İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyzam midenin ağrısı progestan kullanıyosan ondandır canım içini rahat tut bebeğin seninle olacak niş. canım
ay seherim valla çok sabırlısın canım belki senin yaptığın iyi olandır canım allah iyi inasnlarla karşılaştırsın bizleri canım
aylinim razişim gülsümüm nasıl gidiyooo

şimdilik iyi gidiyo canım yeni benzin koydum depoyu fullladım.bakalım dr dan sonra ne kadar dayanır.:roflol::roflol:

sağol canım iyidir,bekliyorum kartı bakalım...
amin cumlemizi canım iyi insanlarla karşılaştırsın
amin
şimdilik iyi gidiyo canım yeni benzin koydum depoyu fullladım.bakalım dr dan sonra ne kadar dayanır.:roflol::roflol:
sen de topikiin benzinisin gülsüm,çok yaşa emi,bebişli

kızlar bi girip ben gidiyorum demek istedim...hadi hepiniz allaha emanet olun...orda vaktim olursa yazmaya çalışırım...yazamazsam da merak etmeyin...ptesi görüşmek üzere...

GÜLE GÜLE GıT MERVECıM ALLAHA EMANET OL CANIMM.
CANIM VALLA KASIK AĞRISI OLUYOR SAĞ SOL HıÇ FARKETMıYOR HERYERDE OLUYOR BENDE ŞUAN BıLE VARRR mafoldumben

canım evt kullanıyorum inş ondandır başımda dönüyo bazen o progestandan onu biliyorum da bu mide ağrısını anlayamamıştım sağol

kızlar hamilelikte kasık sancısı solda mı oluyo?

canım benim solda olmuştu hatta dr gittiğimde bebek solda mı diye sormuştum kaydirigubbakcemile3

inş hamile olun hepiniz ama sorunsuz hamilelikler geçirin inş

Beyzacım ilerleyen günlerde okadar değişik yerlerine ağrı giricek kii ay şuan nası ağrım var anlatamam sizee..mafoldumben

kızlar ya işyerinde canım çok sıkılıyor maaşlar iki ay geriden geliyor çok gıcıklar artı maaş soruosun nie soruosun ki diye cvp alıyoruz sanki haketmiyo gibi kafam çok takılıyo napsam ki ya eşimede sormadım daha ayrıılaasım geliyor ne dersiniz?

canlarımm şuan için kanama yok çok şükür ama sanki regli olacakmış gibi hissediyorum bide midem ağrıyo sanki bulanmıyo yanlız ağrıyo mafoldumben Allahım şu günleri atlatabilsem bi
beyzaaaaam canım benim bak sen üzüldükce biz de üzülüyoruz, o kadar dua ediyoruz ki sana, için rahat olsun, gececek bu günler bebişin senle kalacak

kızlar bi girip ben gidiyorum demek istedim...hadi hepiniz allaha emanet olun...orda vaktim olursa yazmaya çalışırım...yazamazsam da merak etmeyin...ptesi görüşmek üzere...
güle güle mervecim, iyi yolculuklar, güle güle git gel

canım doğumdan sonra calısmayı düşünmüyosun sanırım? özelse ve hakkını almıyosan ne diye ezilesin bir de?? tabi çalışmana ihtiyacınız yoksa, yani sadece eşinin geliri yetiyosa ne ala

canım doğumdan sonra calısmayı düşünmüyosun sanırım? özelse ve hakkını almıyosan ne diye ezilesin bir de?? tabi çalışmana ihtiyacınız yoksa, yani sadece eşinin geliri yetiyosa ne ala

yok canım düşünmüyorum inşallah kendim bakıcam eşimin durumuda hani çok şükür ben işten ayrılsam hafif sıkıntı olur ama geçiniriz başka şeylerden keseriz bu akşam konuşsam mı napsam bugün tak etti canıma CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…