biliyorum,bana yasaklamaz inşallah:jeyyar:ya aylın benım yasaktı anacım duşuk sorunu vardı
tabi canıııımlülülülülülüya cidden inşallah bize yasak olmaz.kendim için bişey istiyosam namerdim.koçiş dayanamaz yalvarırsa bende kıramam yaa.:kedi:
sanem memnun oldum ben seher burda genelde isimle hıtap ederiz biz canım
sanem bende gülsüm memnun oldum
memnun oldum sanem ben de aylin sengözlerimebaksanab
TEŞEKKÜRLER ALDIM CANIMevet süpeeerr sanem yolladım cnm sana profil kısmınaa
ben de zor öğrenmiştim isimleriBÖYLE İSİMLE KONUŞMAK GÜZEL ZAMAN ALACAK İSİMLERİ ÖĞRENMEK
TEŞEKKÜRLER ALDIM CANIM
:kedi: buyrunnnnnnnnn
hafta içi hergün, bu topikte, oynak beyi gülsüm sizlerleeebana ayrılan sürenin sonuna geldik hepinize iyi akşamlar diler sincapları bulmanızı canı gönülden dilerim.
iyi sonuçlar al inşallahBen yarın doktora gİtcem hormon testlerİmİ yaptırcam.nİye gelmİyor Şu yavru kuŞ bİ sorcam bakalım İyİce. Prolaktİn yÜkseklİĞİ dÜŞÜpte hamİle kalanlan varmı veya duydunuz mu kızlar...
hah iyi oldu yazmadığın, meraktan çatlamazdık yoksalülülülülülü:roflol:doktor dönüşü yazmam size haberiniz olsun merak etmeyin tamam yavru kurtlarım.:roflol:
canlarım yavru kurtlarım ben geldim oynak beyiniz geldi hemde ercancığımla buluşup geldim şükür.
eveeeett gel gelelim kuru fasulyenin faydalarınaaa.ercanım beni ultrasona koydu dedikiiiiiiiiiiiiii eh ne dediğinide sabah gelince yazarımmmm.öptüm sizi.
o görür bende doktora gideyim bak bakalım yazacak mıyım sizlere haber ederim bi o kalır bilmeyen kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?