valla köy yaradı galiba gulsum zaten 2 aylık oluyo bizim kızce yavaş yavaşta geciyo gibi
mervecim ikili testinin iyi olmasına çok sevindim adaşım...kan sonucun da iyi olacak inşallah...
sehercim sanada geçmişolsun.dr bişey yok dediyse çok irdeleme...bazen lohusalıkta oluyo böyle canım...emelcim sarı papatyana bi kızçe gelir mi dersin?allah herşeyin hayırlısını versin canım...
gülsümcüm senin için de hayırlısı olsun...ama bu kadar üzme kendini..rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler...
asiyecim yeni evin yeni bebe getirsin sana gülüm..hayırlı güzel günlerde oturun inşallah...
ayşecim sen bi gel hele...çok kötü olmazsam görüşürüz inşallah...
beyzaa nasılsın hayatım..geçtimi kanaman?
evet mervem başka çarem yokki bekleyip görmekten başka.üzülme konusuna gelince o elimde değil işte.
sağolun ayşecim mervecim valla yeni ev iyide taşınmak çok zor ev harabe gibi bi düzelsin rahatlayacağım sanırım doktorda bekleyelim bakalım dedi ama bu hafta zor bi haftaydı hayırlısı bakalım
kızlar hepinizi çok özledim :)
şuan için iyi sayılırım çok şükür kanama kesildi zaten 3 gün kadar sürdü.
haftaya dr gidicem bakalım o zamana belli olur ne olacağı dualarınızı bekliyorum
kızlar hepinizi çok özledim :)
haftaya dr gidicem bakalım o zamana belli olur ne olacağı dualarınızı bekliyorum
canıııım hadi inşallah sımsıkı tutuncak sana bebegin, dualarımız seninle içini ferah tut, kendine iyi bak canımkızlar hepinizi çok özledim :)
sagolun kızlar
hamişlerrr ara sıra karnım ağrıyo normal mi?
ayşeeeee sen çalışmaları sıkı tuttunmuu
kız dedi ya çakırkeyif sincap aradık diye... zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?