yok yok illa olmayacağım demiyorum ama olmazsam da acayip güzel olur ayh düşünsenize,Allahım mübarek cuma günü kabul etsin dualarımızı.günaydın ayşem hadi bakalım inşallah ama kendini herşeye hazırla olmayacam diye endeksleme üzülmeni istemem bitanem
inşallah kış kış diycem kırmızı karta da gelirse de hoşgeldi napayımGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah.
Ayşecim inş gelmezler gelemeyesiceler de hamişsindir cnm benim
olgun arkadaşımız hoşgeldin topicimize bahsettiğimiz bal+tarçın+çörekotu karışımı sitedede bulabilirsin cnm yumurtalar büyüsün diye cnm
günaydın topiğimizin güzel hatunları nasılsınız takmıyorum canım kendi istiyo bebeği sonrada böyle yapınca takmayı bıraktım canımız ne zaman isterse o zaman yapıyoruz yumurtlama gününü takip etmedim bu ay hayırlısı kızlar hakkımızda herzaman bugün cuma haftanın son günü yarın tatilllll
günaydın güzel anne adayları
herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim herkesin gönlüne göre versin dualarımızı kabul etsin herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin inş
GÜnaydın herkeslere gÜnaydınnnn benıdeeklermısınız 24 nİsan gun sayıyorum artıkın ınŞallah adet gÖrmİycem ve hamİŞ olucam bu ay dualarınıza benıde katıııınnn
herkese günaydın.asiş sendemi çatlatma iğnesi vuruldun.ya bu sabah(ÇALIŞMA) kalkma işini kim soktu aklımızaklava: mahfoldum.
ayh nevgüüül kız sen ne tatlısın yaa bunu da mı yaptın:roflol: ayşe demişti valla sabah diye, geçen gönderdim ya biyolojik saat listesi orda da sabah saatlerinin verimli olduğu yazıyo, hadi hayırlı olsun canımherkese günaydın.asiş sendemi çatlatma iğnesi vuruldun.ya bu sabah(ÇALIŞMA) kalkma işini kim soktu aklımızaklava: mahfoldum.
GÜnaydın herkeslere gÜnaydınnnn benıdeeklermısınız 24 nİsan gun sayıyorum artıkın ınŞallah adet gÖrmİycem ve hamİŞ olucam bu ay dualarınıza benıde katıııınnn
ayh nevgüüül kız sen ne tatlısın yaa bunu da mı yaptın:roflol: ayşe demişti valla sabah diye, geçen gönderdim ya biyolojik saat listesi orda da sabah saatlerinin verimli olduğu yazıyo, hadi hayırlı olsun canım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?