İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydınn canlarımm benimm.. hayırlıı sabahlar hayırlıı gün olsn inş.
gülsümcüm bugün inşallah gidersin peki ağrıların nasıl düzelme var mı?
sinemcim sen neler yapıosun başladın mı yumurta takibi naptın
adaşımaa kocaman öpücükkk.. nasılsın hayatım
sehercim senin nası oldu kanaman

bendende adaşıma kocaman öpücük....kuzeyden de teyzesine opuyorumnanaktan

ay ii bari sehercimm yoksa zor olurdu opuyorumnanaktan raziye bilmiyorum ki bişi dememişti nereye kaybolduu acaba

bende yok şu telleri birbirimize verelim bali meraklanmadan iidir tabi verek isteyenler versin

haydi bakalım adaşım inşallah dopler de güzel cıkacak, canım benim, alperencik sağlıklıca ce ee diycek annesine, takma kafanıa.s.
kızlar ben dr gittim ama malesef dr yoktu nöbeti varmış yarın gelecekmiş yarın bakacam inşallah.
gülsümümmm iyi oldu dünkü moral bozukluguyla gitmemen, bugün toparlamıs olarak gider, herşeyi konusursun işte

benimki var dimi seher sende evet var aramıştın kaydirigubbakcemile3 benim tel çoğu kişide var herkes ulaşabilir :kedi:

ben veririm tabi..msn den yazarım size...
bende kimsenin teli yok, ayşe, emel ve asiyenin msnleri var sadece

herkese günaydın canlarım, ben günaşıraya devam ediyorum, ve gebelik testi yaptırcam 2 gün sonradelikafadulden

merve senin doğum günün mü bu gün iyiki doğdun mervişşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan:lepi:Şeniz

raziş geldi eşi rahatsızmış biraz nazillide kalmışllar şimdi işlerini bitirice topiğe gelicekmiş hepinizi öpüyo

ay hakketen merve yaaaa canım benim dün de demiştin senin dogumgünün bugüüüün, nice yıllara canım benim, eşinle bebişlerinle mutlu mesut inşallah:)
iyi ki varsın

ay hakketen merve yaaaa canım benim dün de demiştin senin dogumgünün bugüüüün, nice yıllara canım benim, eşinle bebişlerinle mutlu mesut inşallah:)
iyi ki varsın

raziş geldi eşi rahatsızmış biraz nazillide kalmışllar şimdi işlerini bitirice topiğe gelicekmiş hepinizi öpüyo

merve senin doğum günün mü bu gün iyiki doğdun mervişşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan:lepi:Şeniz

ayyy canlarım benimmmmmmmmmm teşekkür ederim siz unutsanız da ben hatırlatırım kız :sm_cool: iikii doğdum gördünüz mü bak 28 oldummm amanınnn :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…