İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay kızlar kocam bugün maça çağırıyolar gitmicem çocuk yalvarıyo dedi bende sen bilirsin gidersen bebek olmaz gitmezsen olur diyorum kötükedihüso evde tek başıma bırakıp gidiyo zaten göremiyorum doğru düzgün bide yoruluyo zaten maçtan gelince eğer giderse beklicem 2 kere o yorgunlukla sincap aratmazsam ona lmazutangac:-tatlicadiarzu-kötükedihüso

ay işte böyle tam yumoş zamanlarında maça gidiyo hışı çıkıyo sonra icraat yok giderse yapacağı biliyom ben 2x sincap kötükedihüso sengözlerimebaksanab

helal! arkandayım sinemcim vereliniortak

çok hastayım de.yat evde.o gelene kadar.maç saati geçincede kalk turp gibiyim de.:roflol:

slm aylin nasılsın canım adetine az kalmış hayırlısı olsun bakalım
seher nasılsın canım merviş gülsüm öpüldünüz

valla hemde ne kıskanc gulsum koyde burnumdan getirdi resmen bıde hastalanınca laf yedim hastalancak zamanımı buldun dıe bebek gezdırme gıttık kımse sevemedi

arat kız sinem hakediyo sizinkiler bu ne maç sevdası

kızlar onu unuttum,bi de uykum var benim çok
sabahları zor uyanıyorum,gün içinde de uykum oluyo...

ya evde tek başıma korkuyorum diyodum inanmıyodu bana
belki korkudan olmuyo dedim çocuk gözümün önünde bişeler geçiyo tek oldum mu çünkü sanki biri takip ediyo

valla seher çook fena seninki.benimkide şimdiden diyo kız olursa bebeğiniz adını ayşegül koyacakmış tabi ben arsız atıldım hemen o ismi hiç sevmem kızımızın ismi hazır dimi ömercan diyorum.tabi ömercanımda evet anne o ismi bende sevmem bizim koyacağımız daha güzel diyo.:roflol:

ama ne çok aldandık,ne belirtilerimiz oldu da kartı yiyip oturduk, ümitlenmemeliyim:1closedeyes:

ömercan kim:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…