İnatla bir gün ANNE olacağım !

genel izleyici profili düşmüş yine kızlar, öptüm sizi ben çıkıyorum, topige yeni gelenler şu sayfaları hayretle okuycaklar valla, günasırının asırılmış günündeyiz, sincap arıycaz bye

sanem memnun oldum ben seher burda genelde isimle hıtap ederiz biz canım

sanem bende gülsüm memnun oldum

memnun oldum sanem ben de aylin sengözlerimebaksanab

BÖYLE İSİMLE KONUŞMAK GÜZEL ZAMAN ALACAK İSİMLERİ ÖĞRENMEK

evet süpeeerr sanem yolladım cnm sana profil kısmınaa
TEŞEKKÜRLER ALDIM CANIM

:kedi: buyrunnnnnnnnn

bana ayrılan sürenin sonuna geldik hepinize iyi akşamlar diler sincapları bulmanızı canı gönülden dilerim.

Ben yarın doktora gıtcem hormon testlerımı yaptırcam.nıye gelmıyor Şu yavru kuŞ bı sorcam bakalım ıyıce. Prolaktın yÜkseklıĞı dÜŞÜpte hamıle kalanlan varmı veya duydunuz mu kızlar...

BÖYLE İSİMLE KONUŞMAK GÜZEL ZAMAN ALACAK İSİMLERİ ÖĞRENMEK

TEŞEKKÜRLER ALDIM CANIM

:kedi: buyrunnnnnnnnn
ben de zor öğrenmiştim isimleri
bana ayrılan sürenin sonuna geldik hepinize iyi akşamlar diler sincapları bulmanızı canı gönülden dilerim.
hafta içi hergün, bu topikte, oynak beyi gülsüm sizlerleee
iyi sonuçlar al inşallah
sorduğun konuda bilgim yok canım ya
doktor dönüşü yazmam size haberiniz olsun merak etmeyin tamam yavru kurtlarım.:roflol:
hah iyi oldu yazmadığın, meraktan çatlamazdık yoksalülülülülülü:roflol:

canlarım yavru kurtlarım ben geldim oynak beyiniz geldi hemde ercancığımla buluşup geldim şükür.
eveeeett gel gelelim kuru fasulyenin faydalarınaaa.ercanım beni ultrasona koydu dedikiiiiiiiiiiiiii eh ne dediğinide sabah gelince yazarımmmm.öptüm sizi.

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim iyi kaynatmışsınız daha hepsini okuyamadım sanem aramıza hoşgeldin ben sinem

herkeslere gunaydın pamuk şekerlerim
aslı canım senınkıdemı fena durmuyomu canım benım kızda fena ama ben lıştım artıkın ne burdan kusur kalıyom ne ona bakmaktan akşam eşim öle diyo her işi nasıl yapıyon selene bakıyon ki babada durmuyo ciyak ciyak bızımkı kızlara laf yetiştiriyon temizlki yapıyon yemek hazırlıyon ütü yapıyon ama ben yaparım herşeyi çabuk çabuk kaydirigubbakcemile3
kızlar bız kuzumu yıkadık babasıyla sabah sabah delimisiniz demeyin napayım o işe gitmeden yıkamak zorundayım çünkü bu gun aşıya gidicez ebe öle dedi şimdi uyuyo kuzu mayıştı saat 9 da 5 li karma aşımızı vurlmaya gidicez of of canı yancak kuzumun yav

gülsümmmmmmmmmm tam dayaklıksın kızım yaaaa kaydirigubbakcemile

kızlar günaydınnn nasılsınız? myhope ayşede dün doktora gidicekti noldu acaba doppler sonucuna göre ?

beyzacımda bugün gidioo allaha emanetler insallah hayıırlı haberlerle gelirlerr:1hug:

o görür bende doktora gideyim bak bakalım yazacak mıyım sizlere haber ederim bi o kalır bilmeyen kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun göbüşleriniz bebiş dolsun
gülsüm aşk olsun bilerek bu yapılmaz hadi gel söyle ne dedi dr
ayşem inşallah alperenimizin ultrason sonuçları iyiçıkmıştır
seherim selenimize aşı mı yapacaklar oyy kıyamam ben kuzuya ya sağlık olsun birgün katlanacaksın annesi
mervem sen nasılsın böğler devam mı
merve2m vakit bulamadı sanırım umaraım kuzeyle ikisi iyilerdir
beyzam inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

o görür bende doktora gideyim bak bakalım yazacak mıyım sizlere haber ederim bi o kalır bilmeyen kaydirigubbakcemile3

ben varya ben öle yaparsan çok ağlarım susturamazsın.kaydirigubbakcemile3 sizi acuk kızdırayım dedim herkese günaydın.doktorla önce konuştum pazar günü dedim koyu kahverengi leke gibi geldi.sonradan çözüldü dedim baya kanama oldu dedim ve sancımda çoktu diyebilirim dedi.tamam seni odaya alalım dedi.ultrasona soktu.dedi kist gitmiş rahimde incelmiş.tedaviye başlayabiliriz dedi.o aldığım pahalı ilacı kullanmaya akşam başladım bismillahla.ayın birinde bitecek ilaç ayın 3. yumuşlara bakacak.inşallah gelir bebişim.sositososito:teytey:

canım çok şükür iyiyim dün hiç böğ olmadııı :lepi: azalıyor herhalde inşallah geçer tamamen..

sen nasılsın? geldi mi preseed ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…