İnatla bir gün ANNE olacağım !

anlıyorum senide güzelim ben şu büyüyüp çatlayan yumurtalara acıyorum.ya bunca zahmet sıkıntı ettin gittin geldin doktora açıp gösteriyoz töbe töbe belki bu ay son olurdu.yinede yapma be güzelim çalışın parmağınıda ıslatmasın mesh etsin.

razişim hoşgeldin tekrar çok geçmiş olsun.evetya kart beklesede ilaç bitince gelseydi bize göre iyi olurdu ama dediğin gibi bunda da bir hayır gizlemiştir rabbim.

razişim hoşgeldin canım, çoook geçmiş olsun kuzuuuuu
kızlar benim işler bayağı bi yogun, pek ugrayamam heralde, öptüm hepinizi:)

sağol razişim benim geçecek inşallah hoşgeldin bu arada razişim merak etmiştik seni yorucu bi haftasonu geçirmişsin cnm

Gülsümcüm yumurtalar haftaiçi çatlamış doktor çalışmalara devam demedi zaten bide geçen hafta eşime yalvardımm o kadar iğne yedim etme dedim dinlemedi beni tutturdu bu hafta taşıncaz diye bende dedim bu ay son o zaman uğraşmayacağım bebek için ben yoruluyorum senin umrunda değil madem dedim bu hafta o koşuyo ama geçti artık

slm razişim nasılsın canım asiş kız çalış boşa gitmesin bişe olmaz değirmezsiniz suya geçmiş olsun canım
kızlar yaa ben çok acıktım

sehercim zaten öle bi durum varsa kesinlikle sadece benim çabamla olacak oradan buradan araştırıp araştırıp eşime bişeyler yedirdim 6 tane hormon iğnesi yedim yapmadığım kalmadı bi tek parende atmadım ben diyorum bebek olursa sadece benim ürünüm olacak babası sadece arada yardımcı olmuş olacak o kadar

selammm kızlar.....umarım herkes iyidir..
Raziyecim eşine geçmiş olsun..doktora gitme kararınada ayrıca sevindim..
Merveee mutlu yıllar.... ıyiki doğrun gördünmü bak 28 inde anne adayı oldun :))))
Ayşe ara sen sincabı bulacaksın ben eminim :))
Gülsümcüm sen regli oldun sanırım.. hayırlısı olsun canım..
Asiye umarım bebeğin senınledir..
Sehercim sanada geçmiş olsun..Selen nasıl ?
Ayşee sen ne yaptın canım doktoru? Geçmişi okumadım da :))
Aslı gelmiş maaşllahh oğluşuna canım ...
Emel Yiğit e kız kardeşmi geliyor yoksa hadi gel bize haber versene...
Beyzacım sen nasılsın.. Sanada geçmiş olsun..
Sinem çalışmalara başlamışsın hadi temmuzda patlama olsun inşallahhh
Pınarrr nerdesin..
Sinem sende yoksun..
Şebo yu zaten sormuyorum.. malum işleri hala yoğun sanırım..
unuttuğum varsa gözüme sokmadan parmak kaldırsın :))))))))))))

asiyem benimde öle
ne bulduysam yedirdim kocişe adam bişeyde alıp yada araştırıp geip bunu yapalım demedi kiÇok üzgünüm çoook
ama ameliyat için elini hızlandırmasını söledim kızdım:mymeka: ne zaman yapacan diye söz verdi temmuzda dr gidecek :jeyyar:

emel hoşgeldin canım evet alesef ben gene sukoyverdim.koçiş dedi zaten senin dikişler tutmaz oldu.

emelcim hoşgeldin canım sağolasın allah razı olsun bende çok sevindim inşallah bu defa aksilik çıkmadan olacak şu ameliyatını
evet asiyecim bende hiç anlamıyorum hem istyor hem bişi yapmıyor istmeyle olmuyor dedim seni sınava çalışma allah isterse kazanırım de olurmu dedim sen çalış elinden geleni yap sonra tevekkül allahtan demi ama

diii canım diiiii.

amiiin canımm çoook sağoll inşalllahhh.asiyecim ya eşine çoook geçmiş olsun cnm benim çook üzüldüm ama genede hazır yumuş varken kaçırmasanızz:Saruboceq:
asiş ne kadar maddiyatçısın kızın doğum gününde bile parayı unutmadın:roflol: canım evinde eşinle bebişli göbişinle güle güle otur inşallah.bu arada çalışmalarıda aksatma.
hehehe bende amin dedim ee lazım paraaa

amanın kız noluoo kocaalarınıza ii bakamıyosunuz heee klava: ayşeden ödünç aldım oklavayı delikafadulden çook geçmiş olsunn

teyzemmmmm sağolasınnnnnn canımm benimmm inş seneye seninde bebişler de gelirrr hep beraber kutlarızz opuyorumnanaktan

merve yazdım ama okumadın herhal.canım listeden beni şimdilik sil canım boşuna yer işgal etmeyim.ayda iki kez regl olan benden bebek beklenmez.

ya mervecim bişey sorcam ben geçen perşembe çatlama iğnesi oldum 10. günde doktora gittim ctesi 2 side çatlamış bekleyeceğiz adet gecikmeni dedi benim genede çalışmam işe yararmıki sonuçta ne zaman çatladı kimbilir bizim yumoş normalde iğneden sonra 3 gün içinde çatlıyo diye biliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…