İnatla bir gün ANNE olacağım !

ankara kontrolün ne zaman cnmm benim? du ona göre bi zaman ayarlıyalım test için?

hayırlısı diyeyim o zaman aysem

işte ameliyatımdan bir ay sonra demişti 25inde bir ay, yani tam gününde gitmem gerekmiyor tabi de, ya bu haftasonu ya da en geç gelecek hafta sonu gitcem, ee test o kadar çabuk sonuc vermez diyosunuz öyle mi:gitme: napayım hayırlısı bakalım

sizde ne var ne yok kızlar? mervecim bir kutlama yaptınız mı dün? seher minik kuzu ne alemde?

ayşecimm sorma akşam kociş yemeğe götürdü yemek yerken böğğ sen bi gel ayy rezillik yaa mafoldumben allahtan kocişim alıştı artık sora tabi kaldığım yerden devam ettim öylede güzelliği var opuyorumnanaktan benim kocişte değişme var sanırım herşey bebe için süprizzzzz ama olsun bukadar oldu yaa

raziyecim olur farketmez ee sen öğlen eve mi gidicen?
gülsümm güllsümmm haydeeee

oooov mervecim maşallah kocişin iyi yönde değişiyormuş ne güzel hem de ööle yemege can kurban, eşin br taş iki kuş vurmuş hem bebişini hem güzel eşini yemege götürmüş işte, bebeğin farkedilmek istemiş yemekte böğkhler gelmiş

mervecim ben öğleleri çoğunlukla eve gidiyorum burası küçük yer evimde yakında hatta evden bile yazarım aferin kocişine demek bebiş böle değiştiriyor hımm CADIARZU
dün kocişte internetten preseed ovulasyon testi sipariş etti ayy inşallah işe yarar kızlar

ayyy kızlarrr ben bayılacam artık.hastaneye gittim polikliniği yokmuş.döndüm muayenehaneye gittim allahtan açıktı sekretere dedim yana yakıla ercan bey arıyorum.ne zaman gelir dedi 4 bucuk.cepten arasaydın diyo.dedim arardımda durum başka belki ultrasona falan koyar ilaç yazar o yüzden yüzyüze görüşeyim dedim.neyse inşallah akşam buluşacaz ercanımla.ömercan duysa keser beni.:roflol:

sormayın kızlar bide çiçekk 2,5 yıldır çiçek göndermemişti öyle söleyim siz anlayın ne kadar fark varr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

raziyecimm hadi hayırlıı olsunn şekercimmm inşallah bir sebep olsunn bunlar:1hug:

amanınn kız var bunda bir hayır diyim sana ben peki kanaman nasıl?

bakalım gidince ne dicek gulsum doktor
kızlar ben biraz ortalık topluyom selen hanımla beraber buralarda olmayabilirim

ama ercancın da çok oluyo artık hayırlısı olsun kuzu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…