Bende doğum yaptım inşallah herkezin bir bebişi olur opuyorumnanaktan
gülsüüüm merveeeeeee napıyosunuuuuzgülsümcüm hayırlısıyla sökülsün bakalım canım sonra d abaşlasın sincap aramalar
merve gezdiysen kesin alısveriş yaptın canım ne aldın bakem bebişe:)
Bende doğum yaptım inşallah herkezin bir bebişi olur opuyorumnanaktan
ya ben senin ilac kullanımını hiç anlamıyorum, şimdi adetin biter bitmez dogum kontrol hapı mı kullanacaksın? en o zaman o bitince yine adet olcan sen:uhm:iyiyim canım sen nasılsın.sökülsünde dr sanırım ilaca baştan başla dicek.ve çalışmalar 21 gün sonraya kalıyo canım.
herkeze tşk ederim ben aslında çok eski bir üyeyim ama bebişim doğunca uzun bir süre girememiştim ancak girdim yeni gelenlere hoşgeldin mevişim hayırlı olsun canım çok sevim allahım sanada bebişini kuağını almayı yaşatsın bende oğluşumu yıkadım uyuor şimdi fırsattan istifade hemen yazayım dedim
ohhh canım güle güle kullan akkalarını, benim kociş de dogumgünümde spor ayakkabı almıştı:) sana da yarın burda bir kutlama mı yapsak nedir:) keşke öyle bir imkanımız olsa da bir araya gelseka.s.buket hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza..
eet kız alışverişşş :)) ama kocişinde haftaya doğum günü ona hediye aldım kociş bana hediye aldı spor ayakkabıya ihtiyacım vardı bide hamile pantolu baktık ama bulamadık..
bebişe henüz bişi almıyoruz cnm ya sanırım 7.aya kadarda almam
adaşımm nerde sabah olurduuuu ay bugünn myhope ayşem içinde büyük gün bakalım ne dicek doktor allah hayırlısını versinnnnnn
ya ben senin ilac kullanımını hiç anlamıyorum, şimdi adetin biter bitmez dogum kontrol hapı mı kullanacaksın? en o zaman o bitince yine adet olcan sen:uhm:
maşallah aslıcım yaaa ne mutlu sana, dualarını eksik etme bizden:)
ee canım yarısı bittiginde adet olursan tekrar ilacı bastan mı alman gerekiyor? gecen ay da öyle olmustu deil mi farklı renge gecmeden adet olmustun?
hayırlısı olsun be gülüm yaaa, izleyip görcez senin sincaplar ne zamana hazır olucakevet canım ilk kullandığımda farklı renge geçmeden hasta olmuştum ve dr baştan başla demişti.ama şimdi adet olmamla ilk kullanırkenki adet olmam arasında kocaman bi fark var.kaydirigubbakcemile3 ilk kullandığımda normal kırmızı gelmişti ve baya adet olmuştum.ama şimdi kahverenkli akıntı.
hayırlısı olsun be gülüm yaaa, izleyip görcez senin sincaplar ne zamana hazır olucak
ben bu haftanın sonu ankaraya gitmeliyim ameliyat sonrası kontrol için, o yüzden cuma günü ya da perşembe kan vercem gebelik testi yapcam, inşallah o zaman gitmeme gerek kalmayacak:Saruboceq:
kızlar günaydın...ne var ne yok...bi bakiim geçmişe geliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?