İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar banada az kaldı normalde günüm 19 nisan ama 1 hafta bekleyeyim diyorum 26 Nisan benimiçin önemli birgün o güne kadar olmazsam testi o gün yapim diyorum ben

günaydın topiğimizin güzel hatunları nasılsınız takmıyorum canım kendi istiyo bebeği sonrada böyle yapınca takmayı bıraktım canımız ne zaman isterse o zaman yapıyoruz yumurtlama gününü takip etmedim bu ay hayırlısı kızlar hakkımızda herzaman bugün cuma haftanın son günü yarın tatilllll

günaydın ayşem hadi bakalım inşallah ama kendini herşeye hazırla olmayacam diye endeksleme üzülmeni istemem bitanem
yok yok illa olmayacağım demiyorum ama olmazsam da acayip güzel olur ayh düşünsenize,Allahım mübarek cuma günü kabul etsin dualarımızı.
inşallah kış kış diycem kırmızı karta da gelirse de hoşgeldi napayım

ah be sinemcim ne zaman 4 4 lük görcez seni aramızda yaa bitsin artık yasaklar

herkese tekrar tekrar günaydıııın, hayırlı cumalar canım arkadaşlarım

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

18nisan .... cetrefilli veeee büyük gün ayşe dualarımız seninle:CüvCüv:
19 nisan .... asiş
22 nisan ... rahel
24 nisan ... sekerkız67
27 nisan ... cancer
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78

aabeyazmelek
melankolia
rasema

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

Hamileler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum ..

Son düzenleme:
Günaydın razişim hoşbuldum:1rolleyes:

Kızlar aslında çatlama iğnesi topicinde diyorlarki iğneden 14 gün sonra test yaparsan doğru sonuç alabiliyormuşun yoksa iğne etkisi ile pozitif çıkıyormuş ama ben genede 1 hafta bekliyeyim diyorum:1closedeyes:

hihhhhh saol mervem yaaaa var ya gelmesin diye dikicem valla bu gidişle nasıl gaza geldiysem:roflol::roflol:
yahu kızlar aylin yok hala, dün sonuclarını alacaktı baş ağrısı için gittiği doktordan, kimseye özelden falan yazmadı mı nerde bu kız ayol?:sm_confused:

günaydın güzel anne adayları

herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim herkesin gönlüne göre versin dualarımızı kabul etsin herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin inş

herkese günaydın.asiş sendemi çatlatma iğnesi vuruldun.ya bu sabah(ÇALIŞMA) kalkma işini kim soktu aklımıza klava: mahfoldum.

asiyecimm bence bekle 14.gün cnm benm..

ya aylini bende merak ediyorum umarım bugün gelii bişicik çıkmamıştır:)

GÜnaydın herkeslere gÜnaydınnnn benıdeeklermısınız 24 nısan gun sayıyorum artıkın ınŞallah adet gÖrmıycem ve hamıŞ olucam bu ay dualarınıza benıde katıııınnn

günaydın güzel anne adayları

herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim herkesin gönlüne göre versin dualarımızı kabul etsin herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin inş

hayırlı cumalar canıımmm gözün aydın ayrıca bebişlerimiz gelcekmi dersin beyzam.:1hug::1hug:

GÜnaydın herkeslere gÜnaydınnnn benıdeeklermısınız 24 nİsan gun sayıyorum artıkın ınŞallah adet gÖrmİycem ve hamİŞ olucam bu ay dualarınıza benıde katıııınnn

hoşgeldin aramıza canım inşallah hepimiz sırasıyla kavuşuruz bebişlerimize.:CüvCüv:

herkese günaydın.asiş sendemi çatlatma iğnesi vuruldun.ya bu sabah(ÇALIŞMA) kalkma işini kim soktu aklımıza klava: mahfoldum.
ayh nevgüüül kız sen ne tatlısın yaa bunu da mı yaptın:roflol: ayşe demişti valla sabah diye, geçen gönderdim ya biyolojik saat listesi orda da sabah saatlerinin verimli olduğu yazıyo, hadi hayırlı olsun canım)

günaydın beyzam gülsümüm hoşgeldin şekerkız sanada günaydın ben raziye memnun oldum
ayy evet mervem bende merak ettim aylini inşallah dinleniyordur ondan gelmedi dün ve bişey çıkmamıştır ayliiinnn gel bize haber ver canım

GÜnaydın herkeslere gÜnaydınnnn benıdeeklermısınız 24 nİsan gun sayıyorum artıkın ınŞallah adet gÖrmİycem ve hamİŞ olucam bu ay dualarınıza benıde katıııınnn

ekledim cnm hoşgeldin ama bizi habersiz bırakmak yokk baştan anlaşalım inş hamişsindirr

bi amuda kalkmadığım kaldı bee bu ayda olmazsa öbür ay amudu deneycem.:roflol:

günaydınn kızlaaar
dün gelemedim kusura bakmayın, merak etmişsinizdir...
sonuçlarımı aldık gösterdik dr.a. hafif hidrosefali varmış beynimde, yani sıvı dolu alanlarda biraz genişleme... nörolog, beyin cerrahı ve göz dr.una göründüm, beyin cerrahı beyin MR istedi, onu da bu akşam yaptırıcaz. ha bi de gözümde astigmat çıktı,gözlük verdiler:roflol:
bakalım kızlarr, mr sonucuna göre karar vereceklermiş. ama hafifmiş.
ya ben şimdi de şeye taktım, korunmasız ilişki de oldu bu ay, bebiş falan yoktur di mi, mr da radyasyon veriyolar di mibenneyaptımki
ben bi geçmişe gidiyorum kızlar...

Nevgülcüm cnm 5 Nisanda yaptırdım iğneyi

Mervecim bende bekleme taraftarıyım normalde de adetm gecikiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…