İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya seher korkutmak mümkün diilki, ben bi surat yaparım o günlerce... bi de suçlu çıkarım sonunda!

kıyamıyorum da... bana verdiği değeri biliyorum, ben mutlu olayım diye yaptıklarını da... öyle olunca kıyamıyorum ya.. ben mi hata ediyorum

valla ben eşimi öpüp başıma koyayım valla şimdiye kadar ne surat yaptı ne bişey arada yapar ama birimizden biri alttan alır gecer gider

valla ben eşimi öpüp başıma koyayım valla şimdiye kadar ne surat yaptı ne bişey arada yapar ama birimizden biri alttan alır gecer gider

yok haksızlık etmek de istemem, kocaman bi yüreği var ve o yürekte baş köşedeyim biliyorum ama yontulması gerekiyo biraz ve ben iyi bi marangoz sayılmam, benden ancak ahşap boyama ustası olur.....:sm_confused:

aylincim nice mutlu ve bebişli senelere inşallah..seneye 3kişi kutlayasınız...allah ayırmasın birbirinizden...
herkes kaçmış..ben anca gelebildim...biraz uyudum..sonra yaprak sardım..biber doldurdum...yoruldum ama değdi...bu arada ben galiba hamişşken daha hamarat oldum..duramıyom durduğum yerde :)))

amin çokk sağol mervecimmkaydirigubbakcemile3
eşim maça gidecek akşama ama....-tatlicadiarzu-
valla sana da maşallah bu arada bu ne hamaratlık gülüm

o olabilir aylin benimde öyledi başta ama artıkın tam istediğim kıvamda
hamarat hamiş seni merve kız yap yap kuzey doğunca bi süre mahrum kalıcan herşeyden ben en çok yemek yapmayı özlemiştim çünkü

merhaba kızlar ancak işleri kolayladım Aylincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kucağın bebek dolsun inşallah

amin çokk sağol mervecimmkaydirigubbakcemile3
eşim maça gidecek akşama ama....-tatlicadiarzu-
valla sana da maşallah bu arada bu ne hamaratlık gülüm

gitsin gülüm..maçta sabahlayacak değil yaa...gelince babydolle karşılayıverirsin...hoop sincap aramaya sonra da... :lepi:

dimi sehercim...şimdi yapayım da adama güzel yemekler zaten sonra peynir ekmeğe talim edecek... :roflol:

merhaba kızlar ancak işleri kolayladım Aylincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kucağın bebek dolsun inşallah
canımm teşekkür ederimm,amin,hepimizin inşallah

yumuşak huyluyumdur tamam ama o kadar da değil,gelince havasını alır ancak:umursamaz:

Aylincim benimkide sincap arama gününde gitmişti boşver kendileri bilir surat yapsakda anlamıyorlar nasılsa boşuna eziyet etme kendine mervenin dediği gibi hazırlan süpriz yap sincap arasınız belkiii

öyle canım çünkü senin kuzeyden başka bi işin olmucak pek kaydirigubbakcemile3

benim eşim aynını yapamaz aylincim çünkü gittiği maçta kalır bu eve gelemez maç bitimi anasına gider anca ve benim sinirimin geçmesini beklemek zoorunda kalır oyuzdende böle bişey yapmaz

bugün evlilik yıldönümümüz özel bişeyler yapmayacak mıyız diye sordun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…