, kızım olursa adını şimal koycam allah nasip ederse, kuzey kuzey gezerler
adaşımmm bekliyoruzz kuzey beyin profilden resmini bak ayşede şimal için akşam aramalara başlamış hadiii hayırlısıı ayşecimmm arada değişik renklerde iyidir anacımm sen kırmızıyıda denee kaydirigubbakcemile3
valla kızlar benim eşim de kırmızı sevmem,sen giyme falan derdi, bi kere giydim, sonra yakıştı valla,sen arada giysene bunu :jeyyar: dedi:kedi: bi denemekten bişe olmaz bence debizde renkler belli anacım lila pembe beyaz siyah ve mavi eşim kırmızıdan nefrte eder bide utanmadan söyler kaydirigubbakcemile3
emelciim hadi ilk denemende gelsin bebişin inşallahKızlarrr hepinizin günü aydın olsun :))))))))
Bu sefer Selin Hanımı yakaladım.. Maşallahhh maşallahhhhhh...
Hayırdır kızlar sabah sabah danteller kırmızılar felan :))))))))))
Raziyecim hayırlısı olsun canım hakkımızda...
umarım hepiniz iyisinizdir.. Geçmişi okuyamadım.. Kaç gündürde gelemiyorum özür :)))
Ama bahanemi duyunca hak vereceksiniz.. 29 haziranda Allahımın izni ile tüp bebek için iğnelerime başlıyorummmm :))))))))))) Bugünde gideceğim hastaneye.. Eğer rapor işinde bir sorun çıkmazsa regliden önce başlıyorum kızlar.. Dualarınıza ihtiyacım var...
ayşem sen de fazla masummuşsun be gülümnaniknanikkızlar yaaa bi de yazmısınız ya baybpol mu ne gülmeyin ama o ne ki?
saol mervecim:)
gülsüm sıyırdı, hamileler üzerinde tüp bebek çalışmalarına başladı denek olarak da seni uygun gördü:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:denekimde maşallah başlar başlamaz tutturdum.:roflol::roflol:
mervecim maşallah,çok tatlısınkızlar bu da şişko ben...
sehercim iyi yolculuklar,Allaha emanet olun,özlicezzhoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende kızı uyuttum bakalım kaç dakka
kızlar bu arada biz yarından sona yokuz kaynvaldemi memleketine götürcem kızceyle beraber pazara kadar kalıcaz aklımdayken diyeyimde
hoşbuldukopuyorumnanaktanhoşgeldin ayliiiin ,hakikaten herkes mi sincap aradı dün yaa kimseden ses cıkmıyo:)
aylin hoşgeldin.
gülsümm için yaptım takvimi ayşee hadi yapta göreyim hele güzel takvimii
ayliiiiiiiiinnnnnnn nice yıllaaraa dilerim bir dahaki yıldönümünde kucağında bebişin olur.
aylincim nice nice yıllara olsun inşallahhh rabbimmm bu sene yıldönümünde bebişinii göbüşüne kondurur seneyede kucağında kutlarsınızzzzz
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah nice güzel yılları bebişinle geçirirsiniz inşallahkızlar bugün evlilik yıldönümümüzzopuyorumnanaktanzemuszemus
CANIIIM nice mutlu yıllar, ne güzel, maşallah sağlıklı bir ömür birlkte olun emi:)kızlar bugün evlilik yıldönümümüzzopuyorumnanaktanzemuszemus
slm kızlar bir uğrayayım dedim nasılsınız biz iyyiz ama batuşun aşısı var bugün birazdan çıkacağım oğlumu aşıya götüreceğim kıyamam kuzuma inş acımaz ve ateşi çıkmaz dua edin kızlar ateşi çıkmasın
aylinciğim canım son sayfadan anladığıma göre evlilik yıldönümünüz
nice mutlu ve bebekli seneler diliyorum canım
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah nice güzel yılları bebişinle geçirirsiniz inşallah
CANIIIM nice mutlu yıllar, ne güzel, maşallah sağlıklı bir ömür birlkte olun emi:)
canlarım çok sağolun,amin. hepimiz için olsun bu güzel dilekleropuyorumnanaktanslm kızlar bir uğrayayım dedim nasılsınız biz iyyiz ama batuşun aşısı var bugün birazdan çıkacağım oğlumu aşıya götüreceğim kıyamam kuzuma inş acımaz ve ateşi çıkmaz dua edin kızlar ateşi çıkmasın
aylinciğim canım son sayfadan anladığıma göre evlilik yıldönümünüz
nice mutlu ve bebekli seneler diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?