İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... aylint
28 haziran......asiş
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
12 temmuz ....zeytin1007
17 temmuz... raziş
.................... alabama
.................. ...rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

hımm tamam şekercim ozamann zemuszemus kız siz tam kameralıksınız hee çekmek lazım o hallerinizi komeediii filmi gibi ii ki tanıdık kız seni gelion burdada bizi güldürüosun :roflol:

tabi hemde trajekomik.aşk gözyaşı entrika macera ne ararsan var bizim evdesengözlerimebaksanab

Kızlar evle uğraşıyor diye doktora gitmiyo bende ilaç falan aldım eczaneden onları içiriyorum öksürük şurubu falan antibiyotik ama iyileşemedi bide dikkat etmiyo dün mesela baya esiyodu dışarsı üşütüyodu insanı gece işe gidiyo üstüne bişey almadı zaten hastasın delikanlılığın sırası mı demi bide her işi yaparım düşüncesi var ne olursa ben yaparım diyo dün dedim sen ahtapot musun ne sanıyosun kendin daha çok hasta oluyosun dedim inadı tuttu sözümü dinlemiyoki

ayşe beni bitek sen anlarsın.ya belki fevri davrandım ama dikkat et kaç defadır ömer ne zaman canımı acıtsa kızsam o güler.burda çok acıdım oda gülünce tutamadım kendimi.:1closedeyes:
oyyy kuzum benim aslında hepimiz anlıyoruz seni, yani yoldan geçen büyüge bile bagırmayacagını biliyorum sadece yaşına başına saygı gösterdiğinden, hele ki sevdiğin insanın annesi, ama insanı işte o hale getiriyolar, allah dagına göre kıs verirmiş, ben kendimi senin yerine koyuyorum aynı evde bu kadar dahi sabredemezdim, o yüzden de ömer bey hiiiç küsmesin valla bu kadar zaman yuttuklarına saysın, sen de sıkma canını, aşkınız dillere destan maşallah, bununla mı küscekmiş sana eşin

asişim kendi eviniz mi canım? o yüzden mi bu kadar canını dişine taktı da çalışıyo?

valla sölemesi ayıp pazardan beri hiç pişpirik oynamadık.:kedi:akşamda düşündümki bizim gecemiz olsun.karşısına güzel çıkayım dedim.beyefendi malesef duşunu aldı 1 saat pc de oyalandı hiç yüzüme bile bakmadı.bende dedim hem suçlu hem güçlü.canımı actan o surat yapan gene o.

ay benim kız uzun olur anasına çekerse baba da uzun bakalım bizden olan ne kadar olacak ben 1,81 eşim 1,83

Knedi evimize taşınıyoruz canım ama şu anda da annemlerin evinde oturuyoruz 1 hafta sonra çıksak bizi dövecek değiller ama acele ediyo işte

ay kızlar bu yumoş günlerinde eşlerle kavga hat safhada oluyo farkında mısınız kızıyoz kocalara sonra spermler yumurtaya giremiyo yani izin verdirmiyoz içeri giremiyolar sonrada hamiş olamıyoruz beyin çok güçlü
ay biz hastayım herşey süt liman yumoş günlerin yoktan yere tartışmalar küsler kırıla gidiyo

iyi ayşem ne olsun cezamın bitmesini bekliyorum:kedi:
özel işim epilasyon desem:kedi:kaydirigubbakcemile3 bağırana değil canım bağırtana bakacan.:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 ay bende o işi yapacağım zaman biri geldimi yada aksilik çıktımı deli olurumÇok üzgünüm çoook
geçmiş olsun asiyecim sen kocişini ikna et bir dr gidin ihmal etmeyin zaten dinlenmedikten sonra geçmez ev zaten annenlerin eviymiş çık demeyeceklerine göre ne acelesi varki sağlık daha önemli gerisi olur gider:teselli:
ay benim kız uzun olur anasına çekerse baba da uzun bakalım bizden olan ne kadar olacak ben 1,81 eşim 1,83
evet bencede selvi boylu olur maşallah allahım göstersin ogünleri inşallah:Saruboceq:

Knedi evimize taşınıyoruz canım ama şu anda da annemlerin evinde oturuyoruz 1 hafta sonra çıksak bizi dövecek değiller ama acele ediyo işte
hayırlı olsun canım benim ne güzel darısı hepimizin başına inşallah, demekki bir hevesle acele ediyo yazık kızz
valla ööle sinemcim yaaa, gerci o dönemler biz de gergin oluyoruz da kocişler de üstüne tuz biber saçmalıklar yapıyolar yani

benim işler evet yoğun sayılır.ya kızlar dün eve gittikten sonra acayip sancım oldu bir an dr arayayım dedim.
gülsümcüm bu haftayı hep sancılı gecirdin artık ara doktorunu bak haftasonu geldi:uhm:

ya ilaçtan diye düşünüyorum.ilacın yarısı kaldı bitmesini beklicem ya.

asişim hayırlı olsun güzelim kocanı anlıyorum kendi evinde oturmak istiyo.kira vermemek çok güzel bi duygu.allah herkese nasip etsin.inşallah.eşimin babasının ruhuna rahmet olsun onun sayesinde kiradan kurtulduk.

Sağol sinemcim Allah herkese ev sahibi olmayı nasip etsin benim işlerim yoğun cnm haftaya 3 gün de öle olacak sonra izin alcam evi yerleştirmek için ctesi de kontrolüm var yumoşlar çatlamış mı bi problem var mı diye bakılacak

günaydınnn kızlar......
Ayşecim maşallahhh .. Oğluşunu kucağına almaya az kalmış..Allah yardımcın olsun canım..
Çetrefil Ayşe böreği yaktın ha :))))))))))) Neyse geceyi iyi bitirmişsin .. Affettim yanan börekler olsun :)))))))
Merve2 maşallh Kuzey'e :))) Valla biraz daha kalsa nerdeyse benım boyumda çıkacak :)))))))
Mervem teysem sen nasılsın..ışlere gömüldün sesin çıkmıyor.. Kilo aldınmı?
Sinem maşallahhh sana da 1,81 :))) Hiç yanyana gelmeyelim bari :)))))))))))
Gülsümmm ağzına sağlık... Aferin ipleri eline al kaynanaya verme :)))))))
Asiyecim sanada kolay gelsin.. Yeni evinde şimdiden güle güle otur.. Allah olmayanada versin...
Aylinnnnn sen nasılsın canım...
Sinemler nerde? Hamiş Sinem ve Hamiş adayı Sinem Nerdesiniz?
Raziyecim sen nasılsın?
Sehercim sen nerelerdesin?
unuttuğum varsa affola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…