hımmmm iyi fikirkoçişim.asıl adı ömerde canı ben ekledim canım ya o benim ondan yanicime.:asigim::kedi:
oğlunu çalmadınya sehercim, oğlu hala oğlu..hem oğlunu hem torunu kıskanıyo oğlunu geri veririm ama torunu biraz zor :))))))))))))))
torunu konusuna gelinceeeehem oğlunu hem torunu kıskanıyo oğlunu geri veririm ama torunu biraz zor :))))))))))))))
hem oğlunu hem torunu kıskanıyo oğlunu geri veririm ama torunu biraz zor :))))))))))))))
valla ilk zamanlar bana vermiyodu neymiş anne kokusuna alışmasın anneci olmasınmışş die
valla ilk zamanlar bana vermiyodu neymiş anne kokusuna alışmasın anneci olmasınmışş die
:roflol:kııızzzzzz kafayı mı yedin aldığın mal geri verilirmi ben aldığım malıda defolu çıkmadıkça asla geri vermem.:roflol::roflol:
beyzacım nasılsın..kanaman yok dimi?
canlarımm şuan için kanama yok çok şükür ama sanki regli olacakmış gibi hissediyorum bide midem ağrıyo sanki bulanmıyo yanlız ağrıyo mafoldumben Allahım şu günleri atlatabilsem bi
beyzacım Allahın izniyle atlatıcan,kendine çok dikkat et canımcanlarımm şuan için kanama yok çok şükür ama sanki regli olacakmış gibi hissediyorum bide midem ağrıyo sanki bulanmıyo yanlız ağrıyo mafoldumben Allahım şu günleri atlatabilsem bi
ben sabırlıyımdır da bi patlarsam ortalıkı tozu dumana katarım gülsüm
gülsüm senin takvimin yanlış mı?bende sabırlıyımdır herşeyi duymam görmem ama bazı şeylere tahammülüm yok.helede bebeğim için anne kokusuna alışmasın anneci olmasın dicekte sabrdecem allahım göstermesin kırardım çok kırardım.üstelik lafıda gediğe oturtacak koz var benim elimde kaçırırmıyım.:roflol:
işte en iyisi bu,sen muhatap olma o zaman canım ya, eşin gerekeni sölüyo demekki,helal olsun eşine. maşallah.valla canım eşimin hatrı olmasa pek umrumda değiller ama sağolsun o lafı yapıştırıyo benim yerime koyde olan olayı dedim kanamam o kadar çokki sabah hastaneye gittim düşün eşim hemen bursaya geliyosun dedi kaynanamda hastalancak gunu buldun dedi ben gene kırmadım 2 gun kaldım ama eve gelince eşim bi ton laf yaptı onlara sizin gezmenizmi karım mı önemli diye hakkını yiyemem onun içinde susarım ben genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?