İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben bugün dr gidicem dicem bana bak doktor nası ilaç vermişsen adetim bitti ama adet sancılarım bitmek bilmedi.adet olcam dedim gele gele kahverenkli bi akıntı geldi.bune perhiz bu ne lahana turşusu.sen beni ne sandın deney faresimi.klava::tomato:

ayşecim senin de kıymetini bilmezlerse hala yani..ne diyim bilmem... klava:
mervecim yaaaa kız maşallah denizlere de giriyosun işte ne güzel, hareketli oldugun için kolay dogum yapcan sen allahın izniyle inşallah. var ya sen her izmir di yazlıktı denizdi dedikce ince telim sızlıyo yaaa ben de tatil istiyorum(
neyse sincabım gelsin de hele bi kıymetimi de eşim biliyo ya gerisi hikaye
ayrıca kızlar yaaa cumartesi aksam onalrı yolcu ettik dönerken hadi dedi eşim birer bira alalım, bir de bira içtim ama akşam sincap da aramayı ihmal etmedik kafa da hafif cakır keyifkafamçokkarıştı
ne denir nankööööörrrleeerrrrrrr.ayşee kaynanana beni anlatsana.ne gelinler var de kaynanası gülüyo gülmee diyo de.kaynanasının gülüşüne bile tahammül edemeyen gelinler var de.:roflol:
ahahaha derim valla:roflol:

git bakalım canım benim yaaa inşallah faydasını gördüğüne dalalettir bu gidiş

ay canım benimm...ablan izmirde dimi senin...gelirsen mutlaka görüşelim...gülsümün dediği gibi insan insana kavuşur elbet bigün...
denize girdim ama canım çok kalamadım soğuktu...zaten yüzemiyosun koca göbekle..denge menge kalmıyo...kaydirigubbakcemile3 bi girip çıktım...inşallah dediğin gibi kolay olur doğumum...darısı da size olur inşallah... :Saruboceq:

gitmeden demiştim ya kanamam var die size cuma günü bi başladı ama nasıl çeşme gibi cumartesi sabahı hastanelik oldum orda mudahalede edemediler mecbur pazartesiyi bekledim ama kanama hala devam ediyo doktorumda bişey yok dedi

valla bilemiyorum ki gülsüm orkıd yetmedi hasta bezi koydum o bile 2 saatte doluyodu şimdi azaldı biraz doktorumda ultrasonla baktı bişey yok dedi herşey normal kist ur yada parca yok dedi

kızlar ben geldimm çok şükür bebeğimin ensesi 1,4 mm çıktı herşey yolunda kan sonucunu da haftaya alıcam.. ama ne heyecan yaşadım ne heyecan sormayın kız gülsümmm gül kız bekliyorum hadii kaydirigubbakcemile3

allahımm inşallah tez zamanda sizlerede yaşatsınn tek tek isim saydım doktor çıkışındaa sincaplarrrr

canım çok sevindim dilerim hep böyle güzel haberler alırız senden,sende doktorundan.bekliyosundaa canım beni bekleme ya temmuzuda geçtim ben.benim akıntım oldu geçmişi okumadıysan sölim.normal regl olduğumda bu kadar sancım yoktu.şimdi göğüslerim feci karnım desem o biçim.benden bu ayı bırak temmuzdada umudunuzu kesin.bugün dr gidicem sanırım ilaca baştan başla dicek.hayırlısı allahtan.

Sealm seherım mervem gulsumum bugunlerde kendıme uyuzum benım mıgdem Çok bulanıyo gecelerı bıle kusuyorum dogum yaptım yapalı adette olmadım ayyy sarı papatyaya kardesmı geldı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…