nergiscim bekle bakalım erken yapmışsın en az 1 hafta geçcin diyorlar idrarda çıkması için inşallah hamişsindir. Hoşgeldin topiğimize....
ınsallah hamılesındır nergıs bekle bakalım canım
yaşasın ya:teytey::sm_cool: bu çok güzel bir haber beyzam çok sevindim bu kürü tastikleyip onaylıyoruz arkadaşlar önce asiye sonra beyza inşallah devamıda bebiş olur :Saruboceq:kızlaaaar şimdi dr dan geldim
bana bu kürü tavsiye eden açıklama yapan herkesten Allah razı olsun Allah hepinize hayırlı sağlıklı çifter çifter bebişler versin inş.
yumurtam tam ideal halindeymiş dr 3 kere gün aşırı dedi ayyy çok sevinçliyim Allah bozmasın böyle sürer umarım 9 ay
rahim kendisi temizlediği için oluyor ayşem bende bizim ineciklerden biliyorum onlarında öle kanaması oluyorkaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra dinende günahmışyemin ediyorum ilk kez duydum, 40ı cıkması muhabbeti bundan da olabilir heee, neden oluyo ki acaba kanama:uhm:
evet ya bende merak ettim bak aylini inşallah hayırlı haberlerle gelirinşallah, kız doktor ne dediyse onu yap, anam buranın kadınları da günlük yapmaya ne meyilliymiş yahu:roflol: güülsüüüüm bak lafım sana da ayrıca
kızlar aylin bugün doktordan sonuclarını alacaktı ses seda yok? haberleşen var mı?
hadi bakalım hayırlı işler rastgele diyeyim :1rolleyes:hadi kızlar öptüm hepinizi ben kaçayım akşama çalışmalar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?