İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım arkadaşım evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı gebeliği kötüydü ilk zamanları sürekli kanaması oluyordu en son altı aylıktı bebişi konuştuğumda korkudan bişiy yapamıyorlarmış yazık diyorum sırf bebk için yapmaz erkekler

hönk! Ne kanaması, normal adet kanaman oldu mu doğumdan sonra,enneeeee benim kadar karacahili gelmedi gelmeyecek şu topiğe

ayyy cahılım gel yamacıma dogumdan sonra 40 gun kanaman oluyo sonra ne zaman ader olacagın allaha kalmıs hemen olanda var 2 ay sonra olanda var benım kanamam 40 gun surmedı dıyom beklıyecez zatı merve

Maşallah emelcim uyanmış baksana güzelim benim.
Ayşecim bende hiçbirşey bilmiyodum geldiğimde öğrendim valla öğrendiklerimide etraftakilerle paylaşıyorum işlerine yarar diye... :))))))))))

çok tatlı maşallah ya ışıktan mı saklıyor o yüzünü
ben çıkıyorum kızlar hepinizi çok öpüyorum keninize iyi bakın hoşçakalın

emel pek bir dertli kız seninki elini başına koymuşşş benimde bebişimmm kel doğsun çok cici oluyooo baksana şuna kız ohh yerim onuu

Sımdı omzunda yatıyo ay ay bebekler anne karnında nasılsa doguncada oyle olurlarmıs benım oĞlum hep elı oyleydı ultrasonda

kızlaaaar şimdi dr dan geldim

bana bu kürü tavsiye eden açıklama yapan herkesten Allah razı olsun Allah hepinize hayırlı sağlıklı çifter çifter bebişler versin inş.

yumurtam tam ideal halindeymiş dr 3 kere gün aşırı dedi ayyy çok sevinçliyim Allah bozmasın böyle sürer umarım 9 ay

ciddiii misiiiiiiiinnnnnnnnnn hihoyyyt ay çoook sevindimm süperrr inşallahh busefer bebişinn tutuncak sana canımm demek doktorun günaşırı dedi ay biz üstüste yaptık kalite düşer mi acaba:1shok: neyse buayda böle geçti olmadı zaten önümüzdeki ay günaşırı

süper bi haber.inşallah bebişin olur en kısa zamanda mutlu haberı alrsın inşallah:Saruboceq:

anlamadım ben kafamçokkarıştı

ayşe bekleriz benim mesainin bitmesine 1,5 saat varkötükedihüso
ahanda evdeyim kızlaar
ayyy cahılım gel yamacıma dogumdan sonra 40 gun kanaman oluyo sonra ne zaman ader olacagın allaha kalmıs hemen olanda var 2 ay sonra olanda var benım kanamam 40 gun surmedı dıyom beklıyecez zatı merve
yemin ediyorum ilk kez duydum, 40ı cıkması muhabbeti bundan da olabilir heee, neden oluyo ki acaba kanama:uhm:
hiiiiiikaydirigubbakcemile2 çoook güzel çok sevindim beyzacım:1hug: inşallah devasmında da hamiş görcez seni, sen ne kürü yapmıstın ki canım?

inş canım Allahın izniyle sizlerin dualarıyla

sen ne öneriyorsun canım günaşırı peşpeşe :)

inş Allah bana da senin güzel oğluşun gibi bi evlat verir hepimize verir inş

inşallah, kız doktor ne dediyse onu yap, anam buranın kadınları da günlük yapmaya ne meyilliymiş yahu:roflol: güülsüüüüm bak lafım sana da ayrıca
kızlar aylin bugün doktordan sonuclarını alacaktı ses seda yok? haberleşen var mı?

Beyzacım hangi kürü yaptın şekerim ben ballı tarçınlı olanı yapmıştım büyümüştü öle mi yaptın ne kadar olmuş söledi mi doktorun bana doktor günaşırı dedi yoksa kalitesiz olurmuş

üffffffffffffff ağlatmayın beni yaaaa ya olmazsa buayda sırf bundan olmıcak ((((((( napalım önümüzdeki aya artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…