inşallah canımmmm ne bileyim taktım iştee:sm_confused:ooooy ayşeeeeem inşallah can sıkıcı bişey deildir canım, 7 temmuz, yaz bebesi oğluşun, allah bağışlasın canımcım, hele bir takma kafana bakalım testler ne sonuç vereceka.s.
2467 ama 1 ay önce 2372 ydi hatırlarsan çok az almış hafta olarakta geride kalmış iştee inşallah canımm ya yeterki sağlıcakla doğsunn:1hug:canım benim hadi hakkında hayırlısıı bitanem hayırlısıyla sağlıkla kucağına al meleğini canım benim.. ayşecimm 3 hafta geriden gelmesi önemli değildir inşallah yeterki sağlığı iyi olsun herşeyi gelişmiş olsun cnmm kilosu falan nasıl? üzme canını gülüm dünyaya gelsin senin miss sütünlee geçer bilee
canımm maşallahhh Allah nazardan saklasınnninşallah hep böyle devam ederrgünaydın kızlar...
akşam gelince yazayım dedim ama geç olmuştu...oğluşum 1985 gr olmuş teyzeleri...haftasına göre uyumlu..boyu 45 cm..o biraz uzun işte :)) şimdilik herşey yolunda..ama yine sakladı velet kendni..hiç net poz alamadık...plesantaya sokuyo kafasını çıkarmıyo...
ayşecim ne kadar az kaldı alpereni kucağına almaya...canım geriden gelsin hiç önemi yok burda gelişir...sağlığı yerinde ya sen ona bak canım...allah sağlmen yüzünü görmeyi nasip etsin canım...
bendede vardı hatırlarsanız inşallah bişi olmayacak meleğimizeee Allahın izniyleeebuarada dün beyza cvp yazmış arada kahve lekeleri oluomuş ama kendi doktorunu aramış olabilir normal önemli bişi değildir demiş yatıyormuş sıkılmış yatmaktan ama morali daha iyi gibi geldi banayerimseniben
inşallah canımmm saolll:1hug:ayşecim oğluşunu sağsalim 7temmuzda alacaksın kucağına ne güzel doğduktan sonra sen farkı kapatırsın canım sağlığı yerinde ya üzülme bitanemŞeniz
hep onu düşünüyom zaten kızzz bir o gün gelse sağlıcakla kucağıma alsam oğluşumu daha ne isterimmmmm:Saruboceq:Ayşecim alperenimiz toparlar kendini son 1 ayda daha çok büyürlermiş cnm sıkma canını aklına kötü şeyler getirme tatlım az kalmış kavuşmana meleğin kucağında olacak tatlım bunu düşün
2.5 hafta nerdeyseeee:teytey::teytey:ayşem bebeşini kucağına almaya az almış canım
aminnn canımm sizde güle güle oturun evinizdee bebişinizle inşallahhhhh:1hug:Sağol sinemcim Allah herkese ev sahibi olmayı nasip etsin benim işlerim yoğun cnm haftaya 3 gün de öle olacak sonra izin alcam evi yerleştirmek için ctesi de kontrolüm var yumoşlar çatlamış mı bi problem var mı diye bakılacak
:1hug::1hug:günaydınnn kızlar......
Ayşecim maşallahhh .. Oğluşunu kucağına almaya az kalmış..Allah yardımcın olsun canım..
inşallah canımmmm hadi hayırlısııııııııı olsun sonu bebiş olsun inşallahhhhha.s.sağolun kızlar ben iyiyim :)) Evet Asiyecim Allah kısmet ederse 29 hazıranda başlıyorum iğnelere... Temmuz sonu mutlu haberler vereceğim inşallahhhhh........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?