İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar hepinize iyi akşamlar canlarım öpüldünüz tek tek sincaplarrrr nerdesiniz ben kaçtım kızlar byeeeeeeeeeeeeeee

bencede ayse doğru dıyo merve eğer herşey yolndasa ayrıl benım öledi bidaha iş yok biliyosun

beyzamm bende de kanama oldu hatırlarsan hemde 3 kere sonuncusu kurban bayramının 1. günüydü zor gitmiştik hastaneye resmen kan boşalmıştım ama bak nerdeyse oğluşumu kucağıma alacam bir terslik olmazsa iki hafta sonra belkide bu saatte emziriyo olacam onuuuuuuuopuyorumnanaktansende takma kafana doktorunu dinle ilaçlarını kullan yeter canım inşallah hiçbişi olmayacak meleğimizeeeee:Saruboceq::Saruboceq:
nikolümm güle güle git gel canımmm:1hug:
mervem seninkilerde harbi kalasmış yaa hem 2 ay geriden gel hem niye soruyon de babasının hayrına çalışıyon sankiiiiiklava:klava:klava:hakkında hayırlısı olsun canımm ama stres yapma meleğimizi üzme annesiiiiiiii:1hug:

kız beyzam takma o kadar sakın kötü şelerde düşünme bendede oldu ama bak şimdi seleni sallıyorum

daha neler neler diyolar burdan bi halt olmaz biliyomda enazından para alıyorduk şimdi o da yok :umursamaz: evet akşama kocişle konuşayımm..

beyzacımm cnmcımm kız iiinşallah yakında rahatlıcan dicem ama hiiiç bitmio diyim :jeyyar:

kızlar elektrik kesildi,gelmedi bi türlü
benim kırmızı kartımın sancıları ufaktan belli etmeye başladı, ümitler de puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…