:lepi:kaydirigubbakcemile3Listeden silinmek yok Gülsümmmm...(( Sen 2-3 ydır listedesin biz 1,5 aydır o listedeyız ama gıkımız cıkmadı :)))))))))))))
sağol canımm inşallahh darısı sizin başınızaaa:1hug:ayşecim az kaldı gülüm alperenin gelmesine...o kadar bekledin de 2 gün mü bekleyemicen...dopleride güzel çıkacak kuzunun..takma kafana öyle....allah hayırlısıyla ikinizi birbirinize kavuştursun...
canımmmmmma.s.haydi bakalım adaşım inşallah dopler de güzel cıkacak, canım benim, alperencik sağlıklıca ce ee diycek annesine, takma kafanıa.s.
güle güle git gel canımm hayırla inşallahhhhhhh gidince bizim yerimizede öp annenin eliniii hamileyken daha bir değerleri artıyo dimiii hele benn yanımda hep annem vardı hatırlarsanızz onun hakkını nasıl öderim bilmem yaaa Allah onları başımızdan eksik etmesinnnn:Saruboceq::Saruboceq:kızlar bugün gidiyorum anamın kucağına inşallah...eşim işten gelsin akşamüstü çıkıcaz yola..dua edin bana sağ salim gidip geleyim....kuzeyim içimde dursun.. :))))
öncelikle çokkk geçmiş olsunnn vede güle güle oturun evinizdeee bebiş sesleriyle uyanın hatta hiç uyuyamayın inşallahhhhh:1hug:Valla öle sehercim hep eşimin yüzünden taşınma işini öne almasa olmayacaktı ama ne yapalım kısmet böleymiş
Gülsümcüm 2. günde bir pansuman yapılıyo eline o yüzden ben dokunmuyorum geçen hafta ben onun peşinden koştum önemsemedi şimdi o koşuyo ben parmağın yaralı su değmemesi lazım kusura bakma diyorum :umursamaz:
sağol canımmm inşallahhhh:1hug:alperenin annesi ayşem canım sıkma canını alperenimiz iyidir güzelim sonuçlarıda iyi çıkacak kucağına alacaksın oğluşunu
nts normall doppler yarına kaldıııııııııAyşee sen ne yaptın canım doktoru? Geçmişi okumadım da :))
selamlar hepinize güzelleropuyorumnanaktan
bikaç gündür giremedim, haberler var mı?
beyzayı çok merak ettim, ondan haber var mı? güzel haberler verin inşallah:Saruboceq:
inşallahhh canımmmmmmm Rabbim hepimize nasip etsinnn hayırlısıylaaaaaaa:1hug:hoşgeldin ayşecim saolasın alperen gelecek artık hayırlısıyla sende fotolarını koyacaksın topiğimize
ayşe hoşgeldin.canım ben kist için ilaç kullanıyordumya o ilaç bitmeden regl oldum o yüzden dr gitmem lazım.
canımmmmmmmmmmmmmm benimmm doğum günü kutlamam da süper olmuşş eline sağlık nerden buluyosun valla süper çok beğendimmm opuyorumnanaktan teşekkür ederim
gülsümm okudum anacım okudum da sende rahelden aldın dimi cevabını .. ikiz beben olcak ondan yavru sincappplarrrr silmekte neymişşmerve yazdım ama okumadın herhal.canım listeden beni şimdilik sil canım boşuna yer işgal etmeyim.ayda iki kez regl olan benden bebek beklenmez.
cannımm evet aslında haklısın 10. günden sonra ki günleri iyi değerlendirdiysen şimdi kaçıncı gündesin bilmiyorum ama en fazla çatlayınca yumurta 12-24 saat yaşıyor 3gün demeside doktorun sağlam olsun diyedir. yani o süreyi geçtiysen aslında anlamı olmaz ama belli mi olur rabbimin işi bi bakmışsın bitane daha olmuş yumuş oda geç çatlamış falan ondan hiç bırakmamak iidir ama napcan durum el vermiyosan bişi diyemeyiz.ya mervecim bişey sorcam ben geçen perşembe çatlama iğnesi oldum 10. günde doktora gittim ctesi 2 side çatlamış bekleyeceğiz adet gecikmeni dedi benim genede çalışmam işe yararmıki sonuçta ne zaman çatladı kimbilir bizim yumoş normalde iğneden sonra 3 gün içinde çatlıyo diye biliorum
oh çok şükürkaydirigubbakcemile5hoşgeldin canım.haberler iyi şükür.beyza iyiyimiş dinleniyomuş.kanaması azalmış sanırım.ben ilaç bitmeden regl oldum.bgün doktora gidicem.mervenin bugün doğum günü.asiş çalışmamış.ayşe sicapı bulacak bu gidişle.raziş de daha başlamamış çalışmalara.
hoşbulduk ayşem,napim artık velede rüşvet teklif ediyozşakkıdıinşallahhh canımmmmmmm Rabbim hepimize nasip etsinnn hayırlısıylaaaaaaa:1hug:
haydaaa neydi kız kullandığın ilaçççCADIARZUönemli bişi değildir inşallah canımmm:1hug:
aylinimmm hoşgelmişsinn bu arada çizelgene bittim kız ne o nerdesin velet alacam kornet vss:roflol::roflol::roflol::roflol:
beyzam iyidir inşallah yatıyorsa gelemez kendimden biliyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?