tamam tamam kız bu güzel haberin üstüne zaten bende saklamam sendennnn :teytey::teytey: oleyyy benim kist olduğunda sölediğim şarkıyıı burdan sana takdim etmek istiyorumm güzelll sesimmmleee karşınızdaaayımmm :lepi:ben varya ben öle yaparsan çok ağlarım susturamazsın.kaydirigubbakcemile3 sizi acuk kızdırayım dedim herkese günaydın.doktorla önce konuştum pazar günü dedim koyu kahverengi leke gibi geldi.sonradan çözüldü dedim baya kanama oldu dedim ve sancımda çoktu diyebilirim dedi.tamam seni odaya alalım dedi.ultrasona soktu.dedi kist gitmiş rahimde incelmiş.tedaviye başlayabiliriz dedi.o aldığım pahalı ilacı kullanmaya akşam başladım bismillahla.ayın birinde bitecek ilaç ayın 3. yumuşlara bakacak.inşallah gelir bebişim.sositososito:teytey:
heyecandan unutuyodum regaib kandilimiz mübarek olsun.kızlar bu gceyi allah rızası için boş geçirmeyelim bu geceler bizim için herşeyden daha önemli olması gerek.dualarımızda birbirimize yer verelim.dilerim dualarımız kabul olur.
tamam tamam kız bu güzel haberin üstüne zaten bende saklamam sendennnn :teytey::teytey: oleyyy benim kist olduğunda sölediğim şarkıyıı burdan sana takdim etmek istiyorumm güzelll sesimmmleee karşınızdaaayımmm :lepi:
kışt kışt kistler kışşşştt kışştttt gelsinn bebiişşler gelsiiinnnn
keşkem burdan seste yollayabilsemmde vurgularııı duyabilsenizzzzzzzlülülülülülülülülülülülü
çok güzelopuyorumnanaktan inşallah sorunsuz bir şekilde gebelik geçireceksin bitanem zemuszemus
hayır gelmedi ama kocişe mesaj gelmiş kargomuz yola çıkmışhemen gelsin yakaydirigubbakcemile3
gülsümcüm bu çok güzel haber ama bir daha bizi böyle merakta bırakma tamam mı:mymeka:
canım benim helal olsun tabiki ne hakkım varki sende helal etrazişim acuk kızdırayım dedim şekercim.hakkınızı helal edin.
canım benim helal olsun tabiki ne hakkım varki sende helal et
inşallah yumoşların bu yeni ilacınla büyüyecekler çatlayıp sperm beyleri alacak içeri sonra gelsin bebişler:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:
günaydın güzeller, regaip kandiliniz mübarek olsun, allah dualarımızı kabule tsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin..
günaydın güzeller, regaip kandiliniz mübarek olsun, allah dualarımızı kabule tsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin..
herkeslerin kandili mubarek olsun bu gece bol bol dua edelim allahımıza isteyen herkese bebişler versin
güülsüm sevindim kız kovaladına kistleri ben sana diyom ayşeyle sen sincapları tuturcanız az kaldı
ayşecim razişim siz nasılsınız
biz aşıyı olsuk 2 bacaktan bı koldan bıraz ağladı kuzum ama sonra hemencecik sustu şimdi uyuyo dokttor bu gun takıp dedi 72 saat ateş olmasın die
günaydın ayşecim amin canım rabbim dualarımız kabul etsin inşallah:Saruboceq:günaydın güzeller, regaip kandiliniz mübarek olsun, allah dualarımızı kabule tsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin..
amin sehercim rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:herkeslerin kandili mubarek olsun bu gece bol bol dua edelim allahımıza isteyen herkese bebişler versin
güülsüm sevindim kız kovaladına kistleri ben sana diyom ayşeyle sen sincapları tuturcanız az kaldı
ayşecim razişim siz nasılsınız
biz aşıyı olsuk 2 bacaktan bı koldan bıraz ağladı kuzum ama sonra hemencecik sustu şimdi uyuyo dokttor bu gun takıp dedi 72 saat ateş olmasın die
ÖLEMİ DİYOSUN SEHERİM İNŞALLAH YA İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖRÜRÜZ.YA DÜN BİZİM Bİ KOMŞU VAR 42 YAŞINDA KIŞIN DOĞUM YAPMIŞTI.DÜN KAYNANAMLA KAPININ ÖNÜNDE OTURUYOLARDI KAYNANAM ÇAĞIRDI GÜLSÜM GEL AZ DEDİ GİTTİM BAKTIM ANAM ANAM VARMI BÖLE Bİ GÜZELLİK.ALDIM KUCAĞIMA SEVDİM.ANNESİ DİYO RABBİM TEZ ZAMANDA SENİNDE KUCAĞINI DOLDURSUN.AMİN ALLAHIM AMİN.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?