İnatla bir gün ANNE olacağım !

bu arada ateş ölçmeyi yapıyorum aklıma geldide zemuszemus bugünlerde düşüyor hergün sabah 6,15 ile6,30 arası ölçüyorum akşam yazayımda bir bakın ne durumdayım:kedi:

kızlar dr gene yoktu.benden kaçıyomu ne.:jeyyar:artık yarın hastaneye bakıcam polikiliniği varemı diye.

ancak fırsat buldum kızlar asiyecim yeni evin hayırlı olsun canım ayşecim az daha sabır bak ben benim sıpayı 41 hafta taşıdım çok zordu ama dayanıyorsun merve2cim maşallah kocman olmuş yiğenim maşallah

bu arada ateş ölçmeyi yapıyorum aklıma geldide zemuszemus bugünlerde düşüyor hergün sabah 6,15 ile6,30 arası ölçüyorum akşam yazayımda bir bakın ne durumdayım:kedi:
yaz bakalım razişiimm ateşiniii yollla banaaa kaydirigubbakcemile2
kızlar dr gene yoktu.benden kaçıyomu ne.:jeyyar:artık yarın hastaneye bakıcam polikiliniği varemı diye.
hayatım sen aramadan mı gidiyorsun ara bi bakalım her işte hayır vardır kızz
günaydın kızlar nasılsınız canlarım

sinemmm merak ettim maça gitti miiii :kedi:

gunaydın pammuk şekerlerim nasılsınız bakalım biz iyiyz selenın öksüürk gecmedi daha yav akşamları sabaha karşı oluyo anlamadım gıttı havamı çarptı acaba

gunaydın pammuk şekerlerim nasılsınız bakalım biz iyiyz selenın öksüürk gecmedi daha yav akşamları sabaha karşı oluyo anlamadım gıttı havamı çarptı acaba

alerjik falan olmasın cnm ya miinnoşş küçücük şey öksürmeside şirindir onunnn günaydın demeyi unutmuşumm:))

bilmmiyorum canım yarın zaten aşıları var öğrenırız bakalım bı gösteririm doktora çok yok öle ama oksuruyo arada bıde mız mız surekli

günaydın kızlaaaar, gülsüm msnden yazdı da dün doktoru bulamadıgı için sabah gitmeye karar vermiş, haber vereyim dedim
yaaa sabah işe gelirken kapıda biri ayşeee dedi hamile misin? yok dedim nerden cıktı, ööle görünüyosun dedi!!! yaaa ööle olsam de mi kızlar yaaa, hepimiz hamiş olsak, doğursak habire habire

ay ciddi misin kız inşallahhhh okadarrr çoook dua ediyorum kii herkes hamiş olsunn şişsinnnn göbüşünüzzzzzzemuszemus

gülsümmmcümmm merakla bekliyoruzzz şekercimmmmmm dualarım seninlee:Saruboceq:

yaa evet, ne biliyim ben, olabilir mi ki, kızlar ben yarın kan versem cıkar deil mi hamiş olup olmadıgım? yani cumadan beridir çalışma alıyoruz??

dur kız bismillah daha erken ya esmanın reglsine 4 gün kala çıkmamıştı düşünnn kanda yaptırmıştı

kız ayse sen ilkten sonra hızını alamıcan galiba canım
kız napıyım yaaa, yani benim hemen hamiş kalmam lazım ki kistim oluşmaya başlamasın, çünkü doktorum 10 çocuk da düşünüyosan hepsini bu arada yapmalısın, en az 5-6 yıl sonra tekrar görüşcez senle, o zaman kalıcı çözümler uygulamak zorunda kalabiliriz dedi

dur kız bismillah daha erken ya esmanın reglsine 4 gün kala çıkmamıştı düşünnn kanda yaptırmıştı
yaaa ama kontrolüm için ankaraya gitmeden baktır demişti burdaki doktorum yaaaa

günaydın kknın güzel hatunları nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
mervecim ateşimi öğleden sonra yazayım evde kaldı kağıt:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…