ankara kontrolün ne zaman cnmm benim? du ona göre bi zaman ayarlıyalım test için?
hayırlısı diyeyim o zaman aysem
mervecim ben öğleleri çoğunlukla eve gidiyorum burası küçük yer evimde yakında hatta evden bile yazarım aferin kocişine demek bebiş böle değiştiriyor hımm CADIARZU
dün kocişte internetten preseed ovulasyon testi sipariş etti ayy inşallah işe yarar kızlar
oooov mervecim maşallah kocişin iyi yönde değişiyormuş ne güzelhem de ööle yemege can kurban, eşin br taş iki kuş vurmuş hem bebişini hem güzel eşini yemege götürmüş işte, bebeğin farkedilmek istemiş yemekte böğkhler gelmiş
hoşbulduk ayşecim hadi bakalım kontrole gitmeden güzel haberi verirsin inşallah bize canım
ayyy kızlarrr ben bayılacam artık.hastaneye gittim polikliniği yokmuş.döndüm muayenehaneye gittim allahtan açıktı sekretere dedim yana yakıla ercan bey arıyorum.ne zaman gelir dedi 4 bucuk.cepten arasaydın diyo.dedim arardımda durum başka belki ultrasona falan koyar ilaç yazar o yüzden yüzyüze görüşeyim dedim.neyse inşallah akşam buluşacaz ercanımla.ömercan duysa keser beni.:roflol:
amanınn kız var bunda bir hayır diyim sana ben peki kanaman nasıl?
ama ercancın da çok oluyo artıkayyy kızlarrr ben bayılacam artık.hastaneye gittim polikliniği yokmuş.döndüm muayenehaneye gittim allahtan açıktı sekretere dedim yana yakıla ercan bey arıyorum.ne zaman gelir dedi 4 bucuk.cepten arasaydın diyo.dedim arardımda durum başka belki ultrasona falan koyar ilaç yazar o yüzden yüzyüze görüşeyim dedim.neyse inşallah akşam buluşacaz ercanımla.ömercan duysa keser beni.:roflol:
yada gülsüm tüm kistler gidiyor ondan böle oldu ultrason cihazııı şartt bize
ayy inşallah mervem içim tertemiz olur.bende öle düşündüğüm için yüzyüze görim dedim.çünkü parçalar dökülüyo.
ayy inşallah mervem içim tertemiz olur.bende öle düşündüğüm için yüzyüze görim dedim.çünkü parçalar dökülüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?