hımm tamam şekercim ozamann zemuszemus kız siz tam kameralıksınız hee çekmek lazım o hallerinizi komeediii filmi gibi ii ki tanıdık kız seni gelion burdada bizi güldürüosun :roflol:
oyyy kuzum benim aslında hepimiz anlıyoruz seni, yani yoldan geçen büyüge bile bagırmayacagını biliyorum sadece yaşına başına saygı gösterdiğinden, hele ki sevdiğin insanın annesi, ama insanı işte o hale getiriyolar, allah dagına göre kıs verirmiş, ben kendimi senin yerine koyuyorum aynı evde bu kadar dahi sabredemezdim, o yüzden de ömer bey hiiiç küsmesin valla bu kadar zaman yuttuklarına saysın, sen de sıkma canını, aşkınız dillere destan maşallah, bununla mı küscekmiş sana eşinayşe beni bitek sen anlarsın.ya belki fevri davrandım ama dikkat et kaç defadır ömer ne zaman canımı acıtsa kızsam o güler.burda çok acıdım oda gülünce tutamadım kendimi.:1closedeyes:
oyyy kuzum benim aslında hepimiz anlıyoruz seni, yani yoldan geçen büyüge bile bagırmayacagını biliyorum sadece yaşına başına saygı gösterdiğinden, hele ki sevdiğin insanın annesi, ama insanı işte o hale getiriyolar, allah dagına göre kıs verirmiş, ben kendimi senin yerine koyuyorum aynı evde bu kadar dahi sabredemezdim, o yüzden de ömer bey hiiiç küsmesin valla bu kadar zaman yuttuklarına saysın, sen de sıkma canını, aşkınız dillere destan maşallah, bununla mı küscekmiş sana eşin
ayşem bebeşini kucağına almaya az almış canım
asiş gülsüm nerviş raziş işler yoğun mu
iyi ayşem ne olsun cezamın bitmesini bekliyorum:kedi:asişcim kocanı bi gösterin canım doktora çok geçmiş olsun. gülsümcüm ağzını seveyim iyi yapmışsın, demek ki seni bagırtacak duruma getirdi. sinemcim sen nasılsın canım yaaa bu ay ovulasyonu kacırdın diye hiç sesin cıkmıyo??
razişim sende ne var ne yok canım benim? obur hamiş merve kahvaltıya mı kaçtı?
kaydirigubbakcemile3 ay bende o işi yapacağım zaman biri geldimi yada aksilik çıktımı deli olurumÇok üzgünüm çoooközel işim epilasyon desem:kedi:kaydirigubbakcemile3 bağırana değil canım bağırtana bakacan.:jeyyar:
geçmiş olsun asiyecim sen kocişini ikna et bir dr gidin ihmal etmeyin zaten dinlenmedikten sonra geçmez ev zaten annenlerin eviymiş çık demeyeceklerine göre ne acelesi varki sağlık daha önemli gerisi olur gider:teselli:Kızlar evle uğraşıyor diye doktora gitmiyo bende ilaç falan aldım eczaneden onları içiriyorum öksürük şurubu falan antibiyotik ama iyileşemedi bide dikkat etmiyo dün mesela baya esiyodu dışarsı üşütüyodu insanı gece işe gidiyo üstüne bişey almadı zaten hastasın delikanlılığın sırası mı demi bide her işi yaparım düşüncesi var ne olursa ben yaparım diyo dün dedim sen ahtapot musun ne sanıyosun kendin daha çok hasta oluyosun dedim inadı tuttu sözümü dinlemiyoki
evet bencede selvi boylu olur maşallah allahım göstersin ogünleri inşallah:Saruboceq:ay benim kız uzun olur anasına çekerse baba da uzun bakalım bizden olan ne kadar olacak ben 1,81 eşim 1,83
hayırlı olsun canım benim ne güzel darısı hepimizin başına inşallah, demekki bir hevesle acele ediyo yazık kızzKnedi evimize taşınıyoruz canım ama şu anda da annemlerin evinde oturuyoruz 1 hafta sonra çıksak bizi dövecek değiller ama acele ediyo işte
valla ööle sinemcim yaaa, gerci o dönemler biz de gergin oluyoruz da kocişler de üstüne tuz biber saçmalıklar yapıyolar yaniay kızlar bu yumoş günlerinde eşlerle kavga hat safhada oluyo farkında mısınız kızıyoz kocalara sonra spermler yumurtaya giremiyo yani izin verdirmiyoz içeri giremiyolar sonrada hamiş olamıyoruz beyin çok güçlü
ay biz hastayım herşey süt liman yumoş günlerin yoktan yere tartışmalar küsler kırıla gidiyo
gülsümcüm bu haftayı hep sancılı gecirdin artık ara doktorunu bak haftasonu geldi:uhm:benim işler evet yoğun sayılır.ya kızlar dün eve gittikten sonra acayip sancım oldu bir an dr arayayım dedim.
hayırlı olsun canım benim ne güzel darısı hepimizin başına inşallah, demekki bir hevesle acele ediyo yazık kızz
valla ööle sinemcim yaaa, gerci o dönemler biz de gergin oluyoruz da kocişler de üstüne tuz biber saçmalıklar yapıyolar yani
gülsümcüm bu haftayı hep sancılı gecirdin artık ara doktorunu bak haftasonu geldi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?