inşallaaaaah güzel annişim inşallah:)evet canım yapmışsıııın güle gülee kullan son takvimin hee sora bebek takvimii yapıcamzemuszemus
kız ayşe hiç mi yok babydol sende alıp yollayam gülümmm sana bennn lülülülülülü
bende de yokbak ondan bendede yoookkk:1closedeyes:
bende de yok
ayşem ya görmüşündür, hani minicik gecelik gibi,genelde önü yırtmaçlı oluyo ve genelde külot ya da şort ile takım oluyo....
amaaaan ööle atlet sortlu desenli desenli takımlardan bende de var giyip giyip kovalıyom emremibenim şu askılı adlet gibi ve şort ile takım olanlar varya çook hşuma gidiyo.:kedi:
amaaaan ööle atlet sortlu desenli desenli takımlardan bende de var giyip giyip kovalıyom emremibööle dantelli falan şeylerim yok benim, neyse ya bi de ben evde çok zıplıyorum şımarıyorum herifin tepesine cıkıyorum, yataga güüümmm atlıyorum, artık yapmamam lazımmış ankarada annemin yatagına bi atladım, kızdı annem, artık dedi hamileymiş gibi davrancam uzanırken bile dikkat etcen uzanmıycan hatta dedi lmaz: artık ben hamile gibiyim kızlar:roflol:
gibisi fazla gelsin inşallahamaaaan ööle atlet sortlu desenli desenli takımlardan bende de var giyip giyip kovalıyom emremibööle dantelli falan şeylerim yok benim, neyse ya bi de ben evde çok zıplıyorum şımarıyorum herifin tepesine cıkıyorum, yataga güüümmm atlıyorum, artık yapmamam lazımmış ankarada annemin yatagına bi atladım, kızdı annem, artık dedi hamileymiş gibi davrancam uzanırken bile dikkat etcen uzanmıycan hatta dedi lmaz: artık ben hamile gibiyim kızlar:roflol:
sağol sehercimm,aminköye gidicez aylincim bişey olmaz inşallah bende korkuyorum aslında ama neyse artıkın
bu arada evlilik yıldönümüzde kutlu olsun bidahakine bebeğinle gir inşallah
eh ayşecim sende dikkat et artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?