İnatla bir gün ANNE olacağım !

Listeden silinmek yok Gülsümmmm...(( Sen 2-3 ydır listedesin biz 1,5 aydır o listedeyız ama gıkımız cıkmadı :)))))))))))))

Pardon yaa biz 1,5 yıldır o listedeyiz diyecektim.. Neyse anladınız siz :))))))))))
Bu arada herkese teşekkür ederim ...HOŞBULDUM:::

kızlar ben sizi okuyom ama fazl katılamıyom selen bu gun mızmız gaz yuzunden gene

sehercim allah kolaylık versin canım selen abla oldu artık mızmızlanmasın artık öpüyorm onu
herkese afiyet olsun

ayşecim az kaldı gülüm alperenin gelmesine...o kadar bekledin de 2 gün mü bekleyemicen...dopleride güzel çıkacak kuzunun..takma kafana öyle....allah hayırlısıyla ikinizi birbirinize kavuştursun...
sağol canımm inşallahh darısı sizin başınızaaa:1hug:

haydi bakalım adaşım inşallah dopler de güzel cıkacak, canım benim, alperencik sağlıklıca ce ee diycek annesine, takma kafanıa.s.
canımmmmmma.s.
kızlar bugün gidiyorum anamın kucağına inşallah...eşim işten gelsin akşamüstü çıkıcaz yola..dua edin bana sağ salim gidip geleyim....kuzeyim içimde dursun.. :))))
güle güle git gel canımm hayırla inşallahhhhhhh gidince bizim yerimizede öp annenin eliniii hamileyken daha bir değerleri artıyo dimiii hele benn yanımda hep annem vardı hatırlarsanızz onun hakkını nasıl öderim bilmem yaaa Allah onları başımızdan eksik etmesinnnn:Saruboceq::Saruboceq:
öncelikle çokkk geçmiş olsunnn vede güle güle oturun evinizdeee bebiş sesleriyle uyanın hatta hiç uyuyamayın inşallahhhhh:1hug:
sonacımaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:-haketmiş ammaaaaklava:klava:-
alperenin annesi ayşem canım sıkma canını alperenimiz iyidir güzelim sonuçlarıda iyi çıkacak kucağına alacaksın oğluşunu
sağol canımmm inşallahhhh:1hug:
geçmiş olsun bu aradaaaa
Ayşee sen ne yaptın canım doktoru? Geçmişi okumadım da :))
nts normall doppler yarına kaldııııııııı
dün geçmişe bakamadımm kimsede özet geçmemişşşşşşşklava:klava:
gülsümmm niye gitçektinn doktoraa bide rahelim demiş zaten ne silinmesiii o listeden ancak bizi unutup hiç gelmeyenler silinirrrrrklava:klava:
aslım gelmiş anladığım kadarıyla iyilerdir inşallahhhhh
bide nazmiyem gelseydi yaaa
topik ahalisiiiiiii öpüldünüz anacımm mucukkksss mucukkssssŞenizŞeniz

mervemmm unuttum sandın dimiiiiiiiiiii

sağlıkla huzurla tüm sevdiklerinle geçireceğin nice nice yıllaraa canımm hep mutlu olasın inşallahhhhhhhh:1hug:

hoşgeldin ayşecim saolasın alperen gelecek artık hayırlısıyla sende fotolarını koyacaksın topiğimize

ayşe hoşgeldin.canım ben kist için ilaç kullanıyordumya o ilaç bitmeden regl oldum o yüzden dr gitmem lazım.

selamlar hepinize güzelleropuyorumnanaktan
bikaç gündür giremedim, haberler var mı?
beyzayı çok merak ettim, ondan haber var mı? güzel haberler verin inşallah:Saruboceq:

selamlar hepinize güzelleropuyorumnanaktan
bikaç gündür giremedim, haberler var mı?
beyzayı çok merak ettim, ondan haber var mı? güzel haberler verin inşallah:Saruboceq:

hoşgeldin canım.haberler iyi şükür.beyza iyiyimiş dinleniyomuş.kanaması azalmış sanırım.ben ilaç bitmeden regl oldum.bgün doktora gidicem.mervenin bugün doğum günü.asiş çalışmamış.ayşe sicapı bulacak bu gidişle.raziş de daha başlamamış çalışmalara.

hoşgeldin ayşecim saolasın alperen gelecek artık hayırlısıyla sende fotolarını koyacaksın topiğimize
inşallahhh canımmmmmmm Rabbim hepimize nasip etsinnn hayırlısıylaaaaaaa:1hug:
ayşe hoşgeldin.canım ben kist için ilaç kullanıyordumya o ilaç bitmeden regl oldum o yüzden dr gitmem lazım.

haydaaa neydi kız kullandığın ilaçççCADIARZUönemli bişi değildir inşallah canımmm:1hug:
aylinimmm hoşgelmişsinn bu arada çizelgene bittim kız ne o nerdesin velet alacam kornet vss:roflol::roflol::roflol::roflol:
beyzam iyidir inşallah yatıyorsa gelemez kendimden biliyommm

mervemmm unuttum sandın dimiiiiiiiiiii

sağlıkla huzurla tüm sevdiklerinle geçireceğin nice nice yıllaraa canımm hep mutlu olasın inşallahhhhhhhh:1hug:
canımmmmmmmmmmmmmm benimmm doğum günü kutlamam da süper olmuşş eline sağlık nerden buluyosun valla süper çok beğendimmm opuyorumnanaktan teşekkür ederim
merve yazdım ama okumadın herhal.canım listeden beni şimdilik sil canım boşuna yer işgal etmeyim.ayda iki kez regl olan benden bebek beklenmez.
gülsümm okudum anacım okudum da sende rahelden aldın dimi cevabını .. ikiz beben olcak ondan yavru sincappplarrrr silmekte neymişş
cannımm evet aslında haklısın 10. günden sonra ki günleri iyi değerlendirdiysen şimdi kaçıncı gündesin bilmiyorum ama en fazla çatlayınca yumurta 12-24 saat yaşıyor 3gün demeside doktorun sağlam olsun diyedir. yani o süreyi geçtiysen aslında anlamı olmaz ama belli mi olur rabbimin işi bi bakmışsın bitane daha olmuş yumuş oda geç çatlamış falan ondan hiç bırakmamak iidir ama napcan durum el vermiyosan bişi diyemeyiz.

oh çok şükürkaydirigubbakcemile5
sen yine mi bitiremedin ilacı gülsümcüm,canı m hayırlısı...bakalım dr. ne dicek..
hangi merve?
asiş niye yaaa
ayşe garantiiikaydirigubbakcemile2 inşallah yanii

hoşbulduk ayşem,napim artık velede rüşvet teklif ediyozşakkıdı

MERVEEEE
iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğduuuuun merveeeeee
canım nice sağlıklı mutlu ve eşinle,bebişlerinle yeni yaşların olsun,ve tüm sevdiklerinle, e haliyle bizimle deeea.s.

ayşe aylin hoş geldiniz anacım
ayşe gulsum senin oklavanın tadına bakmak istiyomuş canım ondan konuşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…