günaydınn kızlaaar
dün gelemedim kusura bakmayın, merak etmişsinizdir...
sonuçlarımı aldık gösterdik dr.a. hafif hidrosefali varmış beynimde, yani sıvı dolu alanlarda biraz genişleme... nörolog, beyin cerrahı ve göz dr.una göründüm, beyin cerrahı beyin MR istedi, onu da bu akşam yaptırıcaz. ha bi de gözümde astigmat çıktı,gözlük verdiler:roflol:
bakalım kızlarr, mr sonucuna göre karar vereceklermiş. ama hafifmiş.
ya ben şimdi de şeye taktım, korunmasız ilişki de oldu bu ay, bebiş falan yoktur di mi, mr da radyasyon veriyolar di mibenneyaptımki
ben bi geçmişe gidiyorum kızlar...
günaydınn kızlaaar
dün gelemedim kusura bakmayın, merak etmişsinizdir...
sonuçlarımı aldık gösterdik dr.a. hafif hidrosefali varmış beynimde, yani sıvı dolu alanlarda biraz genişleme... nörolog, beyin cerrahı ve göz dr.una göründüm, beyin cerrahı beyin MR istedi, onu da bu akşam yaptırıcaz. ha bi de gözümde astigmat çıktı,gözlük verdiler:roflol:
bakalım kızlarr, mr sonucuna göre karar vereceklermiş. ama hafifmiş.
ya ben şimdi de şeye taktım, korunmasız ilişki de oldu bu ay, bebiş falan yoktur di mi, mr da radyasyon veriyolar di mibenneyaptımki
ben bi geçmişe gidiyorum kızlar...
savaşma seviş parolasını bile uyguladım.akşam koçişle tartıştık.ben gittim yattım oda geldi hiç gönlümü alma falan yok yat.bende bişey demedim ama uyuyamadım.sonra sabah uyandım dedim ulen olmaz böle uyandırdım dedim şuanlık küslüğü bırakıyoz çünkü ortağız dedim.beraber çalışmamız lazım.kaydirigubbakcemile3
:roflol: ayyy allahh iyiliğini versin emiiii nası güldümmm burda delikafadulden aferiim kız buay sen bugidişle tutturcan ikiz
ekledim cnm hoşgeldin ama bizi habersiz bırakmak yokk baştan anlaşalım inş hamişsindirr
gülsüm sen bu azimle var ya hepimizi sollarsın, azme bak kızdaki bee, ama canımcım kocana çocuk için birlikte olmanız gerektiğini çaktırma bak, iki gün sonra yorgunluğuna denk gelir, tutar sana senle benle sadece çocuk için mi birlikte oluyosun der, aman diyim, kendin istiyomuş gibi yap, o kadar çalışmaya bizden daha tecrübeli olman lazım anacım senin:)))))))))
Kızlar bİŞyİ sorcam gecmısten okudum bu catlatma ıgnesı neden yapılıo bendha yenıyımde bılmıyorum cahıllıgıme verın:)
Gunaydın bız geldık dr.den oglum babadan mıkrop kapmıŞ ÖksÜrÜyor bende kabızdım ıkımızede ılaÇ verdı gonderdı sımdı ıyıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?