ay allah sana ne diyim ben...yaa seni tanımayı çok isterdim...acayip bi enerji yayıyosun...
dün yazlıktan geldik..karnımda bi sancı..ay dedim doğuruyommu ne :)) denize girdim üşüdüm galiba...ondan gaz spazmı oldu...şimdi iyiyim şükür...ama sersem gibiyim...sabah kalkamadım...
ayşem inşallah senin de ankaraya gitmene gerek kalmaz...gidersin inşallah ama müjde vermeye anacığını görmeye gidersin inşallah.
mervecim yaaaa kız maşallah denizlere de giriyosun işte ne güzel, hareketli oldugun için kolay dogum yapcan sen allahın izniyle inşallah. var ya sen her izmir di yazlıktı denizdi dedikce ince telim sızlıyo yaaa ben de tatil istiyorumayşecim senin de kıymetini bilmezlerse hala yani..ne diyim bilmem...klava:
ahahaha derim valla:roflol:ne denir nankööööörrrleeerrrrrrr.ayşee kaynanana beni anlatsana.ne gelinler var de kaynanası gülüyo gülmee diyo de.kaynanasının gülüşüne bile tahammül edemeyen gelinler var de.:roflol:
git bakalım canım benim yaaa inşallah faydasını gördüğüne dalalettir bu gidişben bugün dr gidicem dicem bana bak doktor nası ilaç vermişsen adetim bitti ama adet sancılarım bitmek bilmedi.adet olcam dedim gele gele kahverenkli bi akıntı geldi.bune perhiz bu ne lahana turşusu.sen beni ne sandın deney faresimi.klava::tomato:
mervecim yaaaa kız maşallah denizlere de giriyosun işte ne güzel, hareketli oldugun için kolay dogum yapcan sen allahın izniyle inşallah. var ya sen her izmir di yazlıktı denizdi dedikce ince telim sızlıyo yaaa ben de tatil istiyorum(
neyse sincabım gelsin de hele bikıymetimi de eşim biliyo ya gerisi hikaye
ayrıca kızlar yaaa cumartesi aksam onalrı yolcu ettik dönerken hadi dedi eşim birer bira alalım, bir de bira içtim ama akşam sincap da aramayı ihmal etmedik kafa da hafif cakır keyifkafamçokkarıştı
ahahaha derim valla:roflol:
git bakalım canım benim yaaa inşallah faydasını gördüğüne dalalettir bu gidiş
kızlar ben geldimm çok şükür bebeğimin ensesi 1,4 mm çıktı herşey yolunda kan sonucunu da haftaya alıcam.. ama ne heyecan yaşadım ne heyecan sormayın kız gülsümmm gül kız bekliyorum hadii kaydirigubbakcemile3
allahımm inşallah tez zamanda sizlerede yaşatsınn tek tek isim saydım doktor çıkışındaa sincaplarrrr
Sealm seherım mervem gulsumum bugunlerde kendıme uyuzum benım mıgdem Çok bulanıyo gecelerı bıle kusuyorum dogum yaptım yapalı adette olmadım ayyy sarı papatyaya kardesmı geldı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?