iyi ağrıların geçmiş gülsüümü şükür
ben geldim.evet doktorum yoğudu.bugün gideceğum.sağolin uşaklar.merve iyiki doğdun nice güzek sağlıklı bebişli yıllar canım.ağrılarım çok hafif.
sağol canımın içiiiii hep beraberrr..sende hatırlat hee gülsümm kardeşiimm bugün keyfin nası peki şekerimmerve bende ağustosda 28 olcem
ilahi çıtırım 28 ne ki daha
adaşım canım...allah sana bebeğinle ve eşinle güzel sağlıklı huzurlu bi ömür nasip etsin canım...bütün istediklerin gerçek olsun...sevdiklerin hep yanında olsun...dost muhabbetlerin eksik olmasın...iyiki tanımışım seni...yüzünü görmesem de içim sıcacık ısıtan bi arkadaşlığın var...hep böyle kal...
sağol canımın içiiiii hep beraberrr..sende hatırlat hee gülsümm kardeşiimm bugün keyfin nası peki şekerim
kız sen kaçsn bana çıtır dedin kaydirigubbakcemile3
benim doğum günümde de buna benzer ve/veya daha güzel şeyler demede görüşürz:roflol:
19 ağustos
güle güle git dön evine canım, anneciğin bakar ne güzel sana:)kızlar bugün gidiyorum anamın kucağına inşallah...eşim işten gelsin akşamüstü çıkıcaz yola..dua edin bana sağ salim gidip geleyim....kuzeyim içimde dursun.. :))))
o gün yine hatırlat hayatım..malum kuzeyim inşallah kollarımda olacak...unuturum falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?