İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlaarr

canımm mervecimm iyiki doğdun iyiki varsın nice mutlu senelere bir ömür boyu mutlu ol sağlık yakanı hiç bırakmasın emiii bebişinle eşinle beraber bir ömür...

merviş doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı nice yıllara
nasılsınız kızlar ayşeler mervişim gülsümüm razişim asişim seherim beyzam şebom aylinim

allah razıı olsunn canlarımmmmm benimmmm inşallah nice doğum günlerini hep beraber kutlarızzz.. adaşımm bende seni iiki tanımışşımm cnm iikii hepimiz birbirimizi bulmuşuz burdaa ne mutluu bizeee allah bozmasınnn :lepi:

merve sana zahmet listeyi güncellermisin.ayrıca beni silya boşuna yer işgal ediyorum.mafoldumben artık ayda iki kez regl olandan bebekmi beklenir.koçişin dediği gibi iyice dikiş tutturmaz oldu benim şeyyy.

aminn canım...allah bozmasın...

yaaa de mi hamilellikte annelere daha da düşkünleşiyormuş insan

evet ayşecim...geçen busa dönüşü 2 ay önce kendime gelemedim bi kaç gün valla...hep ağlayasım vardı mafoldumben

merve sana zahmet listeyi güncellermisin.ayrıca beni silya boşuna yer işgal ediyorum.mafoldumben artık ayda iki kez regl olandan bebekmi beklenir.koçişin dediği gibi iyice dikiş tutturmaz oldu benim şeyyy.

manyaksın kızım sen :roflol: öldürcen beni...

merhaba kızlar nasılsınız bakim ben biraz daha iyiyim evi düzelttikçe dinleniyorum dağınıkken rahat olamıyorum çünkü.
Mervecim sanırım doğumgünün bugün Allah ım bebeğinle eşinle nice yılları beraber geçirmeyi nasip etsin. Sağlığınız ve huzurunuz ve paranız bol olsun cnm benim.

asiş ne kadar maddiyatçısın kızın doğum gününde bile parayı unutmadın:roflol: canım evinde eşinle bebişli göbişinle güle güle otur inşallah.bu arada çalışmalarıda aksatma.

gül gül oohh yarasın oğluşunda gülerek doğar inşallah.

inşallah canım...seninki kesin öyle doğar valla...

merhaba asiyecim...evdemisin?izin alabildin mi?

kızlar ben kahvaltı yapıcam..sonrada eşya toparlarım biraz...gene gelirim...

inşallah canım...seninki kesin öyle doğar valla...

merhaba asiyecim...evdemisin?izin alabildin mi?

kızlar ben kahvaltı yapıcam..sonrada eşya toparlarım biraz...gene gelirim...

o gülerek doğarda ben nasıl doğururum allah bilir:roflol: afiyet olsun canım.(allahım çok yemek nasıl bir duygu acaba özellikle hamişken çok yemek nasıl bişey).:roflol::roflol: kolay gelsin canım

yok mervecim çalışıyorum 1 gün izin verdiler o da çarşamba günü yani yarın cnm yeter bana ctesi de çalışmıyorum çünkü

gülsümcüm bol paraları da olsunda rahat rahat büyütsünler bebeişlerini diye dedim cnm ben. Bu arada dileklerin için sağol cnm ama çalışma yapamıyoruz maalesef eşim cuma akşamı elini kesmiş işyerinde nerdeyse parmağı kopuyormuş eli sarılı ve su değmemesi lazımmış o yüzden duş alıyo mesela bandajın yanlarını da siliyo o yüzden çalışmalara ara verdik cnm

one munıt one munıt lmaz:lmaz: yaa oraya su değdirmesin mest etsede olur.bunca şey boşamı gitsin.:gitme: geçmiş olsun.

eh be asişim sizinde başınıza gelmeyen kalmadı senın yumoşlar çatladığından beri

Valla öle sehercim hep eşimin yüzünden taşınma işini öne almasa olmayacaktı ama ne yapalım kısmet böleymiş
Gülsümcüm 2. günde bir pansuman yapılıyo eline o yüzden ben dokunmuyorum geçen hafta ben onun peşinden koştum önemsemedi şimdi o koşuyo ben parmağın yaralı su değmemesi lazım kusura bakma diyorum :umursamaz:

günaydın kızlar nasılsınız biliyorum sizi habersiz bıraktım ama haftasonu tam bir yorgunluktu bizim için cuma günü akşam nazilliye gittik bebek görmeye ertesi gün köye gittik buğday vardı bahçede ilk defa buğday biçtim daha doğrusu biçtirmiştik ama yapan baştansavma yaptığı için kalanları temizledik sabah altı buçukta gittik ama hava yine sıcaktık öldük yani sonra tekrar eve geldik burda sünnet vardı sünnetten sonra tekrar köye döndük derken benim kociş hem güneşten hemde mevlüt yemeğinden de sanırım rahatsızlandı dün sabah acile gittik bir serum taktılar şimdi iyi allaha şükür ilaç kullanıyor
mervecim ikili testinin iyi çıkmasına çok sevindim canım sonuna kadar böyle devam eder inşallah canım İYİ Kİ DOĞDUN BİTANEM nice güzel senelere bebişinle eşinle sevdiklerinle sağlıklı huzurlu geçir canım a.s.
ayşecim inşallah sincapı bulmuşsunuzdur ankaraya gitmeden güzel haberi verirsin:CüvCüv:
gülsümcüm kayınvalidenin gönlünü almana çok sevindim bitanem şu kart biraz daha bekleseydi ilaç bitince gelse olmazmıydı neyse bunda da vardır bir hayır güzelim sıkma canını:1hug:
merve 2 kuzeyin annesi denizin keyfini çıkar yoksa bu yaz başka yok deniz keyfi kuzeye bakacaksın artıkŞenizhayırlı yolculuk canım allaha emanet olun dikkat edin:a015:
sinemcim hadi bakalım şu meşhur sincabı kim bulacak önce canımkaydirigubbakcemile3
asiyecim yeni evin hayırlı olsun inşallah bebişinde sizinle evinize taşınıyordur bitanem allah güzel günler de oturtmayı nasip etsin bebişinle sevdiklerinlea.s.
seherim geçmiş olsun inşallah şu kanama geçer artık dr normal dedi ise normaldir canım selenimizi çok öp benim içinŞeniz fotolar çok tatlıydı maşallah
aslıcım gelmiş nasılsın canım allah nazarlardan saklasın mehmetcanımızı çok tatlı olmuş allaha emanet
emelcim sarı papatyana kardeş mi gelecek yoksa :lepi: hayırlısı olsun daha erken ama olduysa yapcek bişey yok heşgelir sefa getirir dimi:CüvCüv:
beyzacım iyi olmana çok sevindim bitanem bebişin artık seninle olacak annesi bırakmayacak seni allahın izniyle
alperenin annesi ayşem canım sıkma canını alperenimiz iyidir güzelim sonuçlarıda iyi çıkacak kucağına alacaksın oğluşunu
bende kimsenin telefonu olmadığı için haber veremedim:sinifsinif:
bu arada kızlar biz daha hiç başlamadık çalışmalara:kedi: artık bugün akşama inşallah :kedi:kocişi ikna ettim gibi temmuzda gidecek dr:jeyyar: allahın izniyle
unuttuklarım varsa affola sanırım aylin emel pınar badegül şebbo uğramadılar bekliyoruz onlarızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…