İnatla bir gün ANNE olacağım !

bizde kurallar bellidir canım baştan konuşulmuştur onun istemediği hareketleri ben benim istemediğim harekeleri i o yapmaz yaparsa acısını çeker çünkü ben bağırmam çağırmam bi susarım çok uzun süre konuşmam kahvaltısını yemeğini utusunu her şeyini yaparım ama konuşmam bi kelime oda viccdan azabından ölür 1 kez yaptım bi daha o oldu

mervecim benim müdürüm yok bu hafta ve haftaya vergi haftası o yüzden o gelene kadar hepsini hazır istedi bide onun işleri var o yüzden yoğunum sağolsun devlet boş bırakmıyo bizi. Ama krize göre Allah a şükür iyiyiz zam falan alamadık ama çalışıyoruz cnm ne yapcan

Aylincim benimkide sincap arama gününde gitmişti boşver kendileri bilir surat yapsakda anlamıyorlar nasılsa boşuna eziyet etme kendine mervenin dediği gibi hazırlan süpriz yap sincap arasınız belkiii

yok be gülüm sincap falan aramam,ödül verir gibi:umursamaz:
hoş o da maçtan gelip sincap aramak istemezya neyse....
aslında o yorgunluğuyla mı aratsamCADIARZU:jeyyar::roflol:

benim eşim aynını yapamaz aylincim çünkü gittiği maçta kalır bu eve gelemez maç bitimi anasına gider anca ve benim sinirimin geçmesini beklemek zoorunda kalır oyuzdende böle bişey yapmaz
siz bizim tam tersimizsiniz galiba, senin de eşin çok yumuşak huyluymuş sehercim ya, maşallah diiyim. benimkini eve almıcam,anasına göndericem, o da kuzu kuzu gidecek, kıyametler kopar, sessiz fırtınalar demeli adına....
bugün evlilik yıldönümümüz özel bişeyler yapmayacak mıyız diye sordun mu?
maçı söledi,bugün mü dedim,aaa bugün evlilik yıldönümümüzdü,evet bitanem bugün dediii!!!
yaaaaaaaaa kızlar benim takvimim neden çıkmıyooo???
evet ben de farkettim yenile canım istersen
biz evlenmeden önce 5 yıl çıktık, herşeyi konuşurduk, ama bunu yapacağını hiç ummazdım....
ben de bağırmam ama o uzun süre konuşmamayı yapamam işte, ben bi an önce çözüme ulaştırmak isterim,duramam, o uzun süre dayanma işini eşim süper yapar..... ben vicdan azabından ölürüm:roflol:
demekki sabreden derviş muradına eriyo...

bizdede aynı canım...onun istemediklerini yapmam..yapmadım hiç...ama o da beni kırmaz hiç...başında taşır nerdeyse...susmya gelince...bende genelde hiç bağırıp çağırmam...susmak çok büyük ceza oluyo...

aman işolsun da canım...işsizlik çok zor valla...
yok be gülüm sincap falan aramam,ödül verir gibi:umursamaz:
hoş o da maçtan gelip sincap aramak istemezya neyse....
aslında o yorgunluğuyla mı aratsamCADIARZU:jeyyar::roflol:

valla en iyisini sen biliyon canım..içinden nasıl geliyosa öyle yap...inşallah güzel geçer geceniz...

valla canım ben çok sabırlıyımdır ama eğer onu hakettiyse yaparım çünkü konuşursam kırarım ama konuşmassam zzamankla sakinleşirim çünkü benn hareketlerime dikkat ederim mutlaka ona danışırım o yuzdende yaptığı hatayı anlasın diye dersini veririmki bi daha yapmaz

kız valla kendimi gördüm sanki sende...

