hönk! Ne kanaması, normal adet kanaman oldu mu doğumdan sonra,enneeeee benim kadar karacahili gelmedi gelmeyecek şu topiğe
kızlaaaar şimdi dr dan geldim
bana bu kürü tavsiye eden açıklama yapan herkesten Allah razı olsun Allah hepinize hayırlı sağlıklı çifter çifter bebişler versin inş.
yumurtam tam ideal halindeymiş dr 3 kere gün aşırı dedi ayyy çok sevinçliyim Allah bozmasın böyle sürer umarım 9 ay
kızlaaaar şimdi dr dan geldim
bana bu kürü tavsiye eden açıklama yapan herkesten Allah razı olsun Allah hepinize hayırlı sağlıklı çifter çifter bebişler versin inş.
yumurtam tam ideal halindeymiş dr 3 kere gün aşırı dedi ayyy çok sevinçliyim Allah bozmasın böyle sürer umarım 9 ay
Beyzam ınsallah tutar bebıs
ahanda evdeyim kızlaaranlamadım ben kafamçokkarıştı
ayşe bekleriz benim mesainin bitmesine 1,5 saat varkötükedihüso
yemin ediyorum ilk kez duydum, 40ı cıkması muhabbeti bundan da olabilir heee, neden oluyo ki acaba kanama:uhm:ayyy cahılım gel yamacıma dogumdan sonra 40 gun kanaman oluyo sonra ne zaman ader olacagın allaha kalmıs hemen olanda var 2 ay sonra olanda var benım kanamam 40 gun surmedı dıyom beklıyecez zatı merve
hiiiiiikaydirigubbakcemile2 çoook güzel çok sevindim beyzacım:1hug: inşallah devasmında da hamiş görcez seni, sen ne kürü yapmıstın ki canım?kızlaaaar şimdi dr dan geldim
inş canım Allahın izniyle sizlerin dualarıyla
sen ne öneriyorsun canım günaşırı peşpeşe :)
inş Allah bana da senin güzel oğluşun gibi bi evlat verir hepimize verir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?