İnatla bir gün ANNE olacağım !

kaynanama da derim sana bağırmak istemezdim ama ben acı çekerken babam bile gülse onada bağırırm dicem.

ooooy ayşeeeeem inşallah can sıkıcı bişey deildir canım, 7 temmuz, yaz bebesi oğluşun, allah bağışlasın canımcım, hele bir takma kafana bakalım testler ne sonuç vereceka.s.
inşallah canımmmm ne bileyim taktım iştee:sm_confused:
2467 ama 1 ay önce 2372 ydi hatırlarsan çok az almış hafta olarakta geride kalmış iştee inşallah canımm ya yeterki sağlıcakla doğsunn:1hug:
canımm maşallahhh Allah nazardan saklasınnninşallah hep böyle devam ederr
aminnn bu arada sağol canımmm:1hug:
bendede vardı hatırlarsanız inşallah bişi olmayacak meleğimizeee Allahın izniyleee
ayşecim oğluşunu sağsalim 7temmuzda alacaksın kucağına ne güzel doğduktan sonra sen farkı kapatırsın canım sağlığı yerinde ya üzülme bitanemŞeniz
inşallah canımmm saolll:1hug:
hep onu düşünüyom zaten kızzz bir o gün gelse sağlıcakla kucağıma alsam oğluşumu daha ne isterimmmmm:Saruboceq:
ayşem bebeşini kucağına almaya az almış canım
2.5 hafta nerdeyseeee:teytey::teytey:
aminnn canımm sizde güle güle oturun evinizdee bebişinizle inşallahhhhh:1hug:
günaydınnn kızlar......
Ayşecim maşallahhh .. Oğluşunu kucağına almaya az kalmış..Allah yardımcın olsun canım..
:1hug::1hug:
sağolun kızlar ben iyiyim :)) Evet Asiyecim Allah kısmet ederse 29 hazıranda başlıyorum iğnelere... Temmuz sonu mutlu haberler vereceğim inşallahhhhh........
inşallah canımmmm hadi hayırlısııııııııı olsun sonu bebiş olsun inşallahhhhha.s.
ayşemmm evi yakmadın ya onada şükürrr ne sincapmış ama heee:roflol::roflol: de nerden çıktı bu sincap muhabbeti bakalımmmmmCADIARZU
bu arada bu yazıyı yaklaşık 1 saattir yazmaya uğraşıyorum bazı dış güçlerin engellemesiyleeeee:roflol::roflol::roflolnlar bilir kendileriniiiiiiiiiyerimseniben

selam kızlar, yaa cok güzel bir yazı, endometriyozis hastası olup hamiş kalan güzel anneler lütfen hikayenizi burda paylaşın topiğinden agrega isimli üyenin yazısı:

merhaba arkadaşlar bir bakıp çıkıcaktım siteye bu başlığı görünce içim cız etti. Hani yazsam roman olur derler benim hikayem öyle ...Ben alanyada yaşıyorum geçen temmuz ayında bir ateş bir üşüme işden izin alıp eve gitttim grip olucamı düşündüm alanya yaz sıcağı çok beterdir ama ben donuyordum.eşim çorba pişirdi içtim terleyip atıcam bu gribi sonra o dönemde adet dönemim karnımda sancı arttı derken gece 12de eşim hastaneye götürdü dediler apendis hemen ameliyata dediler dktorlara hemşirelere direndim bu apendis değil dedim ultrasana giricem dedim o doktordan nefret ediyorum sana ultrassancu nerde bulucaz bu saatte dedi.sabaha kadar ağrı çektim ama o ameliyata girmedim.sabah 8 de rahimde10 cm kist olduğunu sölediler dünya başıma yıkıldı anlatamam.hemen beni burdaki başkent hastanesine sevk ettiler doktor dedi korkucak bişey yok bu basit kist pazartesi ameliyata alırız dedi ama önce tümör markırlarına bakılması lazım dedi yani kanser var mı yok mu ? ertesi gün test sonuçları çıkacak bende ameliyata girecem diye hazırlık yapıyorum eve geldim derken ertesi gün oldu sonuç çıktı doktor ben bukadar yüksek sonuç görmedim ben sizin KANSER olduğunuzu düşünüyorum dedi orda bayılmışım eşim yıkıldı dünyam karardı ben ozaman 25 yaşında 2 yıllık hayatının baharında bir yeni gelindim.çok acı dolu günlerdi....
Bizi akdeniz üniversitesine yolladılar ordaki prof böyle sonuç görmedim makine yalnış ölçmüştür dedi ve 2 - 3 kere kan verdim.başken hastanesinde verdiğim sonuç 600 akdeniz üniversitesinde verdiğim kan sonucu 3129,59 çıktı prof dedi kanser ameliyatını ben yapamam dedi artık eşimin gözlerine bakamıyodum oda bana tek isteğim eşim bu acıyı benle yaşamasın dedim ayrıl bırak beni benden sana fayda yok.... çok acıyyyydıııı...ölüme bukadar yakınsınız ölüm burnumun ucundaydı aldığım nefesde o vardı artık annemi düşündüm yüreği dayanmazdı bu acıya ya koynunda büyüdüğüm 92 yaşındaki babanem oda dayanamazdı...... benim maeliyatımı kimse yapmayı kabul etmedi çukurova üni.karadeniz üni. çapa tıp fakül.akdeniz üni.kısa geçiyorum buraları ama yaşanananlar okadar uzunkiii......yazsam roman olur....elimi sımsıkı tutan eşimle soluğu ankarada aldık tek doktoru vardı bunun PROF.ali ayhan baba gibi aadam beni ameliyat etti bu arada evimden ayrılırken ameliyata giderken eşimle ne umutla kurduğum evimle eşyalarımla vedalaştım ailem perişandı annem kısmi felç geçirmiş ti üzüntüden herkes perişandı... evden ayrılırken eşimle flört dönemimde aldığımız kızımıza patikleri çantma koydum uğurum ol ÇıSıLıM dedim... evet adı da belliydi ama belki hiç doğamayacakti ameliyata girerken eşime dedim eğer herşey yolunda giderse bu patikleri uyanmadan başıma koy dedim ameliyat sonrası başımdaydı ......evet başımdaydı ameliyat oldum sol yumurtalığımı ve bir çok şeyi aldılar içimden ...
çok acı dolu günlerdi..
doktor çocuk için şansın pek yok sağ yumurtalığın duruyor dedi ama tüp bebek dene dedi demedim olmadıııı tek derdim eşime benden kalan bişi bırakmak istiyodum...
ama sonra eşimin sevgiisi beni yeniden büyüttü yeniden küçük kız yeniden genç kız yaptı şimdi 5,5 aylık hamileyim ÇıSıLıM benimle evet pembe patikli kızım şuan tekmeleriyle can veriyo bana mucizelere inannın ben inandım ....umudunuzu kaybetmeyin.ben kaybetmedim.. ağlayıp karnımdaki miniğimi üzmek istemiyorum evet arkadaşlar kimse benim kadar umutsuz olmasın ben başardıysam herkes başarırrrrr.

