Beyzacım hangi kürü yaptın şekerim ben ballı tarçınlı olanı yapmıştım büyümüştü öle mi yaptın ne kadar olmuş söledi mi doktorun bana doktor günaşırı dedi yoksa kalitesiz olurmuş
Beyzacım hangi kürü yaptın şekerim ben ballı tarçınlı olanı yapmıştım büyümüştü öle mi yaptın ne kadar olmuş söledi mi doktorun bana doktor günaşırı dedi yoksa kalitesiz olurmuş
Beyzam kocan ızın alsın odadan hıÇ Çıkmayın bence yanına al cevız badem fıstık tamam
canım anlamadım ki neden üzüldün sen?üffffffffffffff ağlatmayın beni yaaaa ya olmazsa buayda sırf bundan olmıcak((((((( napalım önümüzdeki aya artık..
ayşecim asiyede yapmış bunu dr büyümemiş yumurtaların demiş o da bal+tarçın+çökerotu yemiş sabah akşam bende öyle yaptım pazartesi gitmiştim dr bana büyümemiş dedi hatta bi dahaki aya ilaçla büyütürüz demişti ama ben yılmadım tabi bu 3 gün o kürü yaptım şimdi şok şükür büyümüşler dr çok iyi dedi maşallah iş bebişe dönüşürler Allahım ne olur yarabbim
ayşecim asiyede yapmış bunu dr büyümemiş yumurtaların demiş o da bal+tarçın+çökerotu yemiş sabah akşam bende öyle yaptım pazartesi gitmiştim dr bana büyümemiş dedi hatta bi dahaki aya ilaçla büyütürüz demişti ama ben yılmadım tabi bu 3 gün o kürü yaptım şimdi şok şükür büyümüşler dr çok iyi dedi maşallah iş bebişe dönüşürler Allahım ne olur yarabbim
kızlar bu arada 40 günlük lohusalık dönemide beraber olmamak lazımmış (kanama olmasa da) hem sağlık açısından hemde dinen böyle olmalıymış ben ilmihalde okumuştum rahim kendini 40 günde toparlarmış bilgilerinize...
kız benimkide bankacı biraz zor izin alır
ama var ya hasta da garibim şimdi spermler kalitesiz olur mu acaba yaaa
canım anlamadım ki neden üzüldün sen?
ayh ilahi emel, kızım oolan iki sarıldırtmıyo bile diyosun, sen bekliycen valla hayatım bu gidişleTAMAM YAPMIYOM YAAAAAsenağlamasenağlamasenağlama
canım haklısın seni tutmayalım, öptüm bayhadi kızlar öptüm hepinizi ben kaçayım akşama çalışmalar var :)
kız buay hergün yaptık yumurtlama dönemi ondan
üzme canım benim kendiniii, biz de ööle yaptık:) valla doktorum dedi ama 4 gün verdi ardarda her gün yaptık, son gün sızdım ben ama, o 3 günde yolu buldu buldu sperm, bulamadı, anacığı rahim filmine gider tıpış tıpışa.s
hımm bulmuştur bulmuştur baktımda 1gün kalmış dior takvimin hazırla sen testi :CüvCüv: inşallahhh
kızlarrrr topiğinn sahibiii kaçarr öpüldünüz iyi çalışmalar....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?