İnatla bir gün ANNE olacağım !

napıyosun??:uhm:
geçmişe bakmaya korkuyorum,bi başlarsam akşama kadar geri dönemeyebilirim diye ama böyle de pek bi yabancı kaldım konulara yafisfisfis

ya canım ben regl oldumya diyorum ayda iki kez regl olandan bebek beklenmez beni ilacı içip bitirene kadar listeden silin beni.kızlarda olmaz diyo bende ondan dedim boşuna yer kaplıyorum.

kızlar hamilelikteki akıntı nasıl oluyo,ne zaman başlıyo?
bi de kasık ağrıları,neye benziyo ve ne zaman oluyo?

ya canım ben regl oldumya diyorum ayda iki kez regl olandan bebek beklenmez beni ilacı içip bitirene kadar listeden silin beni.kızlarda olmaz diyo bende ondan dedim boşuna yer kaplıyorum.

aşkolsun gülsüm ya, Allahtan başka kimse bilemez ne zaman bebeğimiz olacağını, ayrıca Allahtan ümit kesilir mi? bence de olmaz! listeden çıkmak da ne demek?
hem dr.bu ilacı kullanırken hamile kalabileceğini sölemedi mi??
belki de kistini attın sen,ilaca gerek kalmadı dicek dr...

MERVEEEE
iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğduuuuun merveeeeee
canım nice sağlıklı mutlu ve eşinle,bebişlerinle yeni yaşların olsun,ve tüm sevdiklerinle, e haliyle bizimle deeea.s.
canımmmm amiiiiinnnn inşallah yarabbim hepinizin minnoşlarıylaaa geçirelim doğum günlerimizi hihoyyyt
kızlar hamilelikteki akıntı nasıl oluyo,ne zaman başlıyo?
bi de kasık ağrıları,neye benziyo ve ne zaman oluyo?

valla gülümm kasık ağrısı adet zamanından başladı ama akıntı desen öle artma olmadı normal adetten sonraki gelen akıntımın çokluğunda :jeyyar: sen nealemdesin ama sen bana bakma kimindede çok çoğalıo hemen göğüs kararıo bende isee öle abartı bişi hiç olmadı

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... aylint
28 haziran......asiş
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
12 temmuz ....zeytin1007
17 temmuz... raziş
.................... alabama
.................. ...rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

valla tospa öksürdü gece boyunca şimdide mızıldanıyo onun harici iyi aylincim
bendede akıntı arttı ve aynı adet olcakmış gibi sancım vardı canım gögüsler acıyodu bide göbekte çizgi karamıştı hafif

tabiki allahtan umudumu kesmedim.kistimi atttım belkide.ama dr bana ilaca baştan başla dicek ve ben 21 gün daha beklicem ondan dedim ama sağolun hepinizi seviyorum.

Son düzenleme:

oy kıyamam,niye öksürdü,soğuk mu aldı yoksa, çok geçmiş olsun canım,şimdi iyi di mi fındık?

aylincim sanada az kaldı şekercim anlat bakalım ne alemdesin buayı nası geçirdin değerlendirmen iyi miydi?

ateşi falan yok iştahıda iyi ishalde değil akşam öksürdü ama şimdi öksürüğü yok o kadar sadece mızırdanıp duruyo sabahtan beri ne istediğini bilmiyo uyku var dalamıyo tam yarım saate kalkıyo akşama kadar gidicek kesin böyle

aminnn
canım ya ben de ne alemdeyim bilmiyorumki
bir iki gündür aynı yumurtlama dönemindeki gibi akıntım var, sürekli falan değil ama arada geliyo ve aynı dediğim gibi...
bi de kasıklarımda ağrı oluyo bazen, bazen batmaya benziyo bazen kistim falan varmış gibi çok nadiren de adet olacakmışım gibi...
ama ben çok ümitlenmekten korkuyorum,ne belirtiler gecikmeler fos çıkıyo..
tabiki allahtan umudumu kesmedim.kistimi atttım belkide.ama dr bana ilaca baştan başla dicek ve ben 21 gün daha beklicem ondan dedim ama sağolun hepinizi seviyorum.
o ilaç kist için değil miydi,ben mi yanlış hatırlıyorum?
selenın bu gun ellerini açtım ikimizide tırmalıyoyav kapasammı gene acaba
elleri açmak tavsiye ediliyo ama bu huysuz ve tatlı tosbalar için de geçerli mi bilememyerimseniben

tek başına msn napıyosun sehercim kaynanan gelio mu? nekadar zorlukla büyüyo yaa annelik zoor

yok canım kaynanam gelmıo ama annem gelse damlıyo çocuğu bakmaya dıe alıyo kucana kımseye vermıyo bız kızcemle yanlızız şimdi

aylincim sanada az kaldı şekercim anlat bakalım ne alemdesin buayı nası geçirdin değerlendirmen iyi miydi?
canım sızı yüzünden verimli dönemimi verimsiz geçirdim ama hiç çalışmamış da diiliz tabi:kedi: tek seferden de oluyo olacaksa biliyosun...ama ümitli diilim
canım ya,iyi olsun da...
sana da kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…