İnatla bir gün ANNE olacağım !

Mervecim nazar değmesin kız maşallah sende bebek gibisina.s.

Bizim hamişlerimiz ve hamiş adaylarımızın hepsi güzel ama o ayrı bi konu tabi.
Raziyecim minikler çok güzeller maşallah Darısı başımıza canım
Emelcim yiğit te pek fotojenikmiş haaa:roflol:

ay cnm benim sağoll asiyecim allah razı olsunna.s.
amin mervem bak bende kendimi koydum taze çekilmiş :1closedeyes:

hehe bizle chat yaparken kaydirigubbakcemile3 ay cnmm kız düğün resimlerinden farklısın bu halin daha doğal daha cici şirin kız candy :ecrin_bebek:

teşekkür ederim mervem o senin güzelliğin allah bahtımız güzel yapsın dışgüzellik nedir ki

anam bizim kadar uzun süredir ara veren yoktur adam kızanın 4 boyutlu halini gördükten sonra ödü koptu bidaha yanaşmaya 2 aydan fazla olmuştur yanaşmıyo :)

Ooooooooo seherım sende bız son hafta bıle yaptık ama sımdı beklıyoruz ya bırsey sorcam ayıplamayın ama benım kanamam bıttı yapsak ne olur gunah mı

anam bizim kadar uzun süredir ara veren yoktur adam kızanın 4 boyutlu halini gördükten sonra ödü koptu bidaha yanaşmaya 2 aydan fazla olmuştur yanaşmıyo :)
yanaşılmaması gerekmiyom u zaten, hay allahım daha neler öğrencem ben sizden yahu:roflol:

valla bilemem canım ama doktor doğumdan sona 6 hafta yasak dedi
kız benim herif korkak napayım üstünemi atlıyayım

Ooooooooo seherım sende bız son hafta bıle yaptık ama sımdı beklıyoruz ya bırsey sorcam ayıplamayın ama benım kanamam bıttı yapsak ne olur gunah mı
hönk! ne kanaması, normal adet kanaman oldu mu doğumdan sonra,enneeeee benim kadar karacahili gelmedi gelmeyecek şu topiğe

kız ayşe bak bi senede daha nekadar yol katedecen...doktor kadar bilgiye sahip olcan:))
sizinki gene iyi seher gülşenlerin 9ay olmadı:))

emel istersen 40ın çıksın gülüm bekleyin

walla bende cahilim ayşem ama benim arkadaşımda düşük tehlikesi vardı o ne yapsın kızın olmuyordu en son 6 aylık olmuştu birde evlendikten iki ay sonra hamile kaldı yazık yadelikafadulden

:)))))))))) ben cıktım kızlar, siz aydınlatın beni, ben evden okuycam, çatlarım

walla bende cahilim ayşem ama benim arkadaşımda düşük tehlikesi vardı o ne yapsın kızın olmuyordu en son 6 aylık olmuştu birde evlendikten iki ay sonra hamile kaldı yazık yadelikafadulden

anlamadım ben kafamçokkarıştı

ayşe bekleriz benim mesainin bitmesine 1,5 saat varkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…