günaydınn canlarımm benimm.. hayırlıı sabahlar hayırlıı gün olsn inş.
gülsümcüm bugün inşallah gidersin peki ağrıların nasıl düzelme var mı?
sinemcim sen neler yapıosun başladın mı yumurta takibi naptın
adaşımaa kocaman öpücükkk.. nasılsın hayatım
sehercim senin nası oldu kanaman
allah allah bu kız nıe böle yaptı acaba bişimi var msn dede yok
bende yok şu telleri birbirimize verelim bali meraklanmadan iidir tabi verek isteyenler versin
haydi bakalım adaşım inşallah dopler de güzel cıkacak, canım benim, alperencik sağlıklıca ce ee diycek annesine, takma kafanıa.s.selam millettttttopuyorumnanaktan-olmayan millettt sanırımm:roflol:-
sabah hastaneye gittik nts normal çıktı ama doppler işi çarşambaya kaldı malesef özele gönderdiler onlarda cumaya randevu verdi Allahtan arkadaşın tanıdığı varmış çarşambaya çekti randevuyu içim zaten huzursuz iki gün nasıl dayanacam bilmemm inşallah boşuna evham yapıyorumdurrrrr
şimdi anlatın neler oldu dicem kimsede yokk neyse yarın gelince özet geçersiniz artıkk ben fazla oturamıyorumm hatta artık yatmak bile sorunn ama oğluşum için herşeye değer yeterki o iyi olsunn neysee sizler iyisinizdir inşallahhhhh öpüldünüz canlarımmmmmŞenizŞeniz
gülsümümmm iyi oldu dünkü moral bozukluguyla gitmemen, bugün toparlamıs olarak gider, herşeyi konusursun iştekızlar ben dr gittim ama malesef dr yoktu nöbeti varmış yarın gelecekmiş yarın bakacam inşallah.
benimki var dimi seher sende evet var aramıştın kaydirigubbakcemile3 benim tel çoğu kişide var herkes ulaşabilir :kedi:
bende kimsenin teli yok, ayşe, emel ve asiyenin msnleri var sadeceben veririm tabi..msn den yazarım size...
var merve selenın ilk haberini sana didim ya telde
ay hakketen merve yaaaa canım benim dün de demiştin senin dogumgünün bugüüüün, nice yıllara canım benim, eşinle bebişlerinle mutlu mesut inşallah:)
iyi ki varsın
raziş geldi eşi rahatsızmış biraz nazillide kalmışllar şimdi işlerini bitirice topiğe gelicekmiş hepinizi öpüyo
merve senin doğum günün mü bu gün iyiki doğdun mervişşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan:lepi:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?