İnatla bir gün ANNE olacağım !

yine fokur fokur kaynatmışınız maşallah
günaydın kızlar bende kocişimi gönderdim birazdan işe gidicem hepinizi öpüyorum bu arada biraz önce hakem yapı gene yapacağını mafoldumbenneyse sağlık olsunopuyorumnanaktan
raziye canım hayırlısı olsun...
ayyy canım bekliyoz merak ile
ayyyy mervem yaaaa inşallah sağlıklıca görürsün kuzeyciğini, bak ben de kuzeye kız dogurayım, kızım olursa adını şimal koycam allah nasip ederse, kuzey kuzey gezerler
şimal, güzelmiş yaa:asigim:

bizde renkler belli anacım lila pembe beyaz siyah ve mavi eşim kırmızıdan nefrte eder bide utanmadan söyler kaydirigubbakcemile3
valla kızlar benim eşim de kırmızı sevmem,sen giyme falan derdi, bi kere giydim, sonra yakıştı valla,sen arada giysene bunu :jeyyar: dedi:kedi: bi denemekten bişe olmaz bence de
emelciim hadi ilk denemende gelsin bebişin inşallah
kızlar yaaa bi de yazmısınız ya baybpol mu ne gülmeyin ama o ne ki?
ayşem sen de fazla masummuşsun be gülümnaniknanik
saol mervecim:)
gülsüm sıyırdı, hamileler üzerinde tüp bebek çalışmalarına başladı denek olarak da seni uygun gördü:roflol::roflol:

denekimde maşallah başlar başlamaz tutturdum.:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
kızlar bu da şişko ben...
mervecim maşallah,çok tatlısın
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende kızı uyuttum bakalım kaç dakka
kızlar bu arada biz yarından sona yokuz kaynvaldemi memleketine götürcem kızceyle beraber pazara kadar kalıcaz aklımdayken diyeyimde
sehercim iyi yolculuklar,Allaha emanet olun,özlicezz
hoşgeldin ayliiiin ,hakikaten herkes mi sincap aradı dün yaa kimseden ses cıkmıyo:)
hoşbuldukopuyorumnanaktan
diğerlerini bilmem ben aradım da benim sincap çoktaaan kaçtı:roflol:

ayliiiiiiiiinnnnnnn nice yıllaaraa dilerim bir dahaki yıldönümünde kucağında bebişin olur.

aylincim nice nice yıllara olsun inşallahhh rabbimmm bu sene yıldönümünde bebişinii göbüşüne kondurur seneyede kucağında kutlarsınızzzzz

slm kızlar bir uğrayayım dedim nasılsınız biz iyyiz ama batuşun aşısı var bugün birazdan çıkacağım oğlumu aşıya götüreceğim kıyamam kuzuma inş acımaz ve ateşi çıkmaz dua edin kızlar ateşi çıkmasın
aylinciğim canım son sayfadan anladığıma göre evlilik yıldönümünüz
nice mutlu ve bebekli seneler diliyorum canım

canım inşallahhh çıkmaz kocamann adamm olsunn aşılar yarasınn öptükkk opuyorumnanaktan

mervcim yaaa geriden geliyorum canım kusura bakma, ellerine sağlık ne demek begenmek, yapılan işin kötüsü olur mu da, nasıl profilime ekliyodum ki ben bunu?

evet canım yapmışsıııın güle gülee kullan son takvimin hee sora bebek takvimii yapıcamzemuszemus

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah nice güzel yılları bebişinle geçirirsiniz inşallah

CANIIIM nice mutlu yıllar, ne güzel, maşallah sağlıklı bir ömür birlkte olun emi:)

canlarım çok sağolun,amin. hepimiz için olsun bu güzel dilekleropuyorumnanaktan

ve batuşumuz aşısını yaptırsın, hiç acımasın ateşi de çıkmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…