evet kist içindi.artık bakacam ne yapacak bana ercancım.kaydirigubbakcemile3
inşallah kist gitmiştir de bi daha vermez bu ilacı
ay kızlar kocam bugün maça çağırıyolar gitmicem çocuk yalvarıyo dedi bende sen bilirsin gidersen bebek olmaz gitmezsen olur diyorum kötükedihüso evde tek başıma bırakıp gidiyo zaten göremiyorum doğru düzgün bide yoruluyo zaten maçtan gelince eğer giderse beklicem 2 kere o yorgunlukla sincap aratmazsam onalmaz utangac:-tatlicadiarzu-kötükedihüso
ay kızlar kocam bugün maça çağırıyolar gitmicem çocuk yalvarıyo dedi bende sen bilirsin gidersen bebek olmaz gitmezsen olur diyorum kötükedihüso evde tek başıma bırakıp gidiyo zaten göremiyorum doğru düzgün bide yoruluyo zaten maçtan gelince eğer giderse beklicem 2 kere o yorgunlukla sincap aratmazsam onalmaz utangac:-tatlicadiarzu-kötükedihüso
slm aylin nasılsın canım adetine az kalmış hayırlısı olsun bakalım
seher nasılsın canım merviş gülsüm öpüldünüz
ay inş. aylinim canım yaaaaa
valla hemde ne kıskanc gulsum koyde burnumdan getirdi resmen bıde hastalanınca laf yedim hastalancak zamanımı buldun dıe bebek gezdırme gıttık kımse sevemedi
arat kız sinem hakediyo sizinkiler bu ne maç sevdası
bu hafta sonuna kadar kartı yemezsem belli olur sanırımdelikafadulden
bi de çokk hafiiif başım dönüyo nadiren de olsa
yaf ben hamile miyim yoksaa:1shok:
böyle sayınca:1shok::roflol:
ömercan kim:uhm:valla seher çook fena seninki.benimkide şimdiden diyo kız olursa bebeğiniz adını ayşegül koyacakmış tabi ben arsız atıldım hemen o ismi hiç sevmem kızımızın ismi hazır dimi ömercan diyorum.tabi ömercanımda evet anne o ismi bende sevmem bizim koyacağımız daha güzel diyo.:roflol:
ömercan kim:uhm:
valla zor kıskançlık çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?