Valla öle sehercim hep eşimin yüzünden taşınma işini öne almasa olmayacaktı ama ne yapalım kısmet böleymiş
Gülsümcüm 2. günde bir pansuman yapılıyo eline o yüzden ben dokunmuyorum geçen hafta ben onun peşinden koştum önemsemedi şimdi o koşuyo ben parmağın yaralı su değmemesi lazım kusura bakma diyorum :umursamaz:
saolasın gülsümcüm bakalım benim kocişte keçiboynuzunu içiyor ya faydası olur inşallah bu ay
emelcim hoşgeldin canım sağolasın allah razı olsun bende çok sevindim inşallah bu defa aksilik çıkmadan olacak şu ameliyatını
evet asiyecim bende hiç anlamıyorum hem istyor hem bişi yapmıyor istmeyle olmuyor dedim seni sınava çalışma allah isterse kazanırım de olurmu dedim sen çalış elinden geleni yap sonra tevekkül allahtan demi ama
amiiin canımm çoook sağoll inşalllahhh.asiyecim ya eşine çoook geçmiş olsun cnm benim çook üzüldüm ama genede hazır yumuş varken kaçırmasanızz:Saruboceq:merhaba kızlar nasılsınız bakim ben biraz daha iyiyim evi düzelttikçe dinleniyorum dağınıkken rahat olamıyorum çünkü.
Mervecim sanırım doğumgünün bugün Allah ım bebeğinle eşinle nice yılları beraber geçirmeyi nasip etsin. Sağlığınız ve huzurunuz ve paranız bol olsun cnm benim.
hehehe bende amin dedim ee lazım paraaaasiş ne kadar maddiyatçısın kızın doğum gününde bile parayı unutmadın:roflol: canım evinde eşinle bebişli göbişinle güle güle otur inşallah.bu arada çalışmalarıda aksatma.
amanın kız noluoo kocaalarınıza ii bakamıyosunuz heeegünaydın kızlar nasılsınız biliyorum sizi habersiz bıraktım ama haftasonu tam bir yorgunluktu bizim için cuma günü akşam nazilliye gittik bebek görmeye ertesi gün köye gittik buğday vardı bahçede ilk defa buğday biçtim daha doğrusu biçtirmiştik ama yapan baştansavma yaptığı için kalanları temizledik sabah altı buçukta gittik ama hava yine sıcaktık öldük yani sonra tekrar eve geldik burda sünnet vardı sünnetten sonra tekrar köye döndük derken benim kociş hem güneşten hemde mevlüt yemeğinden de sanırım rahatsızlandı dün sabah acile gittik bir serum taktılar şimdi iyi allaha şükür ilaç kullanıyor
mervecim ikili testinin iyi çıkmasına çok sevindim canım sonuna kadar böyle devam eder inşallah canım İYİ Kİ DOĞDUN BİTANEM nice güzel senelere bebişinle eşinle sevdiklerinle sağlıklı huzurlu geçir canım a.s.
a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?