İnatla bir gün ANNE olacağım !

bizde öyle mervecim ikimizde fedakarlıkları çok oldu ama herşeyi baştan söledim ben böleyim beni kabul edersen böyle et inanırmısınız ben ilk tanıştığımızda açıktım çıkmaya başladığımızdada kapalıydım ben bidaha açılmam dedim oda senn nasıl istersen dedi oda bana söyledi kabullenemediği yada kabul edemeyeceği şeyleri daha sonra değişirsen karışmama dedim bana olduğun gibi görünki bileyim ona göre düşünelim taşınalım kara verelim dedim bizde pek kavga gürültü olmaz küslükte olmaz sinirliyse bana bu gece dokunma der böle böle sinirliyim kırmayayım seni der o yuzden dünyaya yeniden gelsem gene onla evlenirim

sizi sevdiğini değer verdiğini biliyorsanız eğer bazı şeyleri büyütmeyin derim...oluğu gibi kabullenmek huzur getirir evliliğinize...herkes bir değil canım...belki sizin eşlerinizin yaptığı biçok şeyi benimki yapmıyordur...kıyaslamayalım bence...

evet galiba sabretmek,koyduğumuz tavrın arkasında durmak gerekiyo,haklısın...
benim de inat ettiğim oldu ama bir ya da en çok iki kez,gerçekten çok kızmıştım ve yumuşamamak için kendimi sürekli doldurdum ve ben uzak durdum, ve evet tıpış tıpış gelmişti... hem de kavga edicek sanmıştım ama bu kez o yumuşamış geldi...

bizim ailedede küslük kavga yoktur canım hiç ama bu seninle ilgili biraz aylincim alttan çok fazla alıp fedakarlık yapıyosun ve eşinde bunu biliyo canım
asiyede aynıymış bak düşün bide diyomuş içimden bises barışma diyo diye bunuda ona söylüomuş canım onlar sizin alttan alıp yumuşucanızı biliyolar ondan birazda naz yapıyolar herkesin eşi değerlidir eğer birbirlerine değer vermeseniz zaten evliilik olmaz ama yaşlar ilerledikçe bu huylar değişmesse ilerde daha sorun olur çünkü mutlaka yeter diyeceğiniz noktaya gelicek o zaman bu huyları değiştirmek daha zor en iyisi baştan değiştirmeye çalışacaksın

dediğim gibi o seni tanıyo ve yumuşanı biliyo bak yumuşamassan o geliyo sana valla biz ne desek boş canım önemli olan huzurunuz nasıl oluyosa öle olucak

elbette kıyaslanmaz,her insan farklıdır mervecim,ama biliyo musun, özde,ana hatlarıyla kadınlar birbirine benzer ve erkekler de... detaylar farklıdır ama ana hatlar benzer. elbette seviyo biliyorum,ben de çok kolay bi insan diilim tabi, sevmese nasıl dursundu yanımda ama hep bi taraf alttan alıp içine atarsa muhakkak bi patlama yaşanır..

evlilikte dengeyi kurmak ne zor dimi..

evet tam da böyle düşünüyorum, şimdi oturmazsa taşlar, ilerde hiç kımıldamaz, bu zamanlarda nasıl şekillenirse öyle kalıyo. ve eğer hep tek taraf karar verirse taşların nerde durcana gün geliyo bi deprem ve taş taş üstünde kalmıyo....
vay be ne edebiyat parçaladım:roflol:

artık ben tartışınca hiç yanında bile oturmuyorum.yatağa girip kitap okuyorum.kaydirigubbakcemile3 onun geleceğini anladığım anda hemen giriveriyorum yorganın altına uyumuş numarası yapıyorum.sonra tıpış tıpış geliyo.aylinim sabret bitanem tut kendini.

evlilikte dengeyi kurmak ne zor dimi..

hakkaten öyle... psikolog bi arkadaşım var,onunla dertleşmiştim, dediki, evliliğin ilk yıllarında eşler bi ipin iki ucundan tutar ve her ikisi de kendine doğru çekmeye çalışır, çekişme dönemi yaşanır ve bi noktada buluşana kadar sürer bu,o nokta kimin daha güçlü çektiğiyle ilgilidir....
ne doğru.

daha tavır bile yapmadım ben, bi tavrımı koyim de tutabilecek miyim bilmem canım ya

ne güzel demiş...

kızlar çıkmalıyım..
çok sağolun verdiğiniz destek ve fikirler için, seviyorum sizi opuyorumnanaktan
iyi akşamlar, sohbet yine güzeldikaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçıyorum öptüm sizleri görüşürüz Aylincim tekrar tebrik ederim güzel bir gece geçirmen dileğiyle canım

o zaman toptan ayşe raziş sinm asiş gülsüm mervecim mervecim nikolum hepinize iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…