İnatla bir gün ANNE olacağım !

Slm kızlar butopikte yeniyim sizleri bir kaç gündür takip ediyorum.ınşallah en kısa zamanda anne oluruz.

Bende prolaktin yüksekliği var ilaç kullanıyorum .Bu ay düştü prolaktinim tüm yumurtlama günlerimi dolu geçirdim:) yarın regl tarihim.Bugün dayanamayıp test yaptım ama tek çizgi ne yazıkki( yinede bir umut var içimde inşallah reg olmam yaaaaaa

nergiscim bekle bakalım erken yapmışsın en az 1 hafta geçcin diyorlar idrarda çıkması için inşallah hamişsindir. Hoşgeldin topiğimize....

nergiscim bekle bakalım erken yapmışsın en az 1 hafta geçcin diyorlar idrarda çıkması için inşallah hamişsindir. Hoşgeldin topiğimize....

Canım çok sağol iyi dileğin için.İnşallah ya o kadar istiyorum ki tahmin edebiliyorsunuzdur
:1no2:(

yaşasın ya:teytey::sm_cool: bu çok güzel bir haber beyzam çok sevindim bu kürü tastikleyip onaylıyoruz arkadaşlar önce asiye sonra beyza inşallah devamıda bebiş olur :Saruboceq:
yemin ediyorum ilk kez duydum, 40ı cıkması muhabbeti bundan da olabilir heee, neden oluyo ki acaba kanama:uhm:
rahim kendisi temizlediği için oluyor ayşem bende bizim ineciklerden biliyorum onlarında öle kanaması oluyorkaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra dinende günahmış
evet ya bende merak ettim bak aylini inşallah hayırlı haberlerle gelir
hadi kızlar öptüm hepinizi ben kaçayım akşama çalışmalar var :)
hadi bakalım hayırlı işler rastgele diyeyim :1rolleyes:

merhaba kızlar bir şey sorucam bu bahsettiğiniz ne kürü bilgi verebilir misiniz

Vallahı canım bıldıgım kadarıyla ÇÖrekotu bal karısımı galıba sabah yazarlar

slm kızlarrrr hepinize günaydın canlarım nasılsınız emelim yiğit çok tatlı maşşallah allah nazardan saklasın
ben iyiyim benim koca dün akşam yine maça gitti çalışma iptal tabiii enson salı sabahı yapmıştık bu ay hiç umudum yok hatunlar belkide denk geldi bilmiyorum adetime 9 gün falan kaldı galiba onu bile saymıyorum buay rahatım mı neee

günaydın kızlar sinemcim belkide çok kafaya takmamak bebek olmadan yapmak seni hamiş yapar inşallah

günaydınn topiğimin güzell anneleriiii (ayy hakkatenn havam oldu he ayşeninde dediği gibi) kaydirigubbakcemile3

gülen yüzümüz neşemiz karnımızdanda bebemiz eksik olmasınnn hayırlıı cumalarrrrrrr aminnnnnnnn..

sinem takma boşver bizdede çalışma yokk artıkk olduysa oldu:)

günaydın mervem havalı çıtırım yerim senin havanı ben yerimsenibenhayırlı cumalar cümleten

kızlaaaaaar günaydın, benim için son 1 gün, belirti falan hala yok, şişkinlik haricinde, hayırlısı olsun, çok tırsıyorum bu ay yaaaa( herkes iyi mi? mervecim gel yoklamanı al hadi bakalım

günaydın ayşem hadi bakalım inşallah ama kendini herşeye hazırla olmayacam diye endeksleme üzülmeni istemem bitanem

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah.
Ayşecim inş gelmezler gelemeyesiceler de hamişsindir cnm benim
olgun arkadaşımız hoşgeldin topicimize bahsettiğimiz bal+tarçın+çörekotu karışımı sitedede bulabilirsin cnm yumurtalar büyüsün diye cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…