İnatla bir gün ANNE olacağım !

hem oğlunu hem torunu kıskanıyo oğlunu geri veririm ama torunu biraz zor :))))))))))))))

valla ilk zamanlar bana vermiyodu neymiş anne kokusuna alışmasın anneci olmasınmışş die

valla ilk zamanlar bana vermiyodu neymiş anne kokusuna alışmasın anneci olmasınmışş die

yuuuhh diyorum seher sen benden daha sabırlıymışsın büyük konuşmayım ama tahammül edemezdim buna şu anki tavıralarıma bakarsam kesin cevabımı şaplatırdım yüzüne.o kadarda değil .

canlarımm şuan için kanama yok çok şükür ama sanki regli olacakmış gibi hissediyorum bide midem ağrıyo sanki bulanmıyo yanlız ağrıyo mafoldumben Allahım şu günleri atlatabilsem bi
beyzacım Allahın izniyle atlatıcan,kendine çok dikkat et canım

ben sabırlıyımdır da bi patlarsam ortalıkı tozu dumana katarım gülsüm

bende sabırlıyımdır herşeyi duymam görmem ama bazı şeylere tahammülüm yok.helede bebeğim için anne kokusuna alışmasın anneci olmasın dicekte sabrdecem allahım göstermesin kırardım çok kırardım.üstelik lafıda gediğe oturtacak koz var benim elimde kaçırırmıyım.:roflol:

gülsüm senin takvimin yanlış mı?

valla canım eşimin hatrı olmasa pek umrumda değiller ama sağolsun o lafı yapıştırıyo benim yerime koyde olan olayı dedim kanamam o kadar çokki sabah hastaneye gittim düşün eşim hemen bursaya geliyosun dedi kaynanamda hastalancak gunu buldun dedi ben gene kırmadım 2 gun kaldım ama eve gelince eşim bi ton laf yaptı onlara sizin gezmenizmi karım mı önemli diye hakkını yiyemem onun içinde susarım ben genelde

işte en iyisi bu,sen muhatap olma o zaman canım ya, eşin gerekeni sölüyo demekki,helal olsun eşine. maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…