İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla köy yaradı galiba gulsum zaten 2 aylık oluyo bizim kızce yavaş yavaşta geciyo gibi

mervecim ikili testinin iyi olmasına çok sevindim adaşım...kan sonucun da iyi olacak inşallah...
sehercim sanada geçmişolsun.dr bişey yok dediyse çok irdeleme...bazen lohusalıkta oluyo böyle canım...emelcim sarı papatyana bi kızçe gelir mi dersin?allah herşeyin hayırlısını versin canım...
gülsümcüm senin için de hayırlısı olsun...ama bu kadar üzme kendini..rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler...
asiyecim yeni evin yeni bebe getirsin sana gülüm..hayırlı güzel günlerde oturun inşallah...
ayşecim sen bi gel hele...çok kötü olmazsam görüşürüz inşallah...
beyzaa nasılsın hayatım..geçtimi kanaman?

ee beyza sen yaz diye bekliyorum canım benim nasılsın? bak bi yerde okudum ananas ve ananas suyu, bebeğin rahime tutunması cok faydalıymış, deneyin tüm hamişler nasılsa meyve sonucta...

asiiiiişiiiim evinizde güle güle oturun canım, yumoşun da çatlamış çok şükür, bebek belikle dolsun hayırlısıyla evin inşallah

evet mervem başka çarem yokki bekleyip görmekten başka.üzülme konusuna gelince o elimde değil işte.

sağolun ayşecim mervecim valla yeni ev iyide taşınmak çok zor ev harabe gibi bi düzelsin rahatlayacağım sanırım doktorda bekleyelim bakalım dedi ama bu hafta zor bi haftaydı hayırlısı bakalım

evet mervem başka çarem yokki bekleyip görmekten başka.üzülme konusuna gelince o elimde değil işte.

biliyorum elde değil ama sana olan oluyo...stres yapma be kuzum...

sağolun ayşecim mervecim valla yeni ev iyide taşınmak çok zor ev harabe gibi bi düzelsin rahatlayacağım sanırım doktorda bekleyelim bakalım dedi ama bu hafta zor bi haftaydı hayırlısı bakalım

bekleyelim bakalım asiyecim...allah hayır yazsın...

kızlar hepinizi çok özledim :)

şuan için iyi sayılırım çok şükür kanama kesildi zaten 3 gün kadar sürdü.

haftaya dr gidicem bakalım o zamana belli olur ne olacağı dualarınızı bekliyorum

dualarımız seninle gülüm rabbim ayırmasın sizi inşallah.

hep dularımızdasın canım..inşallah kalbi de pıt pıt atacak haftaya gittiğinde...meleğin hep seninle olsun canım...

canıııım hadi inşallah sımsıkı tutuncak sana bebegin, dualarımız seninle içini ferah tut, kendine iyi bak canım

bişey olmucak bebeişine inşallah canım benim hayırlısıyla duyucan kalp atışlarınıda

emelim kız hamişsen benle kardeşim gibi olur aramızda 1 yaş 2 gün var
beraber büyürler hayırlısı olsun inş. canım ama süt falan korur diyolar ya korumuyo teyzemin kızıda öbürü küçükken hamile kaldı aldırmak zorunda kaldı bebeği hayırlısı artık
ayşe gülsüm seher nasılsınız
merviş dr. güzel haberlerle gelmişsin canım beyza iyi olmana sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin hamişlerin bizede bebiş nasip etsin hayırlı ve sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…