İnatla bir gün ANNE olacağım !

kız gülsüm üzülmek sana yakışmaz sen güçlü bir kızsın unutma herkes ne derse desin Allah nasip edecek bizede o günde de 2. yi sorarlar bu insanlar merak etme

inşallah canım inşallah.dediğin gibi şu milletin çenesini kapayabilsek.

kız gülsüm üzülmek sana yakışmaz sen güçlü bir kızsın unutma herkes ne derse desin Allah nasip edecek bizede o günde de 2. yi sorarlar bu insanlar merak etme

öylemi diyosun bitanem.bazı an geliyoki gücüm tükeniyo gibi geliyo bana uzun sürmesede öyle hissediyorum.rabbim hem sabır hemde bebişlerimizi versin inşallah

kız gülsümmm benimde içime senin içinde hamiş olcan tez zamanda ölee doğuo kaçta gitcen doktora

kız gülsümmm benimde içime senin içinde hamiş olcan tez zamanda ölee doğuo kaçta gitcen doktora

canım benim inşallah doğru çıkar.şimdi çıkıyorum gidecem dr.hepinizi çok seviyorum.dilerim en yakın zamanda birbirimize güzel haberler verecez.hoşçakalın.

selam millettttttopuyorumnanaktan-olmayan millettt sanırımm:roflol:-
sabah hastaneye gittik nts normal çıktı ama doppler işi çarşambaya kaldı malesef özele gönderdiler onlarda cumaya randevu verdi Allahtan arkadaşın tanıdığı varmış çarşambaya çekti randevuyu içim zaten huzursuz iki gün nasıl dayanacam bilmemm inşallah boşuna evham yapıyorumdurrrrr
şimdi anlatın neler oldu dicem kimsede yokk neyse yarın gelince özet geçersiniz artıkk ben fazla oturamıyorumm hatta artık yatmak bile sorunn ama oğluşum için herşeye değer yeterki o iyi olsunn neysee sizler iyisinizdir inşallahhhhh öpüldünüz canlarımmmmmŞenizŞeniz

kızlar ben dr gittim ama malesef dr yoktu nöbeti varmış yarın gelecekmiş yarın bakacam inşallah.

ayşecim az kaldı gülüm alperenin gelmesine...o kadar bekledin de 2 gün mü bekleyemicen...dopleride güzel çıkacak kuzunun..takma kafana öyle....allah hayırlısıyla ikinizi birbirinize kavuştursun...
gülsümcüm senin dr da bugüne kalmış..vardır bi hayır..geç olsun güç olmasın...
sinem seher sizede günaydınlar olsun...kızçeni benim için öp seherim uyanıksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…