Aylincim benimkide sincap arama gününde gitmişti boşver kendileri bilir surat yapsakda anlamıyorlar nasılsa boşuna eziyet etme kendine mervenin dediği gibi hazırlan süpriz yap sincap arasınız belkiii
siz bizim tam tersimizsiniz galiba, senin de eşin çok yumuşak huyluymuş sehercim ya, maşallah diiyim. benimkini eve almıcam,anasına göndericem, o da kuzu kuzu gidecek, kıyametler kopar, sessiz fırtınalar demeli adına....benim eşim aynını yapamaz aylincim çünkü gittiği maçta kalır bu eve gelemez maç bitimi anasına gider anca ve benim sinirimin geçmesini beklemek zoorunda kalır oyuzdende böle bişey yapmaz
maçı söledi,bugün mü dedim,aaa bugün evlilik yıldönümümüzdü,evet bitanem bugün dediii!!!bugün evlilik yıldönümümüz özel bişeyler yapmayacak mıyız diye sordun mu?
evet ben de farkettim yenile canım istersenyaaaaaaaaa kızlar benim takvimim neden çıkmıyooo???
biz evlenmeden önce 5 yıl çıktık, herşeyi konuşurduk, ama bunu yapacağını hiç ummazdım....bizde kurallar bellidir canım baştan konuşulmuştur onun istemediği hareketleri ben benim istemediğim harekeleri i o yapmaz yaparsa acısını çeker çünkü ben bağırmam çağırmam bi susarım çok uzun süre konuşmam kahvaltısını yemeğini utusunu her şeyini yaparım ama konuşmam bi kelime oda viccdan azabından ölür 1 kez yaptım bi daha o oldu
bizde kurallar bellidir canım baştan konuşulmuştur onun istemediği hareketleri ben benim istemediğim harekeleri i o yapmaz yaparsa acısını çeker çünkü ben bağırmam çağırmam bi susarım çok uzun süre konuşmam kahvaltısını yemeğini utusunu her şeyini yaparım ama konuşmam bi kelime oda viccdan azabından ölür 1 kez yaptım bi daha o oldu
mervecim benim müdürüm yok bu hafta ve haftaya vergi haftası o yüzden o gelene kadar hepsini hazır istedi bide onun işleri var o yüzden yoğunum sağolsun devlet boş bırakmıyo bizi. Ama krize göre Allah a şükür iyiyiz zam falan alamadık ama çalışıyoruz cnm ne yapcan
yok be gülüm sincap falan aramam,ödül verir gibi:umursamaz:
hoş o da maçtan gelip sincap aramak istemezya neyse....
aslında o yorgunluğuyla mı aratsamCADIARZU:jeyyar::roflol:
valla canım ben çok sabırlıyımdır ama eğer onu hakettiyse yaparım çünkü konuşursam kırarım ama konuşmassam zzamankla sakinleşirim çünkü benn hareketlerime dikkat ederim mutlaka ona danışırım o yuzdende yaptığı hatayı anlasın diye dersini veririmki bi daha yapmaz
oy canıııım memleket neresi? köy falan olmasın, yaaaa sen bırakıp dönsen ya, o da otobüsle geri döner, kızının huysuzlugu falan tutmasın allah muhafaza yaaa ne oynuyosun yerinden senklava:
eh ne de olsa bursalıyız anacımm zemuszemus opuyorumnanaktankız valla kendimi gördüm sanki sende...
opuyorumnanaktan
eh ne de olsa bursalıyız anacımm zemuszemus opuyorumnanaktan
senle de biz benziyoruz biraz galiba...Valla bizimkide öle küseyim o da küser hatalı da olsa ben konuşana kadar da konuşmaz. Ben gider barışırım hep o hatalı olsa da barışırım o zaman der hatalıyım ama içimden bi ses barışma dedi der. O sesi bi yakalasam
nasıl anlatılır bu, eşimin egosu çokkk fazla güçlüdür, kolay kolay hatasını kabul etmez, hep kendine haklılık çıkarır, farketse de hatasını evet hatalıyım lafı çok zor çıkar, daha çok davranışlarıyla affettirir kendini... ben nasıl tepki koysam da tabir caizse sonunda sanki bi duvara toslar olduğum yerde kaldığımı anlarım, çaresiz hissederim....
işin garibi evlenmeden önce bu kadar olduğunu farketmemiştim, o susup uzun süre dayanma halini biliyodum ama hiç aynı evde bulunmadığımızdan,evlenince bu kadar yaşıcamı bu durumu kestirememişim....
çok seviyoruz birbirimizi ama bu konuda taşlar oturmadı yerine....
sevgi ile halledersin ilerde canım...yada olduğu gibi kabul et...bazen insanlar değişemeyebiliyo...biz biçok sivri huyumuzu birlikte yonttuk...ama hiçkırılmadık şimdiye kadar...kavga ettiğimizi hatırlamam hiç mesela...ama çok fedakarlıklar yaptık ikimizde...
nasıl anlatılır bu, eşimin egosu çokkk fazla güçlüdür, kolay kolay hatasını kabul etmez, hep kendine haklılık çıkarır, farketse de hatasını evet hatalıyım lafı çok zor çıkar, daha çok davranışlarıyla affettirir kendini... ben nasıl tepki koysam da tabir caizse sonunda sanki bi duvara toslar olduğum yerde kaldığımı anlarım, çaresiz hissederim....
işin garibi evlenmeden önce bu kadar olduğunu farketmemiştim, o susup uzun süre dayanma halini biliyodum ama hiç aynı evde bulunmadığımızdan,evlenince bu kadar yaşıcamı bu durumu kestirememişim....
çok seviyoruz birbirimizi ama bu konuda taşlar oturmadı yerine....
aynen ya asiyecimbende uzun süre küs duramam ailemde böle şeyler olmazdı benim küsmezdik hiç annemlerle ama eşte öle olmuyo sanırım bi hafta konuşmayayım konuşmuyo benle. Sonra barışıyorum üzülüyorum küsmeyelim bi daha diyo neden özür dilemiyosun yada barışmaya glmiyosun diyorum içimden bi ses barışma diyo bana diyo sinirleniyorum diyo. Sonra bana patlıyo anlayacağınız. Ama beni sevdiğini biliyorum çok değer veriyo anlıyorum ama bu olayı daha çözemedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?