İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben geldim.evet doktorum yoğudu.bugün gideceğum.sağolin uşaklar.merve iyiki doğdun nice güzek sağlıklı bebişli yıllar canım.ağrılarım çok hafif.

adaşım canım...allah sana bebeğinle ve eşinle güzel sağlıklı huzurlu bi ömür nasip etsin canım...bütün istediklerin gerçek olsun...sevdiklerin hep yanında olsun...dost muhabbetlerin eksik olmasın...iyiki tanımışım seni...yüzünü görmesem de içim sıcacık ısıtan bi arkadaşlığın var...hep böyle kal...

ben geldim.evet doktorum yoğudu.bugün gideceğum.sağolin uşaklar.merve iyiki doğdun nice güzek sağlıklı bebişli yıllar canım.ağrılarım çok hafif.

merve bende ağustosda 28 olcem
sağol canımın içiiiii hep beraberrr..sende hatırlat hee gülsümm kardeşiimm bugün keyfin nası peki şekerim
ilahi çıtırım 28 ne ki daha

kız sen kaçsn bana çıtır dedin kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün gidiyorum anamın kucağına inşallah...eşim işten gelsin akşamüstü çıkıcaz yola..dua edin bana sağ salim gidip geleyim....kuzeyim içimde dursun.. :))))

benim doğum günümde de buna benzer ve/veya daha güzel şeyler demede görüşürz:roflol:

sağol canımın içiiiii hep beraberrr..sende hatırlat hee gülsümm kardeşiimm bugün keyfin nası peki şekerim

kız sen kaçsn bana çıtır dedin kaydirigubbakcemile3

iyiyim sağol canım şükürler olsun.dün müslümcü takınıyodum:roflol:

günaydın kızlaarr

canımm mervecimm iyiki doğdun iyiki varsın nice mutlu senelere bir ömür boyu mutlu ol sağlık yakanı hiç bırakmasın emiii bebişinle eşinle beraber bir ömür...

merviş doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı nice yıllara
nasılsınız kızlar ayşeler mervişim gülsümüm razişim asişim seherim beyzam şebom aylinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…