güle güle git dön evine canım, anneciğin bakar ne güzel sana:)
yavru kurdum senle kuzey iyi olun yeter bana.:1hug:
merviş doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı nice yıllara
nasılsınız kızlar ayşeler mervişim gülsümüm razişim asişim seherim beyzam şebom aylinim
günaydın kızlaarr
canımm mervecimm iyiki doğdun iyiki varsın nice mutlu senelere bir ömür boyu mutlu ol sağlık yakanı hiç bırakmasın emiii bebişinle eşinle beraber bir ömür...
nasılsınız kızlar ayşeler mervişim gülsümüm razişim asişim seherim beyzam şebom aylinim
adaşım canım...allah sana bebeğinle ve eşinle güzel sağlıklı huzurlu bi ömür nasip etsin canım...bütün istediklerin gerçek olsun...sevdiklerin hep yanında olsun...dost muhabbetlerin eksik olmasın...iyiki tanımışım seni...yüzünü görmesem de içim sıcacık ısıtan bi arkadaşlığın var...hep böyle kal...
yaaa de mi hamilellikte annelere daha da düşkünleşiyormuş insanamin canım...anneciğimi daha çok özlüyorum hamişş olduğumdan beri mafoldumben
allah razıı olsunn canlarımmmmm benimmmm inşallah nice doğum günlerini hep beraber kutlarızzz.. adaşımm bende seni iiki tanımışşımm cnm iikii hepimiz birbirimizi bulmuşuz burdaa ne mutluu bizeee allah bozmasınnn :lepi:
yaaa de mi hamilellikte annelere daha da düşkünleşiyormuş insan
merve sana zahmet listeyi güncellermisin.ayrıca beni silya boşuna yer işgal ediyorum.mafoldumben artık ayda iki kez regl olandan bebekmi beklenir.koçişin dediği gibi iyice dikiş tutturmaz oldu benim şeyyy.
manyaksın kızım sen :roflol: öldürcen beni...
merhaba kızlar nasılsınız bakim ben biraz daha iyiyim evi düzelttikçe dinleniyorum dağınıkken rahat olamıyorum çünkü.
Mervecim sanırım doğumgünün bugün Allah ım bebeğinle eşinle nice yılları beraber geçirmeyi nasip etsin. Sağlığınız ve huzurunuz ve paranız bol olsun cnm benim.
gül gül oohh yarasın oğluşunda gülerek doğar inşallah.
merhaba kızlar nasılsınız bakim ben biraz daha iyiyim evi düzelttikçe dinleniyorum dağınıkken rahat olamıyorum çünkü.
Mervecim sanırım doğumgünün bugün Allah ım bebeğinle eşinle nice yılları beraber geçirmeyi nasip etsin. Sağlığınız ve huzurunuz ve paranız bol olsun cnm benim.
inşallah canım...seninki kesin öyle doğar valla...
merhaba asiyecim...evdemisin?izin alabildin mi?
kızlar ben kahvaltı yapıcam..sonrada eşya toparlarım biraz...gene gelirim...
yok mervecim çalışıyorum 1 gün izin verdiler o da çarşamba günü yani yarın cnm yeter bana ctesi de çalışmıyorum çünkü
gülsümcüm bol paraları da olsunda rahat rahat büyütsünler bebeişlerini diye dedim cnm ben. Bu arada dileklerin için sağol cnm ama çalışma yapamıyoruz maalesef eşim cuma akşamı elini kesmiş işyerinde nerdeyse parmağı kopuyormuş eli sarılı ve su değmemesi lazımmış o yüzden duş alıyo mesela bandajın yanlarını da siliyo o yüzden çalışmalara ara verdik cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?