iyiyim emelcim nasıl olim işte bildiğin gibizemuszemus
asiyem evinde güle güle oturun allah olmaynalara bizlerede nasip etsin
sağolun kızlar ben iyiyim :)) Evet Asiyecim Allah kısmet ederse 29 hazıranda başlıyorum iğnelere... Temmuz sonu mutlu haberler vereceğim inşallahhhhh........
hoşgeldin gülsümcüm ya ben olsam bende hissederdim ama yapcek bişey yok bazen insanlar sinirlenince karşısındakini kırıyorlar eve gidince kaynananın gönlünü alırsın sadece sesini yükseltmemen gerektiğini birden sinirlenerek söylediğini söyle eşinin yaptığı hareketin hoşuna gitmediğini uyarılardığın halde yaptığını söylersin yani bence söyle
gülsümcüm ben de öyle valla, hatta eşim bir ara neden bizimkilere böylesin demişti dedim benim ailemle muhabbetimi bi gör dedim, gördükten sonra kendisi de anladı, yani haksız yere beni kıran bir hareket varsa eziliyorsam anında tepki veriyorum, bu onun ailesi deil kim olursa olsun, işyerimde de beni bu yüzden severler, hemen hoplayıp yüzlerine ne varsa söylüyorum:) ama hak yemiyorum ve kimseyi de ezdirmiyorum
eminim evdekiler de bunu anlayacaktır ve özür dileme zaten, ama şu var ki akşam gittiğin ev senin yuvan, ve kafanı dinliycen en rahat edicen yer orası, orda gerginlik varsa herşey sıkıntıya giriyor, sen yine de eşine bir adım at, o annesinin gönlünü alırsa alsın, kayınvaliden de bir daha nerde duracagını anladı işte. üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?