ayşeeeee sen çalışmaları sıkı tuttunmuu
çalışmaları sıkı tuttum da doktorumun dediği günler full çalışma aldık, artık gün aşırıyla devam. ya ben cumartesi yazdım size, sol kasıgımda bir agrı vardı çatlıycaktım nerdeyse, bugün de var da az, yumurtlama bööle bişey mi yaaaa, yani ben soldan kist yüzünden yumurtalmıyodum da şimdi gürk tavugu gibi oldum yani:roflol:kız dedi ya çakırkeyif sincap aradık diye... zemuszemus
aradık be gülsümüm beee, benim herif tam annesini göndermiş, sivas gibi yerde havalar düzelmiş, bir de borcu harcı biraz hafifletmiş, hade ulem karı içelim dedi, yok mu deyimhaaa evet hatırladım.biraylaklava:ulen bu kadar hayırlı bir sincap birayla aranırmı.
çalışmaları sıkı tuttum da doktorumun dediği günler full çalışma aldık, artık gün aşırıyla devam. ya ben cumartesi yazdım size, sol kasıgımda bir agrı vardı çatlıycaktım nerdeyse, bugün de var da az, yumurtlama bööle bişey mi yaaaa, yani ben soldan kist yüzünden yumurtalmıyodum da şimdi gürk tavugu gibi oldum yani:roflol:
aradık be gülsümüm beee, benim herif tam annesini göndermiş, sivas gibi yerde havalar düzelmiş, bir de borcu harcı biraz hafifletmiş, hade ulem karı içelim dedi, yok mu deyim
sökülmedin mi tam daha
valla arada bi yapıyoruz bööle, zaten diyorum ya bizim izmirimiz geldi diye, bi dökülüp saçılcaz orda onun içiniyi yapmışsın gülüm...benimki de maalesef yanlız içiyo artık...oğluşum sarhoş falan olur sonra mazallah delikafadulden
ben de günlük ve çok içilmesine karşıyım ama arada bir keyfi de ayrıdır yanivalla kızlar içmek bana ve inancıma aykırı.ayrıca kadınların içmeside doğama tamamen aykırı.beni bozar içmek miçmek kızlar.
adet sancısı mı simdi bu agrın senin?bu arada karnımın sancısından duramıyorum.çok fena sancıyo karnım.
valla arada bi yapıyoruz bööle, zaten diyorum ya bizim izmirimiz geldi diye, bi dökülüp saçılcaz orda onun içinama bebişimiz gelsin ben zaten agzıma vurmam da kocişe de içirmemdelikafadulden
ben de günlük ve çok içilmesine karşıyım ama arada bir keyfi de ayrıdır yani
adet sancısı mı simdi bu agrın senin?
evet hayatım resmen adet sancısı sinirlerim iyice bozuldu.doktordan sonra gider bi köşede ağlarım herhalde.sanki adet olmamışım da yeni adet oluyorum.delirecem.
evet hayatım resmen adet sancısı sinirlerim iyice bozuldu.doktordan sonra gider bi köşede ağlarım herhalde.sanki adet olmamışım da yeni adet oluyorum.delirecem.
yaaaa söyleme ööle, ömerin nerde onunla gidemez misin? gülsümcüm bak atlatıcaksın bunları, allah dermansız dert vermesin, en azından ne oldugu biliniyo ilaclarını kullanıyosun, bakalım ne diycek doktorun, bırakma kendini lütfeen
köye gittim hafta sonu gören herkes soruyo bebek yokmu bebek yokmu onlara da cevap vermekten bunaldım. :çok üzgünüm: ablamın karnını gördüm hemen büyümüş içim bi hoş oldu. :çok üzgünüm: ayy sinirlerim boşalıyo gene.
aman sen millete ne bakıyosun, sorar onlar ööle, bize de aynı bir bebek yok mu, iki çit maaşsınız ev araba almıyo musunuz!! benim derdim milleti geriyo, olmuyor arkadaş döl tutmuyorum ben dedelikafadulden çocugu kendimiz için mi başkaları için mi istediğimiz şaşırdık, aşk meyvesi olcak bizim bebişlerimiz, geliverecekler hayırlısıyla
ayşe bana öle geliyoki senin ankaraya gitmene gerek kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?