ben konuşacam,ilişkimizi anlatacamsen söylemzsen bilmez merak etmeeelaelaelaelaelae
vaaayyy ateşli hatunzemuszemus:jeyyar:kızlar akşam acayip sıcak bastı.koçişte kucağımda yatıyo dedim aayyy kalk ben gidim rahatlayıp geleyim.gittim elimi yüzümü yıkadım etek gömlek vardı üstümde çıkardım kırmızı askılı geceliğimi giyindim(kısa) geldim koçişin yanına ohbe dedim.bi döndü bana baktı heeehhh dedi allahtan sen rahatladın böle şimdi ben nasıl rahatlayacam söylermisin.:roflol::roflol:
:roflol: yazıkbenım gıbı gıyın gıyın musaıt olma adam artık öle dıo gecelik gıymek yasak elbise gıymek yasak takı musaıt olana kadar hala kanama olduğu için
ayyy aylin benimde ahlakımı bozdun normalde asla bu konulardan konuşmam.:1closedeyes:
yok beee biliyom,ben bozdum tabii, e malum hamileliğime verlülülülülülü
sendeki gulsum bıdahakı aydan itibaren 10 ay nasıl sabredecekmiş ne hayat kalıyo ne cinsellik :) bebiş yuzunden
dr.yasaklamazsa ben ara vermicem:jeyyar:sendeki gulsum bıdahakı aydan itibaren 10 ay nasıl sabredecekmiş ne hayat kalıyo ne cinsellik :) bebiş yuzunden
:kedi::kedi: seni oynak beyi senikaydirigubbakcemile5aynen bende öyleyimdir sıcaktan duramam:jeyyar:kızlar akşam acayip sıcak bastı.koçişte kucağımda yatıyo dedim aayyy kalk ben gidim rahatlayıp geleyim.gittim elimi yüzümü yıkadım etek gömlek vardı üstümde çıkardım kırmızı askılı geceliğimi giyindim(kısa) geldim koçişin yanına ohbe dedim.bi döndü bana baktı heeehhh dedi allahtan sen rahatladın böle şimdi ben nasıl rahatlayacam söylermisin.:roflol::roflol:
tabe tabe canım-tatlicadiarzu-inan kötü bi niyetim yoktu.ben uslu bi kızım:1closedeyes:
ben konuşacam,ilişkimizi anlatacam
ya onu seç ya beni yavrumşakkıdı
tamam seni kuma alıyorum :))) Bebeğimin babası olacan ne de olsa yerimseniben
Kız Gülsüm sen var yaaa:kedi: Yazık Ömercan asırnaşık şey
eeee daha çok kıymetimi bilsin.bana dokunamamanın ne kadar can yakıcı olduğunu bilmeli dimiii:1ninca:ben konuşacam,ilişkimizi anlatacam
ya onu seç ya beni yavrumşakkıdı
tamam seni kuma alıyorum :))) Bebeğimin babası olacan ne de olsa yerimseniben
Kız Gülsüm sen var yaaa:kedi: Yazık Ömercan asırnaşık şey
ya aylın benım yasaktı anacım duşuk sorunu vardı
bak buda olabilir çünkü bebiş için yapmayacağı şey yoktur gibi geliyo bana.valla inan yasaklasın o senden daha çok dikkat eder anacım sen istersin o hayır der denenmiştir tescillenmiştir
valla inan yasaklasın o senden daha çok dikkat eder anacım sen istersin o hayır der denenmiştir tescillenmiştir
evet bunu bende çok duydum..Erkekler daha dikkatli oluyormuş bu durumda..Hele bir arkadaşım eşinin kaçış numaralarını anlattı yarıldım:roflol:
çaktırma bizdede vardı :kedi: kaçışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?