yok kız gülsümcüm belli mi olur bu işler karnım ağrıyor diye gidip hamile çıkan çook varr ..
emelcim test yapsana hayır olsnn diyelim
Benım hamılelıgım Çok kotu geÇıyor canım ya
ayyy mervecim valla görüşelim, büyük ihtimalle 20 temmuz gibi izmirde olucaz, ne güzel olur, gerci o zamana kıyamam kız ben sana iyice agırlasırsın sıcakta cıkmazsın:)ay canım benimm...ablan izmirde dimi senin...gelirsen mutlaka görüşelim...gülsümün dediği gibi insan insana kavuşur elbet bigün...
denize girdim ama canım çok kalamadım soğuktu...zaten yüzemiyosun koca göbekle..denge menge kalmıyo...kaydirigubbakcemile3 bi girip çıktım...inşallah dediğin gibi kolay olur doğumum...darısı da size olur inşallah... :Saruboceq:
sehercim selam canım benim hoşgeldiniz, kızçene iyi geldi mi köy havası? kolik ne alemde?biz geldik ama kimse yok köy tatili iyi gecti benim hariicimde
hoşgeldin sarı kuzunun annesiiiii, kız birini büyütmeden ardına gelen geliyo mu nedirkaydirigubbakcemile5Selam kuzular
hiiiii h canım beniiiiim çooook saol duaların için, bebişe maşallah annesi dediğin gibi geç döllenme demek kikızlar ben geldimm çok şükür bebeğimin ensesi 1,4 mm çıktı herşey yolunda kan sonucunu da haftaya alıcam.. ama ne heyecan yaşadım ne heyecan sormayın kız gülsümmm gül kız bekliyorum hadii kaydirigubbakcemile3
allahımm inşallah tez zamanda sizlerede yaşatsınn tek tek isim saydım doktor çıkışındaa sincaplarrrr
merhaba kızlar ben geldim ancak gelebildim evi ben mi taşıdım ev mi beni taşıdı anlayamadım acayip yorgunum üstümden tır geçmiş gibi valla başım ağrıyodu 2 tane vermidon içtim ancak kendime geldim.
Ben ctesi doktora gittim yumoşlar çatlamış bekleyeceğiz artık adet gecikmesini bu arada bide onun için gittim düşünün yani
Emelcim hayırlısı kız sarı papatyaya kardeş gelirse vay haline biraz yorulursun ama ikisi birarada büyür ne yapcan Allah tan hayırlısı diyelim hayırlısı olsun cnm
hayırlısı be emelcim öyle de artık napalım
asişim evin hayırlı olsun canm artık bebeişinde gelir inşallah
ayşe beklicez canım ilaç verdi kanama dursun die bakaım artıkın
mervecim bebeişin herşeyi normalmiş sevindim
gülsümcüm gülüm ialçların bittimiydi canım sökülüyom diyosun ama
Hayırlısı olsun gülsümcüm üzülme canım doktorun bi yön verecektir.
Sağol sehercim cnm inşallah
Beyzacım bende merak ediyorum seni nasılsın tatlım
mervecim bebeğinin iyi olmasına sevindim tatlım turp gibi maşallah kelebeğin herşey daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?