İnatla bir gün ANNE olacağım !

geçmiş olsun aylincim, inşallah önemli bişey çıkmaz, düşün düşün nolcak sıvı alanmarın genişlemiş bak şaka bir yana sana baş agrısı dısında vereceği bir sıkıntı var mı? neymiş ki bu yahu? ayrıca mr en tehlikesiz görüntülenme yöntemi, renkli dopler ve nükleer tıpta çekilen şeyler çok riskli imiş, mr da mıktatıslardan oluşan bir manyetik alan falan filan işte,fisfisfisbenim de kafam karıştı, güzel haberlerini bekliyoruz canımcım. hadi dön geçmişe

aylincim hoşgeldin geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine inşallah mr sonucunda temiz çıkar

savaşma seviş parolasını bile uyguladım.akşam koçişle tartıştık.ben gittim yattım oda geldi hiç gönlümü alma falan yok yat.bende bişey demedim ama uyuyamadım.sonra sabah uyandım dedim ulen olmaz böle uyandırdım dedim şuanlık küslüğü bırakıyoz çünkü ortağız dedim.beraber çalışmamız lazım.kaydirigubbakcemile3

aylincim geçmiş olsun bende bu ağrıların sebebi astigmattır ama genede sağlam olsun canım mr da radyasyon var herhalde cnm tam bilmiorm ki:1no2:

:roflol: ayyy allahh iyiliğini versin emiiii nası güldümmm burda delikafadulden aferiim kız buay sen bugidişle tutturcan ikiz

Aylincim geçmiş olsun cnm benim en azından ağrılarına çare bulunmuştur. Allah şifa versin cnm
kıs nevgül alemsin ya çok güldüm

:roflol: ayyy allahh iyiliğini versin emiiii nası güldümmm burda delikafadulden aferiim kız buay sen bugidişle tutturcan ikiz

inşallah hepimiz tuttururz.ama dedim eğer bu ayda olmazsa artık amuda kalkma zamanıı gelmiş demektir.:roflol::roflol:

ya kızlar bişey dicem ben hala bu sitenin cahalıyım.profilimde pek bişey yapamıyom gelen mesajları okuyabiliyom.arkadaşlıkları kabul ediyorum o kadar.

gülsüm sen bu azimle var ya hepimizi sollarsın, azme bak kızdaki bee, ama canımcım kocana çocuk için birlikte olmanız gerektiğini çaktırma bak, iki gün sonra yorgunluğuna denk gelir, tutar sana senle benle sadece çocuk için mi birlikte oluyosun der, aman diyim, kendin istiyomuş gibi yap, o kadar çalışmaya bizden daha tecrübeli olman lazım anacım senin:)))))))))

hayatım bu aralar bu kadar sıklıkla oda bebek için yapıyokii.yoksa der motor sandın beni herhal.:roflol::roflol:

Kızlar bıŞyı sorcam gecmısten okudum bu catlatma ıgnesı neden yapılıo bendha yenıyımde bılmıyorum cahıllıgıme verın:)

Gunaydın bız geldık dr.den oglum babadan mıkrop kapmıŞ ÖksÜrÜyor bende kabızdım ıkımızede ılaÇ verdı gonderdı sımdı ıyıyız

Gunaydın bız geldık dr.den oglum babadan mıkrop kapmıŞ ÖksÜrÜyor bende kabızdım ıkımızede ılaÇ verdı gonderdı sımdı ıyıyız

oy kıyamammmm yerim ben onu, emsin annesi emsin,senin sütün herseyden korur onu, kuzum yaaa, çok geçmiş olsun emelcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…