oyyy canım benim bilyorum gülsümüm yaaa inşallah canımcım :1hug:inşallah bitanem en az ben kadar sevinirim buna inan.
hayde gel bakem güzel hamişkızlar günaydın...ne var ne yok...bi bakiim geçmişe geliyorum...
kızlar ben aşkam başladım sincap aramaya
gülsüm neden ayda 2 kere oldun ki canım inş. bu ay hamiş kalacaz hepimiz
oh beeee iyi olmus ne kendini alta vermişsin ne de terbiyesizlik yapmışsın, kayınvaliden de iyi yapmıs acıklamasını, şakalaşmanıza güldüm diye, çok sevindim canım, sonuçta ne de olsa aynı evi paylaşıyorsunuz, ailen yani çok sevindim, ama ömer beyi nasıl afettirecek bakalım sana kendiniayy ayşeee bu arada hani kaynanama falan bağırmıştımya.kız cuma eve erken gittim köye annemlere gitmek için.eve gitttim hiçbişey olmamış gibi davranayım dedim ve öle yaptım kapıdan girdim kaynanama annen selamun aleyküm nasılsın dedim herzamanki gibi.hemen gözleri doldu kız ağladı gel bakim dedi dün annen ne yaptıki gülme gülme dedin.annen öyle kırılmışki dedi.ayy içim gitti be.dedim anne inan maksadım sana bağırmak değildi.canım çok acımıştı babam olsan yine bağırırdım dedim.dedi benim hoşuma gitti şakalaşmanız ondan güldüm dedi.dedim tamam ama o an benim canım çok acımıştı sinirlendim acayip.yoksa sana bağırmam biliyosun.ben seni kızlarımdan daha çok seviyorum dedi onların yerine koydum vallahi dedi dedim anne bende seni sana anne diyorum hiç sana kaynana dedimmi bende seni annem yerine koydum buna inanmazsan olmaz dedim.yemeklerini yaptım eşyalarımı topladım kapıdan çıkarkende sarıldım öptüm hakkını helal et dedim ettim dedi öle çıktım evde.annemlerdeyken ömeri aradım ne jyapıyosunuz diye.dedi hiç kahvaltı yapıyoz.annem ne yapıyo dedim diyo hiiçç oda iyi yanımda şimdi ama sana kırılmış dedim ben onun gönlünü aldım kaynanamda ordan diyo ben affettim onu affettim.bu sefer diyo eşşek koçişim bakalım benim gönlümü nasıl alacan.kaydirigubbakcemile3
:roflol: anacım hale bak herkes bizim sincapı arar oldu:roflol: eşime söylesem çok güler:) hayırlı olsun sinemcim inşallah bu ay bulcanız sincapı:)kızlar ben aşkam başladım sincap aramaya
gülsüm neden ayda 2 kere oldun ki canım inş. bu ay hamiş kalacaz hepimiz
yaaa üzülme lütfen, sağlıklı ve zamanında gelecek senin oğlusun, oğlun olcek senin:)anacım benden bu ay ve sanırım temmuzdada umudu kesin.bugün dr gidicem bakalım ne dicek.sinem kullandığım ilaçtan böle oldu canım:gitme:
oh beeee iyi olmus ne kendini alta vermişsin ne de terbiyesizlik yapmışsın, kayınvaliden de iyi yapmıs acıklamasını, şakalaşmanıza güldüm diye, çok sevindim canım, sonuçta ne de olsa aynı evi paylaşıyorsunuz, ailen yani çok sevindim, ama ömer beyi nasıl afettirecek bakalım sana kendini
:roflol: anacım hale bak herkes bizim sincapı arar oldu:roflol: eşime söylesem çok güler:) hayırlı olsun sinemcim inşallah bu ay bulcanız sincapı:)
yaaa üzülme lütfen, sağlıklı ve zamanında gelecek senin oğlusun, oğlun olcek senin:)
gülsüm ne yaptınız peki konuşamadınız da :))))))
anlaşıldı canım, gönül almaya ihtiyaç bile kalmamış, el yüz yıkarken arkanda duruyosa zaten niyeti bozmuş, sen de anlamadım ayağına yatma şimdi:roflol: aman canım allah agzımızın tadını bozmasın, anne abla geçici seyler valla:)dün annemlerden geldim karşılamaya geldi oda.arabadan indim hoşgeldin falan yok.bende bi özledimki anlatamam.annem bi gün daha kal dese kalamazdım yani.:kedi:neyse balık kiraz falan aldık eve geldik annesi dışarda oturuyodu.biz eve geçtik.dedim sen özlemedin galiba beni.diyo sen beni annemin ablamın yanında nasıl rencide ettin.dedim ama canım çok acıdı canım acımasa yaparmıydım.diyo tamam benim elim ağır kaçtı ama ben sana şaka yaptım sen nasıl karşılık verdin.beni bırak anneme bağırıyosun gülme gülme diye kadnın hoşuna gitmiş şakalaşmamız sen bağırıyosun ona.dedim ben oan babam olsa yine bağırırdım maksadım annene bağırmak değildi.üstelik açıklamamı yaptım gönlünüde aldım.ama sen yinede böle davranacaksan paşa keyfin bilir dedim yatak odasına geçtim üstümü değiştirdim.geldim lavaboda yüzümü yıkadım geldi arkamda durdu.kolumdan tuttu yatak odasına götürdü yüme baktı baktı sonraaaaa bende oda konuşamadık.sırnaşık şey:roflol:
ya merve2 hani ben diyodum inşallah ilaç biterde öle hasta olurum malesef öle olmadı yarısına geldim dün akıntım geldi.
yasakkelime gülsüm yoookkk şutarafagitti :roflol::roflol:
anlaşıldı canım, gönül almaya ihtiyaç bile kalmamış, el yüz yıkarken arkanda duruyosa zaten niyeti bozmuş, sen de anlamadım ayağına yatma şimdi:roflol: aman canım allah agzımızın tadını bozmasın, anne abla geçici seyler valla:)
biz de anneyle kız kardesini cumartesi hataya yolcu ettik, orda bi abisi var eşimin, emre diyo ki hiç terminale gidesim yok, telde iyi yolculuklar dileyelim dedi, ben dedim ayıp olur, yola gidiyolar iki bayan yazıktır yolcu edelim dedim, emremi zorla terminale götürdüm, bunların terminale geldiği taksi arızalanmış mı? biz binecekleri otobüsü beklettik de yetiştiler:roflol: emrem dedi vay bee öngörülü karım benim, ben de dedim eee işte seninkiler bilmiyo hala kıymetimi dedim:smiley-cool::icecream:
ayşecim senin de kıymetini bilmezlerse hala yani..ne diyim bilmem...klava:
bakalım dr ne diyecek...hayırlısı canım...
ne denir nankööööörrrleeerrrrrrr.ayşee kaynanana beni anlatsana.ne gelinler var de kaynanası gülüyo gülmee diyo de.kaynanasının gülüşüne bile tahammül edemeyen gelinler var de.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?