kayınvalidem nçıkıyoken hep eşime dermiş sen iplerini seherin eline vermişsin parmağında oynatıyo seni diye halada der biz 2 sene çıktık 3 senede evlendik bu 4 senemiz bizim

opuyorumnanaktan
oy canıııım memleket neresi? köy falan olmasın, yaaaa sen bırakıp dönsen ya, o da otobüsle geri döner, kızının huysuzlugu falan tutmasın allah muhafaza yaaa ne oynuyosun yerinden senklava:

kız valla kendimi gördüm sanki sende...
eh ne de olsa bursalıyız anacımm zemuszemus opuyorumnanaktan

nasıl anlatılır bu, eşimin egosu çokkk fazla güçlüdür, kolay kolay hatasını kabul etmez, hep kendine haklılık çıkarır, farketse de hatasını evet hatalıyım lafı çok zor çıkar, daha çok davranışlarıyla affettirir kendini... ben nasıl tepki koysam da tabir caizse sonunda sanki bi duvara toslar olduğum yerde kaldığımı anlarım, çaresiz hissederim....
işin garibi evlenmeden önce bu kadar olduğunu farketmemiştim, o susup uzun süre dayanma halini biliyodum ama hiç aynı evde bulunmadığımızdan,evlenince bu kadar yaşıcamı bu durumu kestirememişim....
çok seviyoruz birbirimizi ama bu konuda taşlar oturmadı yerine....

Valla bizimkide öle küseyim o da küser hatalı da olsa ben konuşana kadar da konuşmaz. Ben gider barışırım hep o hatalı olsa da barışırım o zaman der hatalıyım ama içimden bi ses barışma dedi der. O sesi bi yakalasam

ben kızarım,ama karşımdaki sevdiğim bi insansa çok çabuk yumuşar, unuturum sorunu...
öyle uzun süre küs duramıyorum....

senle de biz benziyoruz biraz galiba...
ben barışınca, o da özür diler ama yaptırımı olmuyo işte bu halimizin de...

sevgi ile halledersin ilerde canım...yada olduğu gibi kabul et...bazen insanlar değişemeyebiliyo...biz biçok sivri huyumuzu birlikte yonttuk...ama hiçkırılmadık şimdiye kadar...kavga ettiğimizi hatırlamam hiç mesela...ama çok fedakarlıklar yaptık ikimizde...

bende uzun süre küs duramam ailemde böle şeyler olmazdı benim küsmezdik hiç annemlerle ama eşte öle olmuyo sanırım bi hafta konuşmayayım konuşmuyo benle. Sonra barışıyorum üzülüyorum küsmeyelim bi daha diyo neden özür dilemiyosun yada barışmaya glmiyosun diyorum içimden bi ses barışma diyo bana diyo sinirleniyorum diyo. Sonra bana patlıyo anlayacağınız. Ama beni sevdiğini biliyorum çok değer veriyo anlıyorum ama bu olayı daha çözemedim bende

maşallah canım, hiç de kavga etmezsiniz inşallah
ikimiz de bazı yönlerimizi törpüledik muhakkak bu kadar zamanda ama ben daha mı fazla törpülüyorum kendimi dediğim zamanlar oldu,oluyo....
ceza veremiyorum,ondan sanırım....

aylin biliyomusun genelde birbirini çok sevenler çok kavga ederler.canım eşinin yaptığı gerçekten hoş değil ama bu tabiki seni sevmiyo anlamına asla gelmez.bak bizde eşimle 2 yıl arkadaş gibi 3 yıl sevgili oloduk.ama evlenince birbirimizi çoook kırdık.ve ne zaman tartışsak küser bende küserim ve her seferinde ben gider barışırdım.kıyamıyordum o 5 yıl gelir aklıma kavuşmak için neler yaptığımızı.kaç defa dedim kendi kendime acba bunun aklına hiçmi gelmiyoda beni üzüyo.bak akşam bu akşam için arkadaşıma gidelim demiştin dün akşam.sesini yükseltti hemen.ben işten gelip ev gezmesine gidemem diye.yalvardım fayda etmedi.şimdi gelsin dicem çocuklar halı saha maçı ayarlamışlar yemek yiyipmi gidecen yemedenmi ona göre yemeği hazırlayacam dicem.cevabına göre tavrımıkoyacam.şurda bir aydır nezaman tartışsak ben tutuyorum kendimi asla yüz vermiyorum doğru düzgün konuşmuyorum bakıyorum tıpış tıpış geliyo.demek böle yapmak lazımmış.kıyamamak yaramıyo bunlara.

aynen ya asiyecim
galiba yetiştirilişle de ilgili,benim ailemde de kimse uzun süre küs duramaz,kısa sürede gönül alınır ama eşimin ailesinde uzun zamanlar birbirlerine küs dayanabiliyolar,ben eşime de sölerim bunu,o da kabul ediyo zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…