yaz bakalım razişiimm ateşiniii yollla banaaa kaydirigubbakcemile2bu arada ateş ölçmeyi yapıyorum aklıma geldide zemuszemus bugünlerde düşüyor hergün sabah 6,15 ile6,30 arası ölçüyorum akşam yazayımda bir bakın ne durumdayım:kedi:
hayatım sen aramadan mı gidiyorsun ara bi bakalım her işte hayır vardır kızzkızlar dr gene yoktu.benden kaçıyomu ne.:jeyyar:artık yarın hastaneye bakıcam polikiliniği varemı diye.
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
gunaydın pammuk şekerlerim nasılsınız bakalım biz iyiyz selenın öksüürk gecmedi daha yav akşamları sabaha karşı oluyo anlamadım gıttı havamı çarptı acaba
bilmmiyorum canım yarın zaten aşıları var öğrenırız bakalım bı gösteririm doktora çok yok öle ama oksuruyo arada bıde mız mız surekli
günaydın kızlaaaar, gülsüm msnden yazdı da dün doktoru bulamadıgı için sabah gitmeye karar vermiş, haber vereyim dedim
yaaa sabah işe gelirken kapıda biri ayşeee dedi hamile misin? yok dedim nerden cıktı, ööle görünüyosun dedi!!! yaaa ööle olsam de mi kızlar yaaa, hepimiz hamiş olsak, doğursak habire habire
kız napıyım yaaa, yani benim hemen hamiş kalmam lazım ki kistim oluşmaya başlamasın, çünkü doktorum 10 çocuk da düşünüyosan hepsini bu arada yapmalısın, en az 5-6 yıl sonra tekrar görüşcez senle, o zaman kalıcı çözümler uygulamak zorunda kalabiliriz dedikız ayse sen ilkten sonra hızını alamıcan galiba canım
yaaa ama kontrolüm için ankaraya gitmeden baktır demişti burdaki doktorum yaaaadur kız bismillah daha erken ya esmanın reglsine 4 gün kala çıkmamıştı düşünnn kanda yaptırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?