İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet canım yapmışsıııın güle gülee kullan son takvimin hee sora bebek takvimii yapıcamzemuszemus
inşallaaaaah güzel annişim inşallah:)
ya ben profili falan yeni yeni kurdalıyorum da itibar puanı diye bişey var, o ne ki? kim kime itibar edecek? ben size itbar edemez miyim ulem:teytey::dance::dance:
anlamıyom ben bu siteyi deeee babydollunuzu daaaa:roflol::roflol:

yok işte yaaaaa, baby dollun kelime anlamı ne ki acaba, yaa bööle satenden askılı mini geceligim var o mu babydol? ayh ben tam bir salağım sanırım bu konuda(

benim şu askılı adlet gibi ve şort ile takım olanlar varya çook hşuma gidiyo.:kedi:
amaaaan ööle atlet sortlu desenli desenli takımlardan bende de var giyip giyip kovalıyom emremi bööle dantelli falan şeylerim yok benim, neyse ya bi de ben evde çok zıplıyorum şımarıyorum herifin tepesine cıkıyorum, yataga güüümmm atlıyorum, artık yapmamam lazımmış ankarada annemin yatagına bi atladım, kızdı annem, artık dedi hamileymiş gibi davrancam uzanırken bile dikkat etcen uzanmıycan hatta dedilmaz: artık ben hamile gibiyim kızlar:roflol:

köye gidicez aylincim bişey olmaz inşallah bende korkuyorum aslında ama neyse artıkın
bu arada evlilik yıldönümüzde kutlu olsun bidahakine bebeğinle gir inşallah
eh ayşecim sende dikkat et artıkın

doğru demişler dikkat etmek lazım.

gibisi fazla gelsin inşallah
köye gidicez aylincim bişey olmaz inşallah bende korkuyorum aslında ama neyse artıkın
bu arada evlilik yıldönümüzde kutlu olsun bidahakine bebeğinle gir inşallah
eh ayşecim sende dikkat et artıkın
sağol sehercimm,amin

merhaba yine bir hamile gibi ayşeyle günün sonuna geldiniz, kısa bir aradan sonra iyi akşamlar demek için tekrar burda olacağım bizden ayrılmayın

ohoooo millet arazi olmuş çoktan. bugün beyza gelmedi, haber alan olursa yazsın buraya, diğer kaçaklar ayşecimden tut da sinemlere kadaaaar hepinizi öpüyorum kızlar, asiş, raziş, nevgül, aylin, merveler, sehercim haydeee hoşçakalın. şebnem de bir ara görünsünn de hasret giderelim baş baaş kızlar

kızlar gittiniz mi?
eşimin maçı varmış bu akşam! evlilik yıldönümümüzde! ben napim şimdi ya!! bi akıl verin:umursamaz:

başlıcam şuu maçlarada artık ha ya evlenme yıl dönümü ya bebiş çalışmaları olucak hep maç bu ne yav valla açıkçası benim eşim öle özel günde aklından bile geçirmez maça gitmeyi giderse o eve bi daha girmiceni bilir anacım siz hiç bunları korkutmadınız hiç

valla aylincim açık açık de maça gitmeni istemiyorum bu bizim için özel bi gün de bakalım ne dicek eğer gidersede sende burnunu sürttür canım biraz o zaman isteyenin bi yuzu kara vermeyen zenci hesabı sen bi söle yapmassa azcık surat yap derse niye böle yapıyon dersin hem söyledim gitmediye sen gene gittin dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…