İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşeeeee sen çalışmaları sıkı tuttunmuu

kız dedi ya çakırkeyif sincap aradık diye... zemuszemus
çalışmaları sıkı tuttum da doktorumun dediği günler full çalışma aldık, artık gün aşırıyla devam. ya ben cumartesi yazdım size, sol kasıgımda bir agrı vardı çatlıycaktım nerdeyse, bugün de var da az, yumurtlama bööle bişey mi yaaaa, yani ben soldan kist yüzünden yumurtalmıyodum da şimdi gürk tavugu gibi oldum yani:roflol:
haaa evet hatırladım.biraylaklava:ulen bu kadar hayırlı bir sincap birayla aranırmı.
aradık be gülsümüm beee, benim herif tam annesini göndermiş, sivas gibi yerde havalar düzelmiş, bir de borcu harcı biraz hafifletmiş, hade ulem karı içelim dedi, yok mu deyim

iyi yapmışsın gülüm...benimki de maalesef yanlız içiyo artık...oğluşum sarhoş falan olur sonra mazallah delikafadulden

valla kızlar içmek bana ve inancıma aykırı.ayrıca kadınların içmeside doğama tamamen aykırı.beni bozar içmek miçmek kızlar.

iyi yapmışsın gülüm...benimki de maalesef yanlız içiyo artık...oğluşum sarhoş falan olur sonra mazallah delikafadulden
valla arada bi yapıyoruz bööle, zaten diyorum ya bizim izmirimiz geldi diye, bi dökülüp saçılcaz orda onun için ama bebişimiz gelsin ben zaten agzıma vurmam da kocişe de içirmemdelikafadulden
valla kızlar içmek bana ve inancıma aykırı.ayrıca kadınların içmeside doğama tamamen aykırı.beni bozar içmek miçmek kızlar.
ben de günlük ve çok içilmesine karşıyım ama arada bir keyfi de ayrıdır yani
bu arada karnımın sancısından duramıyorum.çok fena sancıyo karnım.
adet sancısı mı simdi bu agrın senin?

evet hayatım resmen adet sancısı sinirlerim iyice bozuldu.doktordan sonra gider bi köşede ağlarım herhalde.sanki adet olmamışım da yeni adet oluyorum.delirecem.

raziş bugün hiç gelmedi deil mi? bir de şebnemle haberleşen var mı kzılar aranızda??

evet hayatım resmen adet sancısı sinirlerim iyice bozuldu.doktordan sonra gider bi köşede ağlarım herhalde.sanki adet olmamışım da yeni adet oluyorum.delirecem.

acaba gidip cami avlusundamı ağlasamki belki kısa günün karı olur zemuszemus:roflol::roflol:

yaaaa söyleme ööle, ömerin nerde onunla gidemez misin? gülsümcüm bak atlatıcaksın bunları, allah dermansız dert vermesin, en azından ne oldugu biliniyo ilaclarını kullanıyosun, bakalım ne diycek doktorun, bırakma kendini lütfeen

köye gittim hafta sonu gören herkes soruyo bebek yokmu bebek yokmu onlara da cevap vermekten bunaldım. :çok üzgünüm: ablamın karnını gördüm hemen büyümüş içim bi hoş oldu. :çok üzgünüm: ayy sinirlerim boşalıyo gene.

aman sen millete ne bakıyosun, sorar onlar ööle, bize de aynı bir bebek yok mu, iki çit maaşsınız ev araba almıyo musunuz!! benim derdim milleti geriyo, olmuyor arkadaş döl tutmuyorum ben dedelikafadulden çocugu kendimiz için mi başkaları için mi istediğimiz şaşırdık, aşk meyvesi olcak bizim bebişlerimiz, geliverecekler hayırlısıyla

inşallah allahım tez zamanda hayırlısıyla gönder bebişlerimizi senin herşeye gücün yeter.

ayşe bana öle geliyoki senin ankaraya gitmene gerek kalmayacak.

oyyy kuzum benim kalbinin temizliği inşallah dediğini doğru çıkarır, ama ben sıramı sana verdim ya o yüzden aman aman olmazsa üzülmem de ankaraya gitme masrafı biraz yine sarsar bizi, ama ben sıramı beklerim canım benim inşallah ardarda hamiş kalırız :)
üzülme lütfenopuyorumnanaktan

kız kalcanız tabi böle takıp buyutmeyin kafanızda ondanda kalamassınız oluruna bırakın anacım az birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…