kızlar yaaa ovulasyon dönemimdeyim ya ben kasıklarımın agrısından ölücem bu şekilde agrımaya dvam ederse acile gidicez sanırım, normal midir yaa hiç bu kadar agrımazdı, yumurtlama bu kadar agrı yapar mı ki?

merhaba kızlar ben geldim uzun süredir yoktuk şimdide annemde olduğum için geldim evdeki pc malum bebişin masrafları felan yaptırmamıştım gerek yok diye bu hafta ancak sıra geldi eşim yaptıracak ve bende sizinle olcam artık bebeğim bugün 40 günlük oldu anneannedeyiz annemde 1 hafta kadar kalıcam inşallah oğlum durursa sizde ne var ne yok malum geçmişi okyamam varmı hamiş

merhaba kızlar ben geldim uzun süredir yoktuk şimdide annemde olduğum için geldim evdeki pc malum bebişin masrafları felan yaptırmamıştım gerek yok diye bu hafta ancak sıra geldi eşim yaptıracak ve bende sizinle olcam artık bebeğim bugün 40 günlük oldu anneannedeyiz annemde 1 hafta kadar kalıcam inşallah oğlum durursa sizde ne var ne yok malum geçmişi okyamam varmı hamiş

bu resimlerimiz il doğduğumuz zaman 3 200 doğdu 50 cm hali

bunlarda 39 günlük halimiz oğluşumun mevlüt resimler kilo 4500 boy 54 cm

maşallah deyin bebişime inş artık sizinleyim sizden haberler bekliyorum

günaydın kızlar, aslıcım tanısmıyoruz ama maşallah oğlusuna, hoşgeldin aramıza diyim bari. herkes nasıl, var mı gelişme? haftasonu kimse ugramadı yaaaa, uyanamadınız mı hala alooooo:)

aslıcım maşallahh oğluşunaa bizde tam sana küsüyorduk haberin olsunn ama mehmet canın güzel yüzünü görünceee affetim ben :kedi:

günaydınnnn kızlaaaaaaarrr nasılsınızzz ?
beni soracak olursanız çok şükür iyiyim..
hafta sonu yordum sanırım kendimi o alışveriş yeri senin bu alışveriş yeri benim derken kasıklarımdaki sancıyla kendime geldim..doktora sormuştum geçen hafta normal olucak o ağrılar demişti..
bugün kontrolümüz var bakalım büyümüş mü?? ikili testimizde inşallah sorunsuz geçerde annesine doğum günü hediyesii verir yarınn benimm doğum günümmm kaydirigubbakcemile3

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... aylint
28 haziran......asiş
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
12 temmuz ....zeytin1007
17 temmuz... raziş
.................... alabama
.................. ...rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

günaydınlar.öncelikle tanışmıyoruz ama aslı hoşgeldin oğluşunuda maşallah.kızlar dün adet sancım ve göğüs ağrım baya belirginleşmişti ve malesef dün akıntım geldi.ama az ve kahverengi bi akıntı bugün sökülürmü ne yapar bilmem akşama dr gidicem iş çıkışